Duijvestein Winterstore Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Na helaas een vervelende ervaring in zoetermeer waar meneer eerst aan mij en mijn vriend vraagt ‘zijn jullie serieus over snowboard schoenen kopen’, en vervolgens beweert dat hij geen enkel van de pro... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd in Spaarnwoude (Amsterdam) goed geholpen. was een goede aanbieding. Voordeel t.o.v. alleen online kopen is dat je geen aftersales hebt mbt bootfitting of montage.

Valutata 5 stelle su 5

Goed assortiment, nu eind winter goede aanbiedingen. In de winkel al veel gezien en gepast, waarbij ik fijn werd geholpen. En bij bestelling online krijg je weliswaar meerdere pakketten (afhankelijk w... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snowboard, schoenen en bindingen besteld. Goede website en bestelling snel bezorgd. Daarna nog langs geweest in de winkel (Zoetermeer) en heel goed geholpen door Wayne met het uitzoeken van betere... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per sport invernali

Scritti dall'azienda

✔ Grootste wintersportassortiment van Nederland ✔Retourneren binnen 14 dagen ✔Veilig & Vertrouwd online shoppen ✔Snelle levering. Bestel direct!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

394 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

62 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

materiaal reeds volledig uitgepakt

Bestelling is na een week aangekomen. Ik had ski's, stokken en een zak besteld. Deze zaten al volledig uitgepakt samen. Dit kan als service gezien worden, maar ik prefereer toch alles in de verpakking (met bescherming) van de fabrikant te ontvangen met de nodige documentatie erbij. Dit was niet het geval. Het deed mij eerst vermoeden dat het om geretourneerde ski's gingen... maar geen gebruikssporen zichtbaar.

26 marzo 2024

Hi Nils,

Ik wil je graag helpen, maar ik kan niet zien wie je bent en welke order bij je hoort. Stuur ons even een berichtje via klantenservice@duijvestein-winterstore.nl

Alvast bedankt!

Valutata 2 stelle su 5

Bijzonder teleurstellende klantervaring

Duijvestein staat bekend om zijn mooie winkels, echter online voor mij tot op heden een bijzonder teleurstellende klantervaring.

Op 11-03 online een Burton Custom Flying-V besteld.

Deze werd zonder bescherming in een kartonnen verpakking geleverd en bleek (3 dagen voordat ik op wintersport wilde vertrekken) incompleet.

De sliders voor montage op Chanel system Burton voor plaatsen van binding zaten er niet bij + board vertoonde een vlek en een beschadiging.

Direct de klantenservice van Duijvestein gebeld, over meerdere dagen, maar is echt telefonisch (zeer vaak geprobeerd) onbereikbaar.

Klacht via mail gemeld, geen enkel excuses voor incomplete levering/voorstel nalevering sliders etc.

Ondertussen zelf maar sliders besteld/geregeld.

Wel de mededeling dat schade/barst niet conform is, en dat dit bij Burton ter beoordeling zal worden neergelegd?

Dit is 2 werkdagen geleden.

Board werd bij Duijvestein aangeschaft, vanuit hen verwacht ik dan ook een adequate oplossing voor een incompleet product.

Vandaag wederom getracht de telefonische klantenservice te bereiken voor een statusupdate, maar helaas wederom het gekende automatisch ingesproken bandje dat ze momenteel druk zijn en het verzoek later terug te bellen.

26 marzo 2024

Beste Robert,

Bedankt voor je review. Super vervelend dat er dingen misgegaan zijn bij je order en dat de telefonische bereikbaarheid even niet top is. Daar wordt aan gewerkt. Excuses daarvoor.

We hebben dit bij Burton neergelegd, maar nog geen reactie ontvangen. Helaas duurt dat ook gewoon even, maar we laten zeker van ons horen.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Onvriendelijk en niet gastvrij

We kwamen ons oriënteren op nieuwe schoenen en bindingen, gewoon even kijken en wie weet ook aanschaffen.
Vervolgens kwam er een medewerker het schoenen ‘gedeelte’ inlopen, schuift een bord voor de ingang, wijst hier uitgebreid naar en loopt zonder iets te zeggen weg.
Blijkbaar is het nodig om een afspraak te maken om geholpen te worden. Wat op zich natuurlijk prima is, maar de manier waarop je je gasten behandeld en zelfs niet eens aanspreekt is ronduit belachelijk. Niet gastvrij en zeker niet uitnodigend om een dure aanschaf te doen.

17 marzo 2024

Hi Eveliene,

Bedankt voor je review en feedback. Dit is zeker niet hoe wij met klanten willen omgaan, dus we zullen dit intern bespreken.
Hopelijk geef je ons nog een herkansing.

Très bien

Très bien. Article de qualité et livraison ultra rapide.

4 marzo 2024

Risposta di Duijvestein Winterstore

Thanks for the 5 star review!

