Dutch Clinic Recensioni 750

TrustScore 5 su 5

5,0

Valutata 5 stelle su 5

Op dinsdag 24-03-2026 ben ik opnieuw bij Dutch Clinic geweest, waar ik 5 jaar geleden mijn ogen heb laten laseren. Het voelde meteen weer vertrouwd om terug te zijn. Wat het extra bijzonder maa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanmiddag 12 maart 2026 een aanrader deze kliniek byzonder goed geholpen, heel vriendelijk en deskundig Moet nog een ooglidcorrectie ga daar zeer zeker terug. Bedankt voor jullie hulp. Gerie van... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I have been over to The Dutch Clinic a couple of times from Ireland..I also recommended friends and we are all delighted with the professionalism and amazing results from The team. Highly Recommend... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica medica
  2. Oculista

Scritti dall'azienda

De beste zorg tegen de laagste prijs. Bij Dutch Clinic staat u centraal. Geen lopende bandwerk maar persoonlijke aandacht en kwaliteit. Wij nemen ruim de tijd voor al uw vragen, het vooronderzoek, de uitleg over behandelmethoden en de uiteindelijke behandeling. Dat ziet u terug in de ervaring en achtergrond van onze gediplomeerde oogartsen en in de waardering van onze klanten. Bekijk ook onze scherpe tarieven, de beste zorg hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog wij hanteren de laagste tarieven voor Ooglaserbehandelingen in Nederland

5,0

3 stelle
2 stelle
1 stella

Vertrouwd, professioneel en persoonlijk

Wat het extra bijzonder maakte, was dat de arts mij nog herkende — het voelde bijna alsof het gisteren was. Dat persoonlijke contact gaf mij meteen een fijn en gerust gevoel.

Ik werd warm ontvangen en professioneel geholpen. De medewerkers nemen echt de tijd voor je en stellen je op je gemak. Alles werd duidelijk uitgelegd en de behandeling verliep zorgvuldig.

Voor mij bevestigt dit opnieuw dat Dutch Clinic staat voor kwaliteit, professionaliteit en persoonlijke aandacht. Absoluut een aanrader.

24 marzo 2026

5 stars from Ireland

Highly Recommend

18 dicembre 2025

Vanmiddag 12 maart 2026

Vanmiddag 12 maart 2026
een aanrader deze kliniek byzonder goed geholpen, heel vriendelijk en deskundig
Gerie van Empelen

12 marzo 2026

Intralasik

Afgelopen zaterdag 28 februari een Intralasik behandeling gehad en ik ben er super blij mee. Echt een aanrader. Vooronderzoek was al erg goed en de behandeling ook. Alles wordt duidelijk uitgelegd en men neemt de tijd voor je. Top geregeld!!!

28 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij Dutch Clinics een onder en…

Ik heb bij Dutch Clinics een onder en bovenooglid correctie ondergaan.
Wat een enorm fijn clinic! Iedereen zo enorm aardig en zorgzaam.
Dr Deniz is heel kundig en relaxed. Stelt je helemaal gerust en dat was heel fijn voor mij, ik was best zenuwachtig!
Ik ben nu al heel tevreden over het resultaat en het wordt nóg mooier:)
Heel erg bedankt, dit super empathische team onder leiding van Dr Deniz heeft voor mij top werk geleverd!

23 gennaio 2026

Boven ooglid correctie

Op 2 december een intake gehad voor een bovenooglid correctie. Tijdens deze intake met Dr Deniz werd mij verteld dat ik ook een Ptosis ingreep nodig had om de open blik te krijgen. Nadat er 1 druppel van iets in 1 oog was gedaan zag je het verschil.
Op 15 december de operatie ondergaan en dat is me 100% meegevallen. Alle medewerkers stellen je op je gemak. Ik heb totaal geen pijn tijdens of na de operatie gehad. Het is nu pas 2 weken geleden maar je ziet al enorm verschil.
Ik zou iedereen aanraden om naar deze kliniek te gaan.

30 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb een bovenooglid correctie laten…

Ik heb een bovenooglid correctie laten doen, en het resultaat is geweldig ! Zeer goede uitleg tijdens het intakegesprek, bovenal een eerlijk advies.
Door omstandigheden kon ik op de afgesproken tijd niet komen maar dat was absoluut geen probleem, de ingreep werd enkele uren later uitgevoerd.
De nabehandeling was was ook heel plezierig, de heer Akdogan neemt alle tijd voor je echt een heel fijn team.

12 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een super ervaring .het was n intake…

Een super ervaring .het was n intake gesprek voor n face lift.
Ben bijna 73 dus ik vond dat ik er nog jonger uit wilde zien dan dat de mensen mij geven.
Vond de dokter dus ook.
Niet doen was zijn advies.
Vind dat zo fijn dat het zo eerlijk ging.
Hij kan best wat voor mij betekenen met fillers omdat ik dat wil maar heb het nuet nodig.
Hoe mooi is dat in deze wereld dat het nu om eerlijkheid gaat en niet het geld.
Ik ga volgende maand naar hem toe voor n paar fillers.vind deze clinic een echte aanrader.
Ik kijk uit naar volgende maand
Jullie horen mij zeker weer .
Joke

21 ottobre 2025

Een hele blije klant

Ik heb op 10juli 2025 een ooglid correctie gehad bij Dutch clinic
De hele behandeling is 200% mee gevallen. Eigenlijk gewoon weinig tot geen pijn gehad en heel blij met het resultaat. Je word echt gerust gesteld en alles word ook voor en tijdens de behandeling heel goed uitgelegd. Bedankt voor deze mooie ervaring.

