Dutch ID E-Bikes Recensioni 432

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Heb de phantom met enviolo nu 3 jaar, via Theo Bruning zijn beurtjes gehad en nu 12000 km zonder problemen gereden. Heerlijke fiets. Mijn vrouw heeft een probleem gehad met remschijf achter welke... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Phantom S75 gekocht in maart 2023 bij Bike inn te Herentals .1,5 jaar goed gefietst,daarna namen mijn versnellingen steeds af .ik zat zonder hoge versnellingen en een max van 20/U.bij het 2de onderhou... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Mijn eerdere Dutch ID was een City, altijd bijzonder veel plezier aan beleefd. Toen het tijd was voor een andere fiets kwam de Infinity in beeld.Kort geleden gekocht en tot nu toe bevalt deze aankoo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik bezit sinds 4 jaar de Dutch ID Phantom 65 TR Belt, ben er zeer tevreden over, ruim 12000 km mee gereden. In het begin veel pech gehad met de moter, een aantal keer bij de dealer terug geweest, ko... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di riparazione biciclette
  2. Negozio di biciclette
  3. Produttore

Scritti dall'azienda

Dé specialist in handgebouwde E-Bikes met ongekend rijplezier. Elektrische fietsen met Bosch middenmotor. 100% hand built in Holland!

Premium e-bikes voor de allerbeste beleving tijdens jouw dag

Scritti dall'azienda

100% Hand built in Holland - 100% eigen frameproductie - Ruim 25 jaar ervaring
Wij vinden het belangrijk dat jij met de allerbeste beleving fietst. Daarom werken onze ervaren vakmensen met de grootste zorg aan de exclusieve e-bikes. We ontwerpen ze met de modernste technologieën en bouwen ze in Nederland. We volgen de hoogste kwaliteitsstandaarden en innoveren de e-bikes met A-merk onderdelen. Het resultaat: e-bikes met de allerbeste rijeigenschappen en een super strak design!

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 85% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Twijfels

Na enig onderzoek heb ik toch twijfels voor de aanschaf van een Dutch ID e bike. Is dit dan ook weer zo’n “hip” merk wat de markt volpropt met ebikes en na verloop van tijd wordt de stekker eruit getrokken( zie vanmoof). Daarnaast is er een beperkt dealersnetwerk. Waar ik woon.. dichtsbijzijnde 30 km plus… heb ik dus niets aan. Ook het model waar ik voor ga dateert uit 2021! En dat voor een prijs van boven de 5 mille.. ( met gedateerde kleur). Ook qua marketing zie je nauwelijks iets verschijnen. Tja, oudbollige goodfeelings videos. Het zegt allemaal wel wat. Verder nog veel meer kleine punten die mijn twijfel verder versterkt. Sorry Dutch ID, ik ga toch voor een ander…een wat gerenommeerder sterke BRAND.

5 maggio 2024

Hi Marcel,

Wat vervelend dat je dit zo ziet.
Wij zijn zelf erg trots op onze brand Dutch ID, maar tips zijn natuurlijk altijd welkom!
Je kan ons bereiken via info@dutch-id.nl.

Software fouten

Vanaf de aflevering van de fiets zitten er software fouten in,code 1B7610,waardoor de fiets niet automatisch wil schakelen ,AL 4 keer terug geweest.Maar de bosch dienst, zegt nieuwe update in installeren .deze werkt niet ,wat NU ?????Dutch-ID PHANTOM de fiets is van Januari 2024.

Op verzoek van Dutch -ID mailtje gestuurd De fiets is in Beverwijk geweest'getest en afgesteld.Werk nu geweldig.alles werkt schakelen nu prima.bedank voor deze snelle oplossing.

6 aprile 2024

Hi Jan,

Wat vervelend dat je deze ongemakken ervaart.
We zouden je willen vragen om een mail te sturen naar info@dutch-id.nl.
Daar helpen we je graag verder!

DutchID Infinity 50 Belt Heren

Mijn fiets (DutchID Infinity 50 Belt Heren, 500Wh accu) eind maart 2024 gekocht. Inmiddels 550km onderweg. Ik gebruik de fiets voor woon- werkverkeer, dagelijks. De fiets is stevig gebouwd, biedt meer dan voldoende elektrische ondersteuning en op de lichtste stand kom ik ruim 125km per acculading. Het fietsen is stil en de motor maakt niet teveel lawaai. Ik had na de 1e regenbui een probleem met de schijfrem op het voorwiel, dit is onder garantie hersteld. Daarna geen problemen meer gehad. Ik zou de fiets zo weer kopen.

