Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fin fin service fra dugen.dk, så vil til enhver tid bestille der igen. Havde spørgsmål til størrelse af dug som blev blev besvaret vildt hurtigt, yderligere forslag til min bestilling blev ligeledes... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Havde bestilt tidligere en med påskemotiv og var tilfredse, så bestille 4 ekstra duge. Bare med andet motiv. Så de kan bruges ved flere lejligheder. Jeg har ikke rullet dem ud, men de ser fine ud.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Man kan ikke få bedre kundeorienteret service. Modtog omgående svar på min henvendelse og mine varer ankom dagen efter bestillingen. Meget rimelige priser, og stort udvalg i god kvaliter. Kan kun... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altid super service og hurtig leverance. Har også stillet spørgsmål til forskellige og har fået hurtige og relevante svar. Har købt rigtig mange duge (mest voksduge) der. 😃👍🏼

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di arredi e di design d'interni

Scritti dall'azienda

Dugen.dk Danmarks største udvalg af voksdug, tekstildug, Damaskdug, og alle varer er på lager. Alle vores duge i metermål bliver oprullet på rør inden for sendelsen. Runde voksduge og tekstilduge har vi over 140 forskellige designs på lager. Som noget nyt har vi også kvalitets flueforhæng på lager. Vi afsender ordre fra dag til dag. Har du spørgsmål kontakt vores kundeservice på 22591799.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Havde bestilt tidligere en med…

Jeg har ikke rullet dem ud, men de ser fine ud.

4 aprile 2026

Mogens Pedersen

Hej Carsten Tak for din fine anmeldelse af dit køb af de nye duge klokkeblomst som er rigtige forårs og sommer agtige duge, som bare bliver glad af. Mvh Dugen.dk Karen Marie

Fint

Hurtigt og nemt

29 marzo 2026

Hej Marianne
Tak for din fine anmeldelse, og glæder os, at du er tilfreds.

Valutata 5 stelle su 5

God hjælp med bestilling af duge

God hjælp med bestilling af duge. Et venligt personale. Deres dug er meget fine. Og de kom til aftalt tid, med fint transport.

31 marzo 2026

Hej Henning
Tak for din fine anmeldelse, og glæder os, at du var tilfreds med vores kundeservice, og er glad vores produkter.

Super betjening

Super betjening og fint produkt

26 marzo 2026

Hej Lene

Tak for din fine anmeldelse og glæder mig, at dugen fald i din smag.
Mvh og god påske
Din lokale Dug pusher

Valutata 5 stelle su 5

Varen svarer til billedet.

Varen svarer til billedet.
Og det var hurtig levering

28 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Bente
Tak for din fine anmeldelse, og det glæder os, at alt svarer til dine forventninger.

Valutata 5 stelle su 5

Fin fin service fra dugen.dk

Fin fin service fra dugen.dk, så vil til enhver tid bestille der igen.
Havde spørgsmål til størrelse af dug som blev blev besvaret vildt hurtigt, yderligere forslag til min bestilling blev ligeledes givet, let at bruge deres hjemmeside, firma anbefales meget gerne herfra
Inge Lise Nielsen Aarhus

16 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Inge Lise
Mange tak for din fine anmeldelse af både din kontakt med os, dit køb, og at det har været nemt at bestille, hvilket glæder os meget.
Vi står gerne klar til at hjælpe dige en anden god gang.
Mogens

Fine varer og lynhurtig levering

Fine varer og lynhurtig levering

6 marzo 2026

Hej Dodo
Tak for din fine anmeldelse af dit køb af dug hos os, og vi glæder os at dugen kunne leveres dagen efter.

Valutata 5 stelle su 5

Dugen var på rulle,så den var så fin…

Dugen var på rulle,så den var så fin glat.
Meget hurtig levering ,jeg bestiller helt sikkert igen.

3 marzo 2026

Hej Birgit
Tak for din fine anmeldelse af køb af den nye påskedug, og glæder os, at du er så tilfreds, mange tak. Vi står gerne klar til hjælpe dig en anden gang.

hurtig expedition

hurtig expedition

1 marzo 2026

Hej Hanne

Tak for din fine anmeldelse, og glæder os, at du er tilfreds med vores hurtige levering af duge.

Anbefaling af forhandler.

Overskuelig hjemmeside.
Nemt at se produkter.
Prisen "på det jævne".
Nemt at bestille.
Hurtig levering.

10 febbraio 2026

Hej Allan

Tak for din fine anmeldelse, og glæder os, du føler, at det er nemt at bestille, både mht til se og bestille.

Kan kun anbefales.

Fin kvalitet og målene sad lige i øjet. Og så hurtig levering.

4 febbraio 2026

Hej Jannie
Tak for din fine anmeldelse af dit køb af dug, og alt passede, samt den lyn hurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Altid super service og hurtig…

Altid super service og hurtig leverance.

2 febbraio 2026

Hej Kirsten

Tak for din fine og søde anmeldelse vedr køb af din nye voksduge.
Vi står altid gerne klar til at hjælpe dig til enhver en tid.

Valutata 5 stelle su 5

Stort udvalg billige priser og flotte…

Stort udvalg billige priser og flotte design hurtig levering

1 febbraio 2026

Hej Pia
Tak for din fine anmeldelse af køb af fine voksduge fra Dugen.dk og at du kunne modtage bestillingen dagen efter.
Glæder os meget, at du kan lide vores udvalg.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più