Als medisch specialist heb ik weinig tijd om me in allerlei nieuwe projecten te verdiepen. Hierbij heeft Dubai Vastgoed Club mij volledig ontzorgd en me geweldig ondersteund met projecten in Dubai. Ze... Leggi di più
L'azienda ha risposto
For a few months I am in contact with Guus Teerling about the property market in Dubai. He normally replies promptly. Guus with his financial background is very knowledgeable about the investment op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dubai Vastgoed Club is een netwerk voor vastgoedprofessionals en investeerders die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt van Dubai. Wij bieden toegang tot exclusieve vastgoedprojecten, organiseren evenementen en delen waardevolle inzichten over trends en kansen in de markt. Ons doel is om investeeerders te ondersteunen bij het uitbreiden van hun netwerk en het succesvol investeren in de snelgroeiende vastgoedsector van Dubai.
Rijksstraatweg 233, 9752 CA, Haren, Paesi Bassi
Een fijn contact, goed meedenken met onze behoeften en deskundige service.
Kortom, enorm tevreden!
We hebben 2 studio's gekocht. Kregen alles goed uitgelegd.
Karin heeft alle tijd voor je.
Mijn ervaring met Dubai Vastgoed Club is ontzettend positief. Ik ben hen oprecht dankbaar voor de manier waarop zij mij bij de hand hebben meegenomen in dit voor mij volledig nieuwe traject. Alles werd van A tot Z duidelijk uitgelegd, waardoor eventuele twijfels stap voor stap werden weggenomen en ik met een goed gevoel beslissingen kon nemen.
Wat voor mij echt het verschil maakt, is het persoonlijke en oprechte contact. Zij verkopen niet als een typische makelaar, maar adviseren je als een mede-investeerder. Je merkt dat ze meedenken vanuit jouw belang en niet vanuit snelle verkoop. Dat gaf mij veel vertrouwen.
Ik ben zelf nooit echt ondernemend geweest, maar mede door de betrokkenheid en expertise van Dubai Vastgoed Club ben ik daar letterlijk 180 graden in gedraaid. Dankzij hun begeleiding heb ik de stap durven zetten en kijk ik nu al uit naar toekomstige projecten. Ik hoop in de toekomst met meerdere investeringen via hen mee te kunnen doen.
Het vertrouwen in Dubai Vastgoed Club – en in het bijzonder in de mensen achter deze organisatie – is bij mij erg groot. Ik zie een lange samenwerking in het verschiet en kan hen dan ook iedereen ten sterkste aanraden die overweegt te investeren in vastgoed in Dubai.
Voordat ik anderhalf jaar geleden in aanraking kwam met de Dubai Vastgoed Club had ik al best wat onderzoek gedaan en veel gesprekken gevoerd met verschillende partijen. Toch werd ik telkens tegengehouden door de manier waarop veel makelaars te werk gaan: veel druk en weinig ruimte om rustig na te denken.
Bij de Dubai Vastgoed Club voelde dat vanaf het eerste gesprek al anders. Guus en Emeer nemen de tijd, stellen de juiste vragen en brengen rust in het hele proces. Het klinkt misschien niet als een klasiek compliment, maar voor mij is het dat juist wel: het zijn namelijk gewoon 'normale mensen' en dat is in deze markt uniek. Geen gladde verkooppraatjes, maar nuchter en eerlijk advies. Wat mij daarnaast aanspreekt, is dat zij niet achter elke deal aan jagen, maar wachten op dat ene juiste project en dan pas instappen. Dat voelt als hoe investeren hoort te zijn en laat hun ervaring duidelijk zien.
Nu, anderhalf jaar na mijn eerste aankoop, word ik nog steeds net zo goed behandeld als op dag één. Ik raad de Dubai Vastgoed Club dan ook van harte aan aan investeerders die op zoek zijn naar kwalitatieve deals en persoonlijke begeleiding, van begin tot eind!
Ik had eigenlijk helemaal geen ervaring met investeren in vastgoed in het buitenland, totdat ik via social media in contact kwam met de Dubai Vastgoed Club. Vanaf het eerste moment werd alles heel duidelijk uitgelegd en voelde het vooral informerend, niet opdringerig. Dat gaf meteen een vertrouwd gevoel.
Samen met mijn vriend hebben we inmiddels geïnvesteerd in ons eerste project (Amra), wat natuurlijk super spannend is.. Maar wat fijn is is dat ze je goed op de hoogte houden en als je vragen hebt, krijg je dezelfde dag nog een uitgebreid antwoord. Het voelt gewoon alsof je wordt meegenomen en niet ergens in wordt geduwd. Los van de bulkdeal voordelen die je krijgt maakt eigenlijk dat voor ons echt het verschil .
Mijn vriend en ik zijn nu begonnen met ons eerste project, maar we hopen in de toekomst zeker nog aan meerdere projecten mee te kunnen doen. We zijn nog jong en dit motiveert ons enorm om hier verder in te groeien. We kijken ernaar uit om dit traject samen met de Dubai Vastgoed Club voort te zetten.
Helder en goed onderbouwd advies, met een professionele en zakelijke aanpak.
Door de sterk gestegen belastingdruk in Nederland ben ik gaan kijken naar vastgoed buiten Nederland. Via via kwam ik terecht bij de Dubai Vastgoed Club, en dat is een zeer positieve ervaring geweest. Wat mij direct aansprak ,is dat het geen theoretisch verhaal is , maar een club die zelf ook met eigen geld in de geselecteerde projecten investeert .
Guus en Emeer zijn beiden ervaren ondernemers en investeerders, en dat merk je aan alles: van de projectselectie tot de begeleiding. Ik ben zelf met hen mee geweest naar Dubai om de projecten te bekijken waar wij nu ook in investeren. Dit gaf mij veel vertrouwen in hun werkwijze en de keuzes die ze maken.
Door gezamenlijk grotere posities in te nemen (zoals complete verdiepingen) profiteren deelnemers bovendien van schaalvoordeel en betere voorwaarden. Transparant, professioneel en zonder mooie praatjes. wel veel gezellige praatjes 😉
Zeker een aanrader voor wie serieus wil investeren in vastgoed in Dubai.
Door de toenemende belastingdruk op vermogen in Nederland, met name door de ontwikkelingen in box 3, zijn wij ons opnieuw gaan oriënteren op investeringen in het buitenland. Het wordt steeds lastiger om op een realistische en eerlijke manier vermogen op te bouwen én te behouden binnen Nederland.
De kennismaking met Guus Teerling (medeoprichter en -eigenaar Dubai Vastgoed Club) gaf voor ons de doorslag om gericht en met vertrouwen te investeren in vastgoed in Dubai. Inmiddels nemen mijn vrouw en ik deel aan meerdere vastgoedprojecten in de Arabische Emiraten via de Dubai Vastgoed Club.
Wat ons veel vertrouwen geeft, is dat zij zelf in elk project mee-investeren. Die gedeelde belangen zorgen voor transparantie en laten zien dat de club volledig achter de projecten staat.
Afgelopen december zijn wij mee geweest op een investeringstrip naar Dubai, samen met een groep mede-investeerders en de eigenaren Guus en Emeer. Deze reis was een bevestiging van ons gevoel en onze verwachtingen: professioneel, nuchter en zorgvuldig, met een duidelijke langetermijnvisie en zonder snelle verkooppraatjes.
Wij voelen ons serieus genomen en prettig begeleid.
Voor iedereen die interesse heeft in investeren in Dubai en op zoek is naar een betrouwbare en betrokken partij, kunnen wij de Dubai Vastgoed Club van harte aanbevelen!
Top heel vriendelijk en zijn altijd bereikbaar voor wat dan ook 🙌🏾