20 marzo 2024

Zeer tevreden

Ik heb nu bijna een jaar mijn DutchID Shadow S75 automatic en intussen zo’n 3000 km gereden.
Wat een ongelofelijke topfiets. Ik ben zelf een kritische techneut maar hier is echt heel weinig op aan te merken.
Geeft geen krimp, nergens een piepje of kraakje, echt superieure kwaliteit.
Hoogwaardige materialen, ongekend stijf frame, top lakwerk.
De Enviolo automaat in combi met het Bosch Smart System zijn het toefje slagroom op de koffie maar heel belangrijk: in de basis zijn er maar een paar producten op dit nivo op de markt.
Niet goedkoop, maar dat hoeft ook niet!

22 aprile 2024

Fantastische Phantoms !

Onze eerst ritjes met onze nieuwe Phantoms zitten er op, en we vinden het fantastische fietsen. We hadden best reeds wat meer willen fietsen, maar door het aanhoudende frisse regenweer hebben we dit niet vaker gedaan. We kijken uit naar mooiere dagen. Zijn van plan de e-bikes mee te nemen naar Duitsland over 2 weken.

21 aprile 2024

Slechte lak op fiets snel kaal

Slechte lak op fiets snel kaal
Stang van fietstas vertoond kale plekken
Het ziet eruit of stang is gepoedercoat maar is gewoon gespoten
Ik gebruik mijn fiets niet dagenlijks en dan al zo snel kale pleken op lakwerk
Jammer dit is mijn 2e dutchid maar ook de laatste

21 marzo 2024

Hi Cees,

Wat vervelend dat je deze ongemakken ervaart.
We zouden je willen vragen om een mail te sturen naar info@dutch-id.nl.
Daar helpen we je graag verder!

Valutata 3 stelle su 5

Jaar terug een dutch Id aangeschaft…

Jaar terug een dutch Id aangeschaft ,fiets rijdt prima alleen roest hij al in de folder,boutjes waar roest op komt,
Nieuwe trappers ,remschijven wat roest ,ze zijn alle 2 al vervangen ,piept en kraakt de remmen ,nieuwe spatbord voor omdat de lak los laat ,en in de voorvork zit een bonkend geluid als ik over een hobbel rijdt,
Lak hier en daar beschadigd door het los raken .
Problemen worden wel goed opgelost door de dealer
Februari 2025 is er een nieuwe motor opgekomen

6 aprile 2024

Hi Ton,

Wat vervelend dat je deze ongemakken ervaart.
Zou je ons een mail willen sturen als je denkt dat wij iets voor jou kunnen betekenen?
Je kan ons bereiken via info@dutch-id.nl.

Nieuwe electrische fietsen

We hebben de nieuwe electrische fietsen nog niet zo lang in gebruik maar we zijn tot nu toe erg tevreden over de fietsen.
Alleen omdat ik dacht dat er geen gebruiksaanwijzing bij geleverd was had ikdeze geprobeerd te vinden via de site. Deze stond er echter niet op. Ook na navraag bij de klantenservice leek het erop dat deze gebruiksaanwijzingen nog niet gemaakt waren. Dit is echter wel vreemd omdat ik later ontdekte dat er wel een gebruiksaanwijzing bij de batterij-oplader zat.

20 febbraio 2024
Valutata 4 stelle su 5

De beste en mooiste fiets!

Ik heb een Dutch ID Phantom S85. Weliswaar tweedehands overgenomen. Heerlijke fiets! Heeft echt alles wat ik zocht in een E-bike. En ziet er daarnaast ook nog eens heel strak uit. Ik ben er, tot op heden, zeer tevreden over. Al heb ik zelf wel een aantal upgrades aangebracht. Waarom dan geen 5 sterren; ik vind het jammer dat ik niet rechtstreeks bij Dutch ID onderdelen of accessoires kan bestellen. Dit moet via een dealer/fietsenmaker die Dutch ID in het assortiment heeft.

21 febbraio 2024

Dutch Id phantum Auto

Dutch Id phantum Auto. 1 maand in mijn bezit.
Bevalt prima.
Stabiel en sportief fiets genot.
Door het automatisch schakelen rijd je van uit stilstand makkelijk weg
De reviews en tests kloppen m.i.

14 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

De fiets is ontzettend robuust een…

De fiets is ontzettend robuust een bezit zeer goede componenten. wegligging en stijfheid zo'n ook zeer goed. Accu en ondersteuning passen perfect bij deze fiets. Wat ik ook zeer belangrijk vind is de uitstraling, moderne fiets voor jong en ook voor de oudere personen met oog voor detail zonder dat dit ten koste gaat van comfort en luxe. Voor mij 100%

8 marzo 2024

Dutch Id Phantom S75 is een topfiets

Ik heb de Phantom S75. Echt een topfiets, comfortabel, stevig en mooi. Ik geniet dagelijks op deze fiets en van alles wat het Bosch smartsysteem biedt. Binnenkort gaat de fiets mee op fietsvakantie naar Engeland. Ben benieuwd hoe hij in de heuvels zal presteren.
Enige minpuntje: de performance line motor is niet fluisterstil, nog behoorlijk hoorbaar.

24 febbraio 2024

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più