Toen ik met mijn zaagselhoofd de kabel van het tosti-ijzer mee had gebakken met de tosti zelf kreeg ik bij een weersverwachting van 29 graden kortsluiting, en precies de groep waar koelkast en diepvri... Leggi di più
Ik ben heel vlot, nog dezelfde dag, geholpen. Ze waren heel vriendelijk en hebben ons na een andere klus ertussen kunnen schuiven. Ze hebben het probleem van de storing ontdekt, een nieuwe aansluiting... Leggi di più
Wij hebben dit bedrijf ingeschakeld voor het vervangen van onze groepenkast en zijn heel tevreden. Daarnaast werden we onlangs telefonisch goed geholpen bij problemen n.a.v. een kortsluiting ontstaan... Leggi di più
Vakkundig vriendelijke laagdrempelig en snel Ze hebben binnen no time op mijn app geregeerd omdat het geheel meterkast moest vervangen worden en wij hadden geen elektra kwamen ze als eerste vroeg... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Duran Elektrotechnischbedrijs is een KvINL en SEI erkend elektricien. We zijn landelijk erkend en gecertificeerd en ervaren elektromonteurs. We zijn meer dan 16 jaar bezig met elektrotechnische werkzaamheden voor huizen, kantoren enz. U krijgt 5 jaar garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden en materialen. We voeren alle elektra werkzaamheden volgens de NEN 1010 uit. Als u voor Duran ETB kiest, dan kiest u voor deskundigheid, betrouwbaarheid en voor uitstekende service. Kwaliteit, service en flexibiliteit staan bij Duran Elektrotechnisch bedrijf op de eerste plaats. Bent u opzoek naar erkend en gecertifieerd elektricien, dan kunt u met ons contact opnemen. Voor meer info kijk op: www.duranetb.nl
Parkzichtlaan 182, 3544 MN, Utrecht , Paesi Bassi
- 0621826138
- info@duranetb.nl
- duranetb.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Goed geholpen na kortsluiting
Goed geholpen na kortsluiting. Belde me snel terug en keek even mee d.m.v. een foto wat er precies aan de hand was (uiteindelijk moest ik de netbeheerder bellen). Vroeg naderhand nog of alles was gelukt.

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Hulpzaam, vriendelijk en snel aan de slag
Ik ben heel te vreden omdat de problemen dat ik hap in de meterkast met schakelaar groep 5 en een kabel achter de plafond was goed opgelost. De monteurs waren vriendelijk maar vooral goed gekeken aan de reden van de problemen. Alles is goed gedaan
Ik had een storing op vrijdag avond
Ik had een storing op vrijdag avond. Ik dacht niemand te kunnen bereiken op dit tijdstip. Mr Duran nam gelijk op, en hielp me meteen via de telefoon, en dat zonder iets in rekening te brengen. Geweldige service en heel eeg fijn dat ons gezin weer stroom had in het weekend.
Vakmensen met oog voor detail
Zeer tevreden over de snelle actie op mijn vraag om een vaste internet kabel aan te leggen naar de 2e verdieping. Duran en collega's hebben prima werk geleverd. Ze werken vakkundig en hebben oog voor detail. Prettig in de communicatie.
Snel, netjes en professioneel
Duran heeft mijn meterkast volledig vernieuwd, toen ik van een 1-fase naar een 3-fasen aansluiting ging en ook extra stroompunten aangelegd in de tuin, inclusief een 3-fasen contactdoos. Daarbij wordt altijd snel gereageerd op vragen, wordt altijd super netjes gewerkt en is de meterkast een heus kunstwerk geworden. Ook als er een storing is (vanuit de netbeheerder Stedin) reageert Duran altijd snel, zelfs in het weekend. Ik zou Duran zeer aanbevelen!
Kortsluiting op een feestdag
Kortsluiting op een feestdag, verwacht je natuurlijk niet te gebeuren. Duran heeft mij super last minute erg goed geholpen, binnen 5m was het probleem verholpen!!! Hij hielp me door het gehele proces en stond me goed te woord. Veel dank en beveel hem zeker aan!
Aanrader
Na het melden van kortsluiting in de meterkast waren ze binnen enkele uren aanwezig om het op te lossen. Erg goede service en fijne mensen.
Supersnel en vakkundig
Probleem werd dezelfde dag nog verholpen. Vriendelijke en vakkundige mannen!
Betrouwbaar, efficiënt en transparant
Altijd lastig om betrouwbare vakmensen te vinden. Ook de prijs kan een probleem zijn om af te spreken. Eerst werd ik kosteloos telefonisch geholpen om te kijken of het makkelijk op te lossen zou zijn. Toen dit niet mogelijk was werd er van te voren duidelijk aangegeven wat de tarieven waren. Binnen een paar uur een keurige en vakbekwame monteur langs gehad. Hij heeft het probleem van de verouderde verdeeldoos efficiënt opgelost. Dikke 10!

