22 mei bestelling gedaan. Nog steeds niets ontvangen. Bij navraag een vaag verhaal dat spullen uit het buitenland moeten komen en dat er pinksteren tussen zat. Het lijkt erop dat ik opgelicht ben. Dus... Leggi di più
Wauw! Wat een fantastisch bedrijf, ook al bestel je s'avonds, de volgende dag heb je het in huis. Had ik deze site maar eerder gevonden. Ik heb een grote cupmaat en merk bh’s zijn normaliter schreeuwe... Leggi di più
Ik koop al jaren bij de dutchdesigners omdat ze een heel goede sortering hebben van vele goede merken. En als je een vraag hebt wordt je altijd (snel) geholpen. De bezorging is altijd vlot en de art... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
De voordeligste Lingerie Outlet van Nederland. Lingerie en Badmode van topmerken als: Marlies Dekkers, Sapph, Hom, Rosa Faia, Lisca, After Eden, Anita Active.
Lindenhoutseweg 57a, 6545AH, Nijmegen, Paesi Bassi
- chantor@dutchdesignersoutlet.com
- dutchdesignersoutlet.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Super snelle levering
Super snelle levering, top, raad deze zeker aan
Fijne beha besteld die snel binnen was
Snel geleverd goed verpakt en goede…
Snel geleverd goed verpakt en goede kwaliteit
Fijne webshop
Fijne webshop, zitten mensen achter die echt verstand hebben van lingerie en de pasvormen. Bij twijfel, vraag het. Altijd correct en snel antwoord. Zo kun je toch gemakkelijk online een BH kopen.
Super webshop
Een hele fijne winkel om de beste lingerie te kopen van de grote merken. Vaak vind je hier net die ene bh die je nergens meer vindt. De klantenservice is vriendelijk en correct. En je pakketje is er heel snel en prima verpakt. Ik winkel hier graag.
Luxe lingerie voor een aantrekkelijke prijs
Overzichtelijke webwinkel, veel keus..zelfs voor mannen. Producten worden mooi verpakt en snel verzonden en zijn van hele goede kwaliteit. Voor mij geen andere lingerie winkel !!
Zeer tevreden.
Verschillende bhtjes gekocht. Mooie goede, kwaliteit. Netjes en correct geleverd.
1 klein minpuntje, geen retour label in de geleverde doos. Waardoor je zelf een retourlabel moet uitprinten. Wel duidelijke uitleg, via mail en tel. hoe ik moet handelen als ik geen printer heb. Makkelijk het bedrag verwerkt met ruiling. Ik moet wel zeggen ik ben 60 jr.. en niet zo makkelijk met de comp. Pluspunt via de tel. Zo goed geholpen en goede uitleg hoe ik dit allemaal moet doen. In de toekomst ga ik hier meerdere bhtjes bestellen. Zeer tevreden over de bhtjes en het goed begeleiden van hoe ik iets retour kan sturen.
Superschnelle Lieferung
Superschnelle Lieferung, ein fairer Preis, was will man mehr! Danke!
3 van de 4 bh's zijn goed van maat
3 van de 4 bh's zijn goed van maat, 1 is de cup véél te groot, en toch dezelfde maat én merk. Maandag weersturen en kijken of ik een maat kleiner kan bestellen. Altijd goede, vriendelijke en eerlijke service!
Opgelicht door iemand onder de naam van Dutch Designers Outlet
Beste mensen van Dutch Designers Outlet
Ik heb begrepen uit de eerdere berichten hier dat er een aantal mensen zijn opgelicht waar ik er helaas ook 1 van ben!!! Ik ben er nu ook achter gekomen dat hun site op internet er uit is! Erg jammer dat ze hier uw naam voor hebben gebruikt en voor ons weer een goede les om niet iedereen te vertrouwen. Weet u wel waar ik mijn klacht nog meer kunt beschrijven..
Mvg Richard
Ik heb een reactie gekregen op een mail die ik heb gestuurd naar de mensen waar de shirts vandaan komen:
Hallo,
hartelijk dank voor uw bericht!
Dat is jammer - om uw recht op opzegging uit te oefenen, moet u ons door middel van een duidelijke verklaring (bijv. een brief of e-mail per post) op de hoogte stellen van uw beslissing om dit contract te annuleren. Voor de terugname is het noodzakelijk dat wij de goederen terug ontvangen.
1. stuur ons het volgende formulier ingevuld, ondertekend en gescand:
2. en stuur de goederen naar het volgende adres:
Naam: Tu Hongming
Telefonnummer: +8617757757961271
Adres: F2, Building 8, No. 89, Siyuan Road, Yidong Industrial Zone, Niansanli Street, Yiwu, Jinhua, provincie Zhejiang 322000, China.
Gebruik voor het terugsturen a.u.b. slechts één verzendmethode met traceernummer, zodat wij uw terugzending kunnen toewijzen.
Op deze manier stelt u ons vooraf op de hoogte van de retourzending en kunnen de ontvangen goederen duidelijk aan de juiste bestelling worden toegewezen. Dit is de enige manier om een snelle terugbetaling te garanderen. Na ontvangst van de retourzending worden wij geïnformeerd over de ontvangst en kan de terugbetaling plaatsvinden.
Gebruik a.u.b. alleen een verzendmethode met traceernummer voor de retourzending, zodat wij uw retourzending kunnen toewijzen.
Dank u bij voorbaat.