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Ik was in het begin erg sceptisch over investeren in Dubai. Je hoort zoveel verhalen over verborgen kosten, makelaars die je pushen tot een beslissing, en partijen die vooral voor hun eigen commissie gaan. Maar bij Dubai Vastgoed Club heb ik dat allemaal niet ervaren.
Vanaf het eerste contactmoment voelde het professioneel en oprecht. Geen verkooppraatjes, geen druk. Alles werd transparant uitgelegd, inclusief risico’s én opbrengsten. Wat ik vooral waardeer is dat ze echt met je meedenken en niet zomaar proberen iets te verkopen wat niet bij je past.
Ook het juridische stuk was duidelijk: je krijgt gewoon 100% eigendom, je koopt rechtstreeks bij de ontwikkelaar en alles verloopt via officiële kanalen. Geen tussenpersonen die verdienen aan jouw onwetendheid, geen vage constructies, en geen “verborgen kosten” achteraf.
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop je persoonlijk wordt begeleid bij het verkennen van investeringsmogelijkheden in Dubai. De aanpak van Dubai Vastgoed Club is open en vrijblijvend, wat veel vertrouwen geeft.
Ik ben samen met Guus en Emeer op reis geweest naar Dubai en was onder de indruk van hoe transparant zij te werk gaan. Je wordt nauw betrokken bij het hele proces: van het bezichtigen van projecten tot gesprekken op directieniveau met projectontwikkelaars. Dat zie je zelden!
Ben je geïnteresseerd in investeren in Dubai? Dan raad ik je absoluut aan om een vrijblijvend oriënterend gesprek aan te gaan met Dubai Vastgoed Club. De vriendelijke en betrouwbare aanpak van dit team zal je gegarandeerd enthousiast maken!
Mijn ervaring met Dubai Vastgoed Club was positief. Wat ik vooral waardeer, is dat ze een nuchtere en objectieve benadering hebben. In tegenstelling tot veel andere makelaars die vooral gericht zijn op snelle verkoop en commissies, kreeg ik hier eerlijk advies zonder druk.
Ze namen de tijd om mijn situatie goed te begrijpen en gaven duidelijk aan wat wél en niet verstandig was, ook als dat betekende dat ik beter even kon wachten met kopen. Dat gaf vertrouwen. Er werd niet gepusht en ik had echt het gevoel dat ze me wilden helpen een goede beslissing te nemen, niet gewoon iets verkopen.
Als je op zoek bent naar vastgoed in Dubai en liever werkt met mensen die transparant zijn en geen verkooppraatjes houden, dan is Dubai Vastgoed Club het overwegen waard.

