Efter 1 besøg gik jeg fra at bruge 20 minutter på at varme min ryg op for at kunne komme ud af sengen til at jeg bare kunne rejse mig. Hos Bo får jeg en hjertelig velkomst i et fin... Leggi di più
Hr. Duncan, er for det første et meget behageligt menneske, som man mærker fra første behandling. Jeg har gennem årene, blevet behandlinget mange steder rundt omkring. Hr. Duncan, kan altså noget... Leggi di più
Kompetence tid ro og tryghed er hvad kendetegner en behandling hos Duncan zoneterapi. Er kommet der gennem mere end 15 år og vil fortsat komme der.
En rigtig god behandling hvor Bo fandt alle mioserne. Jeg vil bestemt vende tilbage
Alternativ behandler: Zoneterapi, foregår ved at jeg bruger tryk massage på føddernes under- og overside. Kranio-Sakral Terapi, er en blid dybtgående manuel behandlingsform, hvor jeg arbejder med kroppens egne ressourcer, for at hjælpe kroppen til selvhelbredelse. Massage, kan afhjælpe muskelsmerter, arbejdsskader, musearm, rygsmerter, skuldersmerter, nakkesmerter, hovedpine m.m.
Søndertoften 216, 2630, Taastrup, Danimarca
- mail@duncan-zoneterapi.dk
- duncan-zoneterapi.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Hjertelig velkomst i privat klinik
Hos Bo får jeg en hjertelig velkomst i et fint tilbygget annex ved hans privat bolig.
Jeg er ikke til store kolde venteværelser, og det er der ikke her, men varme og en venskabelige snak med en behagelig stemme
(det lyder nok dumt men jeg har været hos andre hvor stemmen ikke er god for mine øre, lidt ligesom en oplæser af en lydbog)
Bo lytter til dig før, under og efter behandlingen.
Du føler dig hørt. Også selv om du kommer til at skælde ud når han rammer de helt rigtige dumme steder der gør nas 🫣 sorry Bo.
Bo kan flere forskellige behandlingsmetoder og kombinere dem gerne ved behov, så endelig bare spørg eller hør ham, om det er noget der kan lade sig gøre og om det måske kan hjælpe dig.
Hans briks er behagelig og multifunktionel så skal ikke skifte briks ved ændring af behandling.
Hos andre har jeg været på op til 3 forskellige brikse.
Massage-olie er uden særlig duft.
Annexet er fint temperet og uden fugt/ kælder lugte.
Behandlingtiderne er mange og udenfor normal arbejdstid hvilket er et stort plus for mig
Helt overordnet set er det en 10/10 oplevelse at komme til behandling hos Duncan Zoneterapi
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Bo er virkelig dygtig!
Man går derfra med en følelse af man er født på ny!
Kompetence tid ro og tryghed er hvad…
Meget venlig og imødekommende…
Meget venlig og imødekommende modtagelse og jeg fik helbredt min ryg efter et besøg - bare perfekt
Fantastisk og alsidig behandler
Bo er altid en dygtig og behagelig behandler, som jeg holder fast i blandt andet fordi, han har mange forskellige behandlingskompetencer.
Altid en fornøjelse at få zoneterapi…
Altid en fornøjelse at få zoneterapi hos Duncan. Man svæver derfra efter endt behandling😊😊
Det gør noget for mig med mit ben og…
Det gør noget for mig med mit ben og hele kroppen
Dejlig effektiv massage
Dejlig, effektiv massage i hyggelige omgivelser. Fin kommunikation og fokus på de områder, der trænger mest.
Alt god behandling på et højt fagligt…
Alt god behandling på et højt fagligt niveau. Gode råd for at undgå yderligere problemer i fremtiden.
Fantastisk til behandling af rygsmerter
Jeg havde mange rygsmerter, men da jeg gik derfra efter massage var smerterne forsvundet.
En dygtig massør
Ønsker bliver opfyldt
Der bliver lyttet til ønsker, og taget fat når der ønskes dette.
Dejligt at få musset fødder
Meget imødekommende
Meget imødekommende. Har ikke fået så god massage som jeg fik her kommer helt sikkert igen
Har fået behandling hos Bo igennem de…
Har fået behandling hos Bo igennem de sidste 13-14 år, han er meget professionel og virkelig dygtig til sit arbejde. Kan klart anbefale behandling hos Bo. Igennem de år jeg er kommet i klinikken, har Bo løbende uddannet sig, så han kan give flere typer behandling.