10 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede kliniek met persoonlijke aandacht voor de patiënt

Dutch clinic is een kliniek waar je goed terecht kunt en waar vriendelijke en professionele mensen werken. De voorlichting en uitleg over de ingreep, met mogelijk bijkomende complicaties, is duidelijk en heel uitgebreid. Ook na de behandeling is er een goede nazorg. Vragen die je nog hebt worden met aandacht behandeld.

7 maggio 2025

Absoluut aan te bevelen!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de zorg en de klantvriendelijkheid!
Eerder een eerste screening en kennismaking gehad bij een andere ooglaser kliniek maar dat voelde voor mij heel zakelijk en massaal.
Dr. D. Akdogan en Dr. Prost gaven vanaf het begin veel vertrouwen. Neemt de tijd, geeft écht persoonlijk advies en doet zelfs zelf alle oogmetingen en controles.
Ook tijdens de behandeling werd ik goed gerust gesteld en heb ik nergens last van gehad.
Dit is een oogarts die zijn vak verstaat en gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit.
Ik kan dus iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt deze kliniek absoluut aanbevelen!

9 agosto 2025

Levatorplastiek, ooglidcorrectie en wenkbrauwlift

Ik kwam voor een consult bij Dutch Clinic voor een bovenooglidcorrectie, maar dr. Akdogan liet mij zien dat alleen een bovenooglidcorrectie mijn probleem niet ging oplossen. Hij raadde mij naast de bovenooglidcorrectie een wenkbrauwlift en levatorplastiek aan. Dit heb ik een maand geleden laten doen en ik ben zeer blij met het resultaat. Ik werd voor en tijdens de behandeling van ongeveer 1,5 uur erg op mijn gemak gesteld door Deniz en zijn collega's en alles werd duidelijk uitgelegd. Het was best een heftige ingreep omdat er drie dingen tegelijk werden gedaan, maar het viel me uiteindelijk toch erg mee. Ik was blij toen na een week alle hechtingen werden verwijderd, vooral de hechtingen bij mijn haargrens, waardoor het nogal strakke gevoel in mijn voorhoofd een stuk minder werd. Al met al een hele prettige ervaring met een mooi resultaat.

16 luglio 2025
Logo di Dutch Clinic

Risposta di Dutch Clinic

Beste Andrea,
Wij danken u voor uw review en vertrouwen in ons team.
Dutch Clinic

Valutata 5 stelle su 5

Zo blij met keuze voor Dutch Clinic!

Zo blij dat ik gekozen heb voor Dutch Clinic voor een onderooglidcorrectie. Dr Denize Akdogan heeft zo’n mooi werk geleverd. Ik ben eindelijk van mijn nare wallen af. Vanmorgen zijn de pleisters en de hechtingen na ‘n week verwijderd en ik ben nu al zo blij. Ondanks dat ik nog behoorlijk blauw ben in m’n gezicht zie ik al een schitterend resultaat. Heel veel dank en lof voor dr Denize.

22 luglio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vanuit Bonaire mijn dank aan Deniz Akdogan.

Op aanraden van een kennis in Nederland ben vanuit Bonaire naar de Dutch Clinic gegaan voor een levatorplastiek, een boven- en onderooglidcorrectie omdat dat op Bonaire niet mogelijk is.
Het is allemaal nog heel vers maar ik denk dat het resultaat minstens zo mooi zal worden als bij mijn kennis. Het ziet er nu al zo mooi uit.
Wat een fijne kliniek met professionele artsen, lieve assistentes.
Ik ben ze heel dankbaar voor de goede zorgen.

13 luglio 2025

Botox frons

Een aantal maanden geleden mijn frons laten behandelen met botox. Ben heel erg tevreden over het resultaat en nog steeds geen frons te zien. Een echte aanrader bij een dokter die weet wat hij doet en ook de tijd voor je neemt.

4 aprile 2025

Oogbehandeling

Gisteren oogbehandeling gedaan.
Zeer goede ontvangst, topservicz.
Voorbehandeling, ooglaser, nabehandeling allemaal heel goed uitgevoerd.
Ze stellen u ook op het gemak.
Zeker een aanraderr.

29 maggio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Tevreden

Bij het intake gesprek al gelijk een heel goed gevoel. Heel duidelijk over de ingreep waar je voor komt. En ook een hele goede nazorg. Ben zeer tevreden over het resultaat en kan iedereen Dutch Clinic aanbevelen.

23 maggio 2025

Ooglidcorrectie

Ik heb een behandeling ondergaan bij Dutch Clinic. Ben erg tevreden over de omgang en vooral de nazorg. Makkelijk weekend bereikbaar. Ook niet opdringerig. Ze geven bedenktijd en denk even rustig over na. Bij twee andere klinieken waar ik geweest moest ik gelijk beslissen als ik wilde omdat er zogenaamd geen plek zou zijn.top service

13 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più