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Ik ben onlangs met de investeringsclub van Guus en Emeer mee geweest naar Dubai en kan oprecht zeggen dat het een buitengewone ervaring was. Alles – van het bezoek aan projectontwikkelaars tot de diepgaande gesprekken met lokale partijen – heb ik van dichtbij meegemaakt.
Wat deze reis echt bijzonder maakt, is de volledige transparantie en het eerlijk delen van kennis en kansen. Geen persoonlijke belangen op de achtergrond, geen opgeklopte marketingverhalen – maar heldere uitleg, ruimte voor kritische vragen en volledige openheid over zowel kansen als risico’s. Het is duidelijk dat ze dit doen vanuit betrokkenheid, niet om er zelf beter van te worden.
De manier waarop je als deelnemer actief wordt betrokken bij elk aspect van het traject, ben ik persoonlijk nog niet eerder tegengekomen. Je krijgt toegang tot netwerken en inzichten die normaal gesproken niet beschikbaar zijn voor individuele investeerders.
Het is dan ook opvallend dat er her en der negatieve reviews opduiken, vaak zonder enige onderbouwing of uit betrouwbare bron. In werkelijkheid is dit niets meer dan jaloezie – afkomstig van mensen die het lastig vinden om een ander succes te gunnen. De beschuldigingen zijn volledig ongefundeerd en onwaar. Echt zonde dat dit soort stemmingmakerij bestaat, terwijl hier juist iets unieks wordt opgebouwd.
Kortom:
✅ Volledige transparantie en integriteit
✅ Geen verdienmodel op jouw investering
✅ Persoonlijke begeleiding en directe toegang tot betrouwbare ontwikkelaars
✅ Eerlijke en inhoudelijke informatie, zonder opsmuk
✅ Negatieve berichten? Louter afgunst – laat de feiten voor zich spreken.
Deze manier van samenwerken – open, integer en zonder eigenbelang – verdient alle lof. Voor iedereen die serieus overweegt te investeren in Dubai: dit is dé manier om het goed én veilig aan te pakken.
Top guys, nogmaal dank en all om waardering!
Galid

