Dtchshoes Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Fijne schoenen met harde neus, ideaal voor in horeca of evenementen. Mijn eerste paar was na 3 maanden al versleten( kapotte zool) na een appje super snel en gratis opgelost, klantvriendelijker ka... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vorig jaar zomer voor onze zoon werkschoenen gekocht voor de MBO opleiding. Vandaag scheurde de zool… De schoenen waren nog lang niet versleten. We hebben een mail gestuurd naar DTCH. We wachten eve... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Al 2x werkschoenen besteld naar volle tevredenheid, 2e paar zaten toch niet lekker na een aantal malen gedragen te hebben, toch te klein, mailtje gestuurd naar dtch en ik mocht ze zonder te vragen gew... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Allereerst was ik sceptisch vanwege de route van de bestelling via een andere site, dit ging niet helemaal goed. Maar dit hebben ze snel opgelost en alsnog de schoenen sneller geleverd dan gemiddeld a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di scarpe
  2. anche in
  3. Calzaturificio
  4. Calzolaio

Scritti dall'azienda

DTCH is een merk veiligheidssneakers van Nederlandse bodem. Ontdek nu de gehele collectie. Wij maken schoenen die je voeten veilig houden en er ook nog eens supergoed uit zien. Volledig gecertificeerd. Work pretty. Altijd gratis verzending. Levering binnen 1 werkdag

Eccellente

TrustScore 5 su 5

464 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

86 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

mooie sportieve werkschoenen

snelle levering, netjes verpakt, de maat was goed ( maat kleiner gekozen dan mijn eigen schoenmaat) voldoet zeker aan alle eisen. Echt een aanrader. Mooie sportieve werkschoenen ! Ik ga volgende keer zeker weer hier bestellen

10 maggio 2025

Risposta di Dtchshoes

Fijn dat het allemaal naar wens is!

Valutata 5 stelle su 5

Top veiligheidsschoenen én snelle…

Top veiligheidsschoenen én snelle levering!*

Ik ben supertevreden met mijn nieuwe veiligheidsschoenen! Ze zitten comfortabel, bieden goede steun én voelen stevig aan. Precies wat ik nodig had voor mijn werk. De maat viel perfect en de kwaliteit is echt zoals omschreven.

Ook de levering was top: netjes op tijd en goed verpakt. Binnen twee dagen had ik ze al in huis.
Kortom: betrouwbare webshop, goede service en fijne schoenen – zeker een aanrader!

9 maggio 2025

Risposta di Dtchshoes

Wauw, wat een gave review, dankjewel!

Een zeer goede keus

Een zeer goede keus. Heb gekozen voor de DTCH Rugged. Fijne werkschoenen. Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook ziet de schoen er mooi uit. Zeker een aanrader voor een goede, betaalbare schoen.

25 aprile 2025

Risposta di Dtchshoes

Wat fijn te horen dat jij happy bent met de nieuwe DTCH Rugged! En door de korte keten houden wij het betaalbaar!

De schoenen zitten lekker

De schoenen zitten lekker en goede informatieve info gekregen hoe de schoenen te behandelen voor je ze gaat dragen en mee gaat werken .

25 aprile 2025

Risposta di Dtchshoes

Super te horen dat jij tevreden bent, ook met het instructiefilmpje 😉👍

Top schoenen

Top schoenen, ik gebruik mijn DTCH schoenen al een paar maanden in de horeca en ze lopen heerlijk. Goed comfortabel, stevig en nog geen enkele keer last van mijn voeten gehad ook niet na meer dan 10 uur lopen!

28 aprile 2025

Risposta di Dtchshoes

Super blij met jouw review, we hebben veel horeca klanten!

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, loopt lekker en heel veel complimenten over de looks van collega's.

6 aprile 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank, wij vinden het ook fijn om complimenten te krijgen😉👍

Valutata 4 stelle su 5

Op advies van info op de website

Op advies van info op de website, had ik de schoenen een maat kleiner besteld dan normaal. Helaas voor mij te klein. Zonder problemen geruild en wat blijkt?
Nog te klein... dahm.. nu voor de tweede keer retour afzender.
Wel hele mooie schoenen!

Risposta di Dtchshoes

Oei, we gaan voor 3 x scheepsrecht😁!

Snel geleverd

Snel geleverd, goede communicatie

Risposta di Dtchshoes

Fijne review, worden we blij van😉👍

Super

Super schoenen

Risposta di Dtchshoes

Fijn dat je tevreden bent met de nieuwe DTCH Rugged! Stay safe!

Valutata 2 stelle su 5

De schoen zit perfect,maar je krijg er…

De schoen zit perfect,maar je krijg er toch een paar natte voeten in.
ZWEET POTEN🥴

1 aprile 2025

Risposta di Dtchshoes

Ai, dat is niet fijn voor je! De Charlie is een waterdichte S7S HRO schoen en dat betekent dat wij gebruik moeten maken van gesloten materiaal. Het vocht van buiten blijft buiten en het vocht van je voet moet via de voering naar buiten. Sommige mensen hebben daar meer last van dan anderen, helaas 😞. Maar zorg sowieso dat je de schoenen 2 keer de draagtijd laat drogen😉

Top service

De schoenen besteld in een maatje 39, bij aankomst bleken deze helaas te klein. Retour gedaan en na een aantal dagen kreeg ik een mail. De schoenen waren niet meer beschikbaar in een maatje groter, in ruil daarvoor kreeg een andere schoen opgestuurd in maat 40. Tussen deze modellen zat een prijsverschil, die dit bedrijf op zich heeft genomen.

De schoenen zijn van goede kwaliteit en zien er top uit. Al met al erg blij :)

Risposta di Dtchshoes

Dank voor jouw positieve feedback! Veel draagplezier!

Valutata 4 stelle su 5

Net Charlie uit de doos gehaald

Net Charlie uit de doos gehaald. Top design en het sluitsysteem is fijn. Draag ze net een half uur in mooi weer (18graden), maar ze ademen niet echt. Krijg erg warme voeten.
Niet voor niets rugged ;-)

21 marzo 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank voor jouw mooie review en het is idd de warmste 21 maart ooit gemeten😁. Stay safe!

All day long....

Deze schoenen kun je echt de hele dag dragen.

5 marzo 2025

Risposta di Dtchshoes

Heel fijn en een kleine tip: laat de schoenen 2 x de draagtijd drogen voor de langste levensduur!

Super snel netjes ingepakt

Schoenen waren snel binnen. Goed ingepakt. Helaas te klein. Dit waarschijnlijk door mijn steunzolen.

24 febbraio 2025

Risposta di Dtchshoes

Dank voor de feedback, je kunt altijd gratis omruilen!

Valutata 5 stelle su 5

Modieuze schoenen van Nederlandse bodem.

Voor mij heel belangrijk dat het een Nederlands bedrijf is, geen Chinatroep. Mooie modieuze schoenen zeker voor mij als vrouw. Het is niet leuk om verplicht werkschoenen te moeten dragen die er mannelijk en lomp uitzien dus deze schoenen zijn super! Zeker als men op de werkvloer vraagt of je wel werkschoenen draagt dan weet je dat het goed is!

24 febbraio 2025

Risposta di Dtchshoes

Haha, dat is het mooiste compliment wat we kunnen krijgen, dank!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più