Dutchtravelshop.com Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Bestelling was vlot. Communicatie achteraf was minder. UPS stond vandaag 8/1/2024 plots aan de deur zonder aankondiging noch ontvangst van tracking info. Gelukkig waren we net thuis. Raar was dat de z... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Misleiding van zoekmachines en prijs weergave op google. Laat 99 euro op google zien op een product dat 400-600 euro waard is. En alle links waar je het product kan vinden is het vele malen duurd... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alle lof aan dit bedrijf. Een goed product, en dat hebben ze, verkoopt zichzelf, maar Dutchtravelshop doet daar nog een schepje bovenop! Prima productinformatie via WhatsApp, zeer goede opvolging qua... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs door een kennis gewezen op Dutchtravelshop omdat ik op zoek was naar een noodstroom voorziening voor het geval de elektriciteit onverhoopt uitvalt. Je weet maar nooit. Mooi aanbod van EcoFlo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Dutchtravelshop is de Ecoflow specialist van Nederland. We bieden het complete aanbod Ecoflow power stations, solar panels, koelboxen, airco's, balkon solar systemen, generatoren en smart accessoires. Klanttevredenheid staat bij Dutchtravelshop op de eerste plaats en dat is terug te zien aan onze klantwaarderingen. Bestel je vandaag jouw Ecoflow dan bezorgen we deze binnen 1-2 werkdagen gratis bij je thuis. Liever eerst eens een Ecoflow power station proberen voor je er een aanschaft? Huur bij ons een Ecoflow voor een scherp tarief en een periode die je zelf bepaalt.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

338 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Slechte ervaringen met Dutchtravelshop.Update

Een Ecoflow Delta Pro bag besteld.Tot mijn grote verbazing werd de Ecoflow Delta 2 bag geleverd.
Gelijk gebeld en er werd beloofd dat ik binnen 2 dagen de juiste bag zou krijgen.Helaas je raad het al geen bag.Op een gegeven moment werd ik gebeld er is er afgesproken dat woensdag de bag zou worden om geruild om 11:30.Je raad het al om 11:30 geen bag.Om 12:18 werd ik weer gebeld en er werd gezegd dat het weer later zou worden helaas.Toen eindelijk de chauffeur de bag kwam omruilen werd uiteindelijk de stagiair de schuld in de schoenen geschoven.Niks ter compensatie gekregen voor alle ellende.Een erge slechte ervaring ik koop hier niks meer.
Update:Vanmorgen werd ik aangenaam verrast door een belletje van een medewerker van DTS met een welgemeende excuses voor de ontstane situatie.
Ik heb de problemen met de vriendelijke medewerker
besproken en geanalyseerd.Nadat we alles hadden uitgesproken kreeg ik ook nog een tegemoetkoming
voor alle ontstane problemen.Top service van 1* naar 3

20 luglio 2023

Zeer tevreden over Dutchtravelshop

Zeer tevreden over Dutchtravelshop. De ecoflow is best een forse investering en voordat we besteld hebben, was er alle ruimte en aandacht voor onze vragen. Niet alleen gedurende werktijden maar ook op andere momenten was er contact mogelijk. Dat gaf absoluut vertrouwen en uiteindelijk hebben we precies wat we nodig hebben en zijn we zeer tevreden met de aanschaf.

24 giugno 2023
Valutata 3 stelle su 5

Beter elders kopen voor de beste prijzen

Ook ik moet mijn eerste ervaring herzien. Ondertussen is het duidelijk, dat je voor correcte prijzen simpelweg beter naar andere Ecoflow dealers kunt kijken.

Onderstaande reactie van DTS is behoorlijk overdreven, maar ook een manier van reageren natuurlijk. Toen ik hen via mail gewoon even aansprak over het feit, dat onder meer de 400W zonnepanelen wel erg in prijs waren gedaald op relatief korte tijd, kreeg ik een standaard reactie en werd de prijs kortelings ook terug aangepast (verhoogd) op de website, wat ik op zich ook wel een beetje vreemd vond. Hoe dan ook, dit betekent, dat DTS momenteel voor, onder meer, dit product de Summer Deal prijs niet volgt (andere Ecoflow dealers dus wel). Voor mij geen DTS meer voor mij, jammer dit ...

3 luglio 2023
Non scritta su invito
Logo di Dutchtravelshop.com

Risposta di Dutchtravelshop.com

Beste mijnheer van der Wildt,

U heeft gelijk, wij zijn inderdaad niet altijd de goedkoopste aanbieder, maar wij zijn ervan overtuigd dat wij met ons prijsbeleid een eerlijke prijs aan onze klant bieden en daarnaast een gezonde bedrijfsvoering voor Dutchtravelshop kunnen behouden. Dutchtravelshop is geen discount shop of prijsvechter en dat pretenderen we ook niet.

Maar… tegenwoordig lijkt het wel een misdaad als je als bedrijf niet de laagste prijs op een product biedt. Wij pretenderen helemaal niet dat wij de laagste prijs hebben en zoals u op onze website en andere online kanalen kunt lezen maakt de pijler “prijs” geen onderdeel uit van onze communicatiestrategie.