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Amper twee maanden geleden heb ik Emeer en Guus leren kennen tijdens een event dat zij organiseerden in Amsterdam. Kort daarna heb ik – geïnspireerd door hun aanpak en visie – mijn eerste appartement gekocht in Dubai, op dezelfde manier als zij dat eerder zelf ook hadden gedaan.
Emeer en Guus zijn niet zomaar tussenpersonen. Zij zijn ervaren, transparant en beschikken over directe ingangen bij de beste projectontwikkelaars in Dubai en omstreken. Ze weten precies waar de kansen liggen en hebben toegang tot topdeals nog vóórdat deze überhaupt op de markt verschijnen. Wat mij vooral aanspreekt, is hun openheid. Geen verborgen agenda’s, geen verkooppraatjes, maar gewoon helder en eerlijk zakendoen. Alles ligt op tafel – dat kom je zelden tegen in deze wereld.
Als vastgoedinvesteerder met jarenlange ervaring in Nederland, ken ik de risico’s van binnenuit. Juist daarom zocht ik voor mijn uitbreidingsplannen in Dubai een betrouwbare partner die mij kon begeleiden in deze markt. Die partner heb ik gevonden in Dubai Vastgoed Club. Afgelopen week hebben zij mij meegenomen naar Dubai om het project waar ik in heb geïnvesteerd met eigen ogen te zien, samen met diverse andere projecten. Alles was tot in de puntjes geregeld.
Wat mij het meest raakte, is dat alle investeerders volledig werden betrokken bij elk gesprek met de ontwikkelaars. Je zit gewoon aan tafel. Je mag meedenken, vragen stellen, onderhandelingen bijwonen. Hun kracht zit ‘m in samenwerking. Geen deals maken over de rug van anderen, maar juist mét elkaar investeren en samen groeien. Dat is zeldzaam – en waardevol.
Ik kijk met veel voldoening terug op een topweek met deze twee betrouwbare, bevlogen heren. En ik ben oprecht dankbaar dat ik onderdeel mag zijn van deze club. Dit is pas het begin. Ik weet zeker dat we samen nog vele mooie investeringen gaan doen.
Guus, Emeer en de rest van de crew – dank jullie wel!

Risposta di Dubai Vastgoed Club
He normally replies promptly. Guus with his financial background is very knowledgeable about the investment opportunities in the UAE. Moreover, he has a natural enthusiasm when describing the opportunities there.
A strong selling point is that Guus with his team are investing alongside the investors in the same projects.

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Vanaf de zijlijn heb ik mijn twee kinderen gevolgd bij het aankooptraject (en alles wat daar bij komt kijken) van een appartement in Dubai. Met de nodige scepsis ! Gevoed door onwetendheid en ook wel angst voor het onbekende, heb ik eerst geprobeerd om het ze uit hun hoofd te praten. Tevergeefs. Inmiddels ben ik beter bekend met het hele proces en de aanpak en visie van de Dubai Vastgoed Club. Sterker nog, medio december 2024 heb ik zelf ook een appartement aangekocht en zelfs een optie genomen op een tweede (in een ander project). Ik heb ervaren dat ik steeds met al m'n vragen bij de DVC terecht kan. Of het nu gaat om het duiden van de snel veranderende fiscaliteit in Nederland en de belastingdruk in Dubai, of het tekenen van kontrakten en het doen van de betalingen, je wordt altijd adequaat geholpen. Daarnaast wordt er heel snel gereageerd, heeft DVC veel expertise en investeren ze zelf ook in de diverse projecten. Dat de DVC deals maakt met gunstige (betalings) voorwaarden is ook niet onbelangrijk natuurlijk. Van onzekerheid en scepsis is geen sprake meer....ik ben nu, net als m'n zoons, een enthousiast "lid" van de Club.

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Als beginnend investeerder ben je onzeker en sceptisch. Ik zeker ook. Het is de dubaivastgoedclub gelukt om dit direct weg te nemen. Met hun professionele benadering, zorgvuldige werkwijze en volledige transparantie in het gehele (aankoop-) proces geven zij inzicht in jouw investering. Ze zijn uitstekend bereikbaar in Nederland en ook ter plaatse in Dubai. Geen gedoe met tussenpersonen. Dit bevestigt de betrokkenheid van de gehele club.
Het feit dat zij in dezelfde objecten investeren geeft vertrouwen.
Uiteraard moet je zelf ook op de hoogte blijven van ontwikkelingen in Dubai. De tijd heeft geleerd dat dit eigenlijk niet nodig is. Ook dat doen zij voor je.
Ik ben enorm tevreden met de investering waarbij alle lof naar de dubaivastgoedclub uitgaat.

Risposta di Dubai Vastgoed Club
Als beginnende investeerder(s) was het een goede ervaring om mede-investeerders te ontmoeten op een DVC avond. De begeleiding van een appartement, zoals bij ons, is excellent te noemen, men is zeer betrokken en zeker erg behulpzaam, maar het belangrijkste is toch het vertrouwen in de organisatie.
De mensen van Dubai Vastgoed Club geven goed advies en bieden een goede kans. Ze bieden een goede investering, gebaseerd op cijfers en advies. Ik was altijd terughoudend tegen investeren buiten Nederland, maar team heeft laten zien hoe de risico's beperkt worden. Heel goed team! Dank!
Ik heb hele goede ervaring met Dubai vastgoedclub.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.