Super tevreden
De verouderde stoppenkast laten vervangen. Ik ben zeer tevreden. Vriendelijk, snel, deskundig, meedenkend en ook nog eens voor een mooie prijs. Helemaal top!

Top service!
2 jaar geleden heeft Duran bij ons naar volle tevredenheid een nieuwe meterkast en kookplaat geïnstalleerd. Vandaag, zondag, opeens geen stroom in de keuken door kortsluiting in een apparaat. Na telefonisch overleg probleem opgelost. En dat op zondag! Top service.

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Duran reageert snel en denkt mee voor…
Duran reageert snel en denkt mee voor oplossingen.
Groepenkast en laadpunt voor laadpaal laten plaatsen .
Mannen werken rustig en overleggen goed.

Heel erg tevreden
Heel erg tevreden. Oude stoppenkast vervangen voor een nieuwe. 7:00 gebeld ivm stroomstoring, 9:00 met 3 man sterk voor de deur. Redders in nood!

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Nieuwe groepenkast en aansluiting kookeiland
Voor de vervanging van onze keuken zocht ik een betrouwbare elektricien en zag ik bij Duran veel positieve reacties.
Wij kunnen die bevestigen. Wát een prettig contact hebben we gehad, altijd werd vlot gereageerd. Het werk werd professioneel en netjes uitgevoerd, door zeer vriendelijke medewerkers. Dit bedrijf kan ik u zeker aanbevelen!

Prettige communicatie - vaklui
Prettige communicatie, snel, deskundig en denken mee in oplossingen voor het project!
Voor mij echt een fijne ervaring geweest.

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Duran heeft bij ons in ijsselstein…
Duran heeft bij ons in ijsselstein eerst een nieuwe meterkast geplaatst wat zeer goed gedaan is en daarom hebben we Duran weer benaderd om bij onze keuken verbouwing het elektra op nieuw aan te leggen ook dit is zeer goed gedaan en keurig op de afgesproken datum ze denken goed mee goede kwaliteit en goede communicatie vandaar 5 sterren
En de volgende verbouwing weer Duran

Stroomstoring na kortsluiting verholpen
We hadden na kortsluiting geen elektriciteit meer in een deel van ons huis. Dachten alles nagelopen te hebben, aardlekschakelaar weer goed etc. Maar bleken toch iets over het hoofd te hebben gezien. Kreeg snel reactie op mijn bericht, en na een paar foto's te hebben gestuurd en een kort telefoontje met Duran was het al opgelost. Zou hem zeker aanraden en maak in de toekomst graag weer gebruik van zijn diensten

Stroomstoring verholpen
Ik ben enorm tevreden over de service van Duran. Toen bij mij de stroom uitviel belde ik Duran in de hoop dat hij me kon helpen. Ondanks dat het avond was en hij op vakantie was, nam hij op. Hij vroeg om een foto van de meterkast en gaf via Whatsapp instructies om het probleem op te lossen. Dankzij zijn duidelijke instructies had ik binnen een paar minuten weer stroom.
Ik kan Duran aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige elektricien.

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Meterkast laten aanpassen naar 3 fase…
Meterkast laten aanpassen naar 3 fase en kookgroep laten aanleggen. Proces liep vlot en keurig werk verricht. Dik tevreden!

Goede elektricien
Zodra ik qua elektra wat gedaan wil hebben in mijn woning denk ik gelijk aan Duran. Tijdens onze verbouwing is alle elektra op de eerste verdieping vervangen incl. een nieuwe groepenkast door Duran. Sindsdien stond Duran altijd klaar voor een andere klus(je). Contact verloopt via whatsapp en soms staat hij dezelfde dag nog voor de deur. Erg fijn!

Risposta di Duran Elektrotechnisch Bedrijf
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.