Volgens ons prijsbeleid hanteren we de geadviseerde verkoopprijzen vanuit de fabrikant. Daarnaast hebben we aanbiedingen die vanuit de fabrikant worden geïnitieerd, of passen we prijzen aan op basis van prijsverlagingen in de markt. Aanbiedingen en prijsverlagingen zijn meestal van tijdelijke aard of zolang de voorraad strekt.

Nu even over uw geval.
U koopt ruim 15(!) maanden geleden twee zonnepanelen bij ons, tegen een toen marktconforme prijs en met korting omdat u twee panelen tegelijkertijd aanschaft. Omdat het een pre-order betreft en omdat de introductie door de fabrikant werd uitgesteld krijgt u hier ook nog eens een gratis accessoire bij vanuit Dutchtravelshop. Destijds een mooi aanbod waar u “ja” tegen hebt gezegd. Uit uw “5-sterren review” die u destijds plaatste bleek dan ook dat u erg tevreden met uw aankoop bij Dutchtravelshop was.

Afgelopen maand mailt u ons met uw bevindingen, de prijzen van het zonnepaneel na vijftien maanden fors zijn gedaald, dit als gevolg van een gewijzigde advies verkoopprijs en daar bovenop een op dat moment geldende aanbieding.

U geeft aan dat u een nieuwe aankoop wilt doen, mits we u een goed aanbod kunnen doen. Op dat moment hebben we Ecoflow Summer Deals waardoor de door u gekozen producten totaal 300,- euro voordeliger zijn dan normaal. Mooie deal toch? In plaats van 1998,- euro komt de door u gekozen zet op 1698,- euro, dit komt neer op 15% korting!

U vraagt vervolgens een korting van 20% bovenop de korting van 300,- euro die we al bieden tijdens de Ecoflow Summer Deals.

Wat wij toen nog niet wisten is dat het, niet bereiken van een overeenstemming met u, zou leiden tot meerdere “1-sterren reviews” op diverse bekende review websites. Want dat is blijkbaar de tegenreactie die u dan geeft…

In de tussentijd is het zonnepaneel uitverkocht en gaat deze terug naar de oorspronkelijke prijs. Dit bestempelt u in uw review als “gesjoemel met prijzen”. Ook een woordkeuze…

Het is totaal een onrealistische korting die u vraagt. Omdat we niet meegaan in uw korting plaatst u vervolgens (3!) “1-sterren reviews”. Er verschijn “1-sterren reviews” vanuit u op alle review platforms waar wij actief zijn, dit omdat u uw zin niet krijgt en van mening bent dat wij, in uw bewoordingen “sjoemelen met de prijzen” en niet de goedkoopste zijn.

Inderdaad, Dutchtravelshop is niet altijd de goedkoopste maar wij zijn ervan overtuigd dat we een eerlijke prijs bieden voor onze klanten. En gelukkig weten veel kanten ons bedrijf te beoordelen met goede reviews.

Heel erg bedankt voor het delen van uw ervaring en een fijne dag gewenst.

Valutata 1 stelle su 5

Helaas moet ik mijn vijf sterren revew …

Helaas moet ik mijn vijf sterren revew van september 2021 herzien , ik had een oplaadprobleem met mijn riverpro (onder garantie) ik heb dit toestel naar Dutchtravelshop verstuurd per post en terug ontvangen twee weken later , er was niets gebeurd met het toestel, het was bij Dutchtravelshop aangeboden maar nooit opgehaald , dus heb ik het apparaat zelf naar Dutchtravelshop gebracht (150kmx2) er was afgesproken dat ik het toestel binnen een twee weken terug zou hebben , nu zijn we al drie weken verder en ik krijg geen duidelijk antwoord wanneer ik mijn Ecoflow terug zal hebben , ik vertrek nl volgende week voor zes weken op verlof met mijn camper , bedankt Tom voor de slechte service, ik zal verplicht een nieuw toestel moeten kopen om te kunnen vertrekken maar ik koop niet meer bij Dutchtravelshop !! 👎

23 maggio 2023
Non scritta su invito
Valutata 3 stelle su 5

Product goed, bezorging(kosten) kunnen beter

Tussen bestellen en bezorgen zaten 4 dagen.
Teleurstellend dat je verzendkosten niet hoeft te betalen als je product afhaalt in Pijnacker. (Er bestaat namelijk niet iets als 'gratis' verzenden)
Product:
Ik heb mijn ecoflow nu 3 dagen in huis. En zo ver ik het kan beoordelen doet het wat het moet doen.

24 aprile 2023

Goed product

Goed product. Goede prijs kwaliteit verhouding. Opgehaald bij het servicepunt in Pijnacker. Vriendelijk en snel geholpen.

22 marzo 2023
Valutata 5 stelle su 5

Goede service ook bij problemen

Het product werd snel geleverd, maar helaas was er sprake van een productiefout. Na overleg met de Helpdesk heb ik het product terug mogen sturen en mijn geld terug gekregen. En dat binnen de termijn van 2 weken. Prima service van de Dutchtravelshop!

6 marzo 2023

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più