Kind regards,

Mooi en snel

Mooie spullen, skipak werd snel geleverd en zag er prachtig uit. Past ook goed dankzij tip om een maat groter te kiezen.
Eén klein minpuntje: er had wel wat meer informatie mogen staan over het pak, bv meer uitleg over pasvorm bij een bepaalde lichaamslengte en de herkomst van het product.

4 marzo 2024

Beste Adriaan,

Bedankt voor je review! We zullen gaan werken aan je tip voor de productinformatie.

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf. Stuur je je product terug omdat ze anders waren dan je verwachte. Krijg je je geld niet terug. Pakket retour gestuurd via post nl en ook nog verzekerd. Pakket is door hun afgetekend maar ze zeggen gewoon dat ze het niet hebben. Dus hebben ze dubbele winst. Ze kunnen hèt product van 250 weer opnieuw verkopen en ik krijg mijn geld niet terug. Nog nooit zo’n waardeloos bedrijf gehad

9 marzo 2024

Beste Bo,

Bedankt voor je review. Helaas heb ik geen contact met je kunnen krijgen om te achterhalen waar het precies misgaat.

Normaliter bij een verloren zending moeten we een onderzoek starten bij de verzendpartij en dat ook afwachten. Dat kan soms lang duren. Het is absoluut niet waar dat we dubbele winst pakken door te zeggen dat het pakket niet is aangekomen.

Ik was graag met je contact gekomen om dit af te handelen.

Valutata 4 stelle su 5

Dan kan je het verschil maken

Het ging even mis met de bestelde reparatie set van bindingstraps. Maar dan kan je het verschil maken.
En dat doen ze hier. ‘Gewoon’; gebeld, rechtstreeks contact, vriendelijk geholpen, ging even bellen, belt netjes zoals afgesproken terug, regelt een nieuw setje, volgende dag in huis, en ik kan op wintersport. Super!

Een groot voorbeeld van hoe het ook kan!

24 febbraio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Retourneren, geld terug duurt lang!!

Ik heb een snowboard schoen retour gestuurd, omdat het niet de juiste maat was. Tijdens het retour sturen is die kwijt geraakt door DHL. Duijvenstein heeft een onderzoek gestart bij DHL om het pakje te vinden of te laten declareren bij DHL. Duijvenstein retourneert pas je geld als ze de schoen terug hebben of een verklaring hebben van het DHL onderzoek. Het onderzoek duurt nu al 1 maand en heb nog steeds niet mijn geld terug, omdat Duijvenstein nog niks van DHL heeft gehoord. Zo ga je toch niet met je klanten om!

13 gennaio 2024
Valutata 2 stelle su 5

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice. Onvriendelijk en geen enkele behulpzaamheid.

Retourneerbeleid overigens ook niet erg vriendelijk, aangezien je weinig tijd hebt voor retourneren (14 dagen) en je naast bezorgkosten ook de retourkosten zelf moet betalen.

5 febbraio 2024

Beste Bernice,

Bedankt voor je review. Ik kan helaas niet inzien waar je opmerking over de behulpzaamheid vandaan komt.

Het retourbeleid is volledig conform wetgeving. Dat houdt in dat je 14 dagen de ontvangst je order retour mag melden en er dan nog 14 dagen over mag doen om het bij ons te krijgen. Mocht het voorkomen dat het wat later binnenkomt dan is daar altijd over te praten.

Als ik nog wat voor je kan betekenen, hoor ik het graag.

Vincent

Valutata 1 stelle su 5

Verkleurd en vies artikel opgestuurd.

Het artikel dat is opgestuurd was vies en hevig verkleurd. Ik heb hierover geklaagd via de whatsapp. In eerste instantie is mijn klacht niet serieus genomen: kleding verkleurd immers vaker na verloop van tijd (!). Nadien, is mij een korting aangeboden, maar deze stond in geen verhouding tot het gebrek. Het is onbegrijpelijk dat dit artikel in deze toestand is opgestuurd. Voor handschoenen van € 120 mag je verwachten dat deze in nieuwstaat worden toegezonden. Beschamend.

19 gennaio 2024

Beste Marlena,

Volgens mij hebben we erkend dat de handschoenen verkleurd zijn en niet opgestuurd hadden mogen worden. Excuses daarvoor. We hebben je een flinke korting aangeboden omdat je al op vakantie ging. Na dit aanbod kan ik geen reactie meer van jou vinden. We horen graag van je.

Valutata 1 stelle su 5

De wintersportvakantie is inmiddels…

De wintersportvakantie is inmiddels alweer voorbij en nog steeds heb ik de bestelling van 15 januari niet ontvangen en wel betaald. Heel jammer dat dit zo is gegaan. Overmacht voor Duijvenstein, de fout ligt bij DHL.

29 gennaio 2024

Beste I. Mulder,

Super vervelend dat de order niet aangekomen is voor je vakantie. Helaas heeft DHL er een zooitje van gemaakt.

Ik zie dat je zending nu retour komt naar ons. We zullen het betaalde bedrag uiteraard terugstorten.

Voor vragen kun je ons altijd bereiken op klantenservice@duijvestein-winterstore.nl

Duijvestein Winterstore

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più