Wij beantwoorden graag al uw verdere vragen! Gewoon antwoorden op deze e-mail. Wij zullen u binnen 1-12 uur helpen.
Met vriendelijke groeten
Lena van het ondersteuningsteam
Nou ik ga hier niet mee verder omdat ik dan beiden kwijt bent shirts en geld ik ga ze gebruiken als poetslappen voor mijn auto!!!!

Risposta di Dutch Designers Outlet
Veel keuze, fijne prijzen
Veel keuze, mooie prijzen. Levering snel en ziet er netjes uit. Ik kom hier graag, koop graag duurdere bh's vanwege iets meer comfort, maar betaal er graag minder voor :-)
Fotos zijn niet altijd duidelijk (soms google ik even na) en als je je mandje vol hebt dan verdwijnt dat als je te lang wacht.
Pas contente de ma dernière commande
J'ai par le passé fait deux commandes qui étaient correctes. Ma dernière commande a eu un problème : ils ont changé mon maillot de bain dans une autre couleur car celui commandé en noir n'était plus de stock. J'ai dû téléphoner pour avoir l'explication car le document dans la boîte ne disait rien. Sur mon compte, on voyait 2 maillots au lieu d'un seul et puis ils ont supprimé la commande du maillot noir pour ne plus montrer que le bleu. J'ai gardé le maillot car il fallait payer les frais de retour qui coûtent chers
Cadeautjes
Na een hoop gedoe met een koffer die spoorloos verdween op de airport, was ik blij dat ik m'n lievelingsbikini bij jullie terugvond. En dat ook nog eens voor een koopje!
Ben dankbaar dat ik er per abuis ook nog 2 had aangeklikt 😅🙏
Keep up the good work ladies 💚💫
Baggerkwaliteit en GEEN service
Ik had 3 bh’s besteld voor rond de 70€ want dacht het is een investering maar niks bleek minder waar. Super slechte kwaliteit. Denk dat ze designers uit China bedoelen want het was gewoon zo slecht dat het onbruikbaar is. De beugel van 1 bh is na 1 keer dragen eruit gegaan! Ongelooflijk en de service is zo slecht! Bestel hier niet, ze zijn zeer onbetrouwbaar en je mag niks retourneren ook niks wat stuk is gegaan!
Een aanrader!
Super winkel! Ik bestel er sinds jaren en ben elke keer zeer tevreden. Ruime keuze, goede kwaliteit & prijzen. Artikelen zijn zo als op de site beschreven. Verzending gaat altijd vlot en alles is mooi verpakt. Eventueel retourneren wordt ook prima afgehandeld. = Een aanrader!
Fake or Quality Failed Product
The product got completely faded after 1 wash on the recommended cycle .
I have been buying Diesel Jeans for years now. It is either fake or a major quality reject
Snel geleverd
Snel geleverd. Pakketje voorzien van een gezellig stickertje. Wordt ik vrolijk van.
Let op: niet kopen!!!
De kleur van 'Bikini Lingadore Beach Summer Carnaby Halternek die Dutch Designers Outlet zelf al 2 kleurnamen geeft (Coral en Oranje), die je thuis ontvangt, komt TOTAAL niet overeen met de kleur van de bikini op de foto van de website van Dutch Designers Outlet. Koop deze bikini niet, want je moet zelf voor de retourkosten van € 7,25 opdraaien. Ik heb de bikini geretourneerd en dit met de klantenservice besproken. De ks stond open voor feedback, heel fijn, maar doet er helaas niets mee, heel jammer. De ks mailde me foto's van 3 beeldschermen waarop de bikini stond afgebeeld en waar naast de bikini was opgehangen. De ks vond dat de kleuren overeen kwamen. De foto's waren helaas gemaakt in een veel te donkere ruimte en de kleuren van de beeldschermen kwamen echt niet overeen met de kleur van de bikini. Heel flauw, dit truukje, de bikini die je thuis krijgt is namelijk vele malen lichter... Kleur heeft alles met licht te maken en dat snapt Dutch Designers Outlet helaas niet. Sjaa, als je een bikini zowel Oranje als Coral noemt, gaat het eigenlijk al mis, ze weten het dus zelf niet, dat lijkt me duidelijk. Jammer, want het model is super en de kleur op de afbeelding van de website vind ik nog steeds GEWELDIG!!! Groetjes, Martine
Ben echt aangenaam verrast door dit…
Ben echt aangenaam verrast door dit bedrijf.
Tijdens de lockdown had ik echt wat nodig.
Eerste wat ik besteld had was niet de juiste maat en kon ik probleemloos retourneren tegen de geldende voorwaarden. Via mail en telefonisch wat persoonlijk advies gekregen hoe ik dan wel de juiste maat voor dat merk kon bestellen.
Echt top !
Bestelling was er de volgende dag ondanks de feestdagen.
Enige wat ik als verbetering kan bedenken is dat jullie op de website linkjes maken van de bh's naar de slipjes die de zelfde kleur hebben.
Heb nu een blauwe bh van Elbrina met een jeans broekje maar die kleur wijkt iet wat af.
Ga zeker vaker wat bestellen. Ff wat leuke matches afwachten ;-)
ik bestel 2 bh's
ik bestel 2 bh's, 1bh was niet goed, wil bh terug sturen, koste mij 7,95 voor retourneren, ik bestel hier nooit meer...veel ste duur!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.