Dutchtravelshop.com Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Bestelling was vlot. Communicatie achteraf was minder. UPS stond vandaag 8/1/2024 plots aan de deur zonder aankondiging noch ontvangst van tracking info. Gelukkig waren we net thuis. Raar was dat de z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Misleiding van zoekmachines en prijs weergave op google. Laat 99 euro op google zien op een product dat 400-600 euro waard is. En alle links waar je het product kan vinden is het vele malen duurd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alle lof aan dit bedrijf. Een goed product, en dat hebben ze, verkoopt zichzelf, maar Dutchtravelshop doet daar nog een schepje bovenop! Prima productinformatie via WhatsApp, zeer goede opvolging qua... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs door een kennis gewezen op Dutchtravelshop omdat ik op zoek was naar een noodstroom voorziening voor het geval de elektriciteit onverhoopt uitvalt. Je weet maar nooit. Mooi aanbod van EcoFlo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Dutchtravelshop is de Ecoflow specialist van Nederland. We bieden het complete aanbod Ecoflow power stations, solar panels, koelboxen, airco's, balkon solar systemen, generatoren en smart accessoires. Klanttevredenheid staat bij Dutchtravelshop op de eerste plaats en dat is terug te zien aan onze klantwaarderingen. Bestel je vandaag jouw Ecoflow dan bezorgen we deze binnen 1-2 werkdagen gratis bij je thuis. Liever eerst eens een Ecoflow power station proberen voor je er een aanschaft? Huur bij ons een Ecoflow voor een scherp tarief en een periode die je zelf bepaalt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

338 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Top kwaliteit product voor goede prijs

Top kwaliteit product voor goede prijs. Snelle levering en super service. Vriendelijk contact en snel reactie.

25 novembre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Hier worden we blij van. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw review.

Valutata 5 stelle su 5

Ondanks dat ik het product nog niet…

Ondanks dat ik het product nog niet heb, staat als pre order genoteerd, ben ik positief over de snelle beantwoording van schriftelijke vragen die ik over het product gesteld heb.

23 novembre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Ondanks dat uw product nog niet geleverd is toch al vijf sterren, daar zijn we blij mee.

Valutata 5 stelle su 5

Het product Ecoflow Solar panel 400W is…

Het product Ecoflow Solar panel 400W is in goede orde ontvangen.
Het product werkt prima en de meegeleverde documentatie voldoet.
De verpakking was goed en voorkomt zeker beschadiging bij zorgvuldige behandeling.
De manier van opstellen van het paneel met behulp van de opberghoes is enigzins zwak. Dit zou een puntje van verbetering kunnen zijn.

17 ottobre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Bedankt voor uw beoordeling en wat fijn om te lezen dat u ondanks de zwakke opberghoes toch tevreden bent.

Blij

Blij met mijn aangeschafte panelen ze doen wat ze moeten doen 😀

10 settembre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Bedankt voor uw aankoop, nu hopen dat de zon snel weer gaat schijnen ;)

Valutata 5 stelle su 5

Goed advies, aardige medewerker!

Na een goed advies door een aardige en behulpzame medewerker van Dutchtravelshop over gegaan tot de aanschaf van een power station. Het product overtreft mijn verwachtingen en ben er zeer content mee. Ik ben zo overtuigd van de kwaliteit van de Ecoflow producten dat ik nu een (bi-fuel) aggregaat in bestelling heb staan.

1 ottobre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, hopelijk kunnen we de Bi-Fuel generator snel bij u afleveren.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product, voldoet aan de verwachting. Omdat de Delta max voor ons te groot en te zwaar was, hiervoor in de plaats de kleinere Delta ontvangen. Telefonisch is het bedrijf goed bereikbaar en alles wordt correct afgehandeld. Een aanrader.

26 ottobre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Bedankt voor uw aankoop via Dutchtravelshop en de aanbeveling.

Valutata 5 stelle su 5

Betrouwbaar en snel, mooie artikelen

Snelle levering,degelijk verpakt en zoals besteld. Had ik echter geweten dat ik per artikel een bonus van 15 euro zou krijgen, dan had ik beide artikelen los besteld. Deze winkel komt als betrouwbaar en met kennis van zaken over. Aanrader om hier te kopen!

15 ottobre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Hartelijk dank voor uw aankoop, mooie review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop gewenst.

Valutata 4 stelle su 5

Nog niet geleverd

Nog niet geleverd, dus kan ik nog geen beoordeling geven.

13 ottobre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

We verwachten uw bestelling komende week binnen te krijgen en de levering in orde te kunnen maken. Hartelijk dank dat u uw ervaring tot dusver wilde delen.

Duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie.
Producten waren binnen een paar dagen op het afhaalpunt.
Heel goede verpakking om transportschade te voorkomen.

Risposta di Dutchtravelshop.com

Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen. Bednakt voor het delen van uw ervaring en de goede review.

Valutata 5 stelle su 5

230 volt in de bedrijfsbus , altijd koffie onderweg.

Na eerdere goede ervaringen met Dutchtravelshop wederom een Ecoflow river gekocht voor onderweg in me bedrijfsbus, altijd handig om onderweg voorzien te zijn van je eigen 230v.

Risposta di Dutchtravelshop.com

Wederom bedankt voor uw vertrouwen in Dutchtravelshop en het delen van uw positieve ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een power station…

Ik had een power station nodig om mijn laptop en printer(voor het printen van verzend labels en facturen) van stroom te voorzien. In mijn opslagruimte had ik geen stroomvoorziening. Op advies van Tom van de Klantenservice de EcoFlow River aangeschaft. Ik had de bestelling na 2 werkdagen in huis. De bestelling was netjes en stevig verpakt. De EcoFlow River voor gebruik eerst volledig opgeladen en dit gebeurde heel snel. De Ecoflow River is compact en niet zwaar. Makkelijk in gebruik en ben er zeer tevreden mee.

Risposta di Dutchtravelshop.com

Gelukkig hebben we u een mooie oplossing kunnen bieden. Bedankt voor deze uitgebreide beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

keurige afhandeling van geretourneerde…

keurige afhandeling van geretourneerde artikelen EcoFlow 160 watt zonnepanelen, geen gezeur, gewoon terugsturen en het betaalde geld terugkrijgen!
jammer dat de twee EcoFLow panelen beide keren niet heel lang gewerkt hebben......

26 settembre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Jammer dat de panelen inderdaad niet helemaal naar behoren werkte. Uiteindelijk gaat het on erom dat u tevreden bent dus waarom zouden we moeilijk doen? Heel erg bedankt voor het delen van uw beoordeling.

Prima generator en zonnepaneel

Prima generator en zonnepaneel. Snelle levering. Vandaag besteld morgen binnen. Ik heb advies ingewonnen. Binnen een paar uur had ik antwoord. Goede ervaringen.

27 settembre 2022

Risposta di Dutchtravelshop.com

Mooie review en erg fijn om te lezen dat u tevreden bent met de begeleiding tijdens uw aankoop.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più