Aldrig har jag tidigare mött ett företag med så stort tillmötesgående och vilja att leverera en perfekt produkt. Jag gjorde ingen reklamation då det första överdraget gick att använda ändå fastän ja... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Jessica from Dryboy has been super helpful, quick to respond and answer all the questions related to the cover. It arrived as promised and it is FANTASTIC looking cover - it has actually surpassed our... Leggi di più
Mycket lätt att beställa ett skräddarsytt överdrag. Bara att fylla i 3-4 mått. Tydliga instruktioner om hur måtten ska tas. När överdraget kom passade det perfekt och har hög kvalitet på material oc... Leggi di più
Vi är så otroligt nöjda med överdragen som vi har beställt och fått levererat. Över vår förväntan, välsydda med väldigt bra fastsättning både under och kring benen för ev blåst mm. Också ett material... Leggi di più
Scritti dall'azienda
J A Pripps gata 2, 421 32 , Västra Frölunda, Svezia
Bra och tydligt gränssnitt i samband med köpet. Lätt att förstå hur måtten ska tas och skickas in.

Risposta di Dryboy
Supernöjd med överdraget! Passformen blev perfekt utifrån mina angivna mått. Bra kvalitet på ”tyget” som det syddes i, kraftigt material. Extra remmar för att låsa fast överdraget vid blåst. Rekommenderar starkt Dryboy till alla jag känner!

Risposta di Dryboy
We bought covers to our two sofas that are standing outside the whole year
We now have two years experience.
We are extremely satisfied, cushions are dry and not effected by rain or sun
The material in the covers is rainproof.

Risposta di Dryboy
Fick mycket bra hjälp. Jag gjorde ett misstag vid beställningen och personalen var mycket hjälpsamma för att åtgärda problemet.

Risposta di Dryboy
Överdraget är helt perfekt sytt efter vår soffa med smarta o lätta band för att fästa i soffans ben samt dragsko runt hela soffan för att ytterligare säkra att överdraget sitter fast när det blåser osv. Vi är så nöjda!
Very nice custom made outdoor furniture covers in a solid waterproof material. I really appreciate the storm straps and elastic cords that holds the covers in place when windy. Excellent service and delivery times.
Dryboy vänder en reklamation till en positiv upplevelse av service. Påsen som vi beställt blev med fel urtag för handtaget på en väska. Min kontakt tog på sig det hela utan diskussioner. Dessutom produktutvecklade "påsen" med dragkedja. Och med expressleverans. Mycket nöjda. Och SPA-badsskyddet satt som en handske.

Risposta di Dryboy
Kvaliten är i en klass för sig självt.
Sedan är servicen otroligt bra och de är väldigt hjälpsamma
Ett mindre fel som inte ska belasta kvalitet och/eller Dry Boy har bemötts på ett fantastiskt sätt. Det blir bra när förväntningar överträffas.
Super service och riktigt bra kvalitet på överdraget.
Snabb leverans. Perfekt passform. Troligast bra kvalite, har inte testats för Hans. Ser snyggt & städst ut
Otroligt snabb och bra service! Väldigt välsytt och snyggt överdrag som gör att jag kan ha mina möbler och dynor ute året runt.
Jag försökte vara tydlig i min beskrivning och med mina mått men för att det inte skulle bli fel så ringde de upp mig för att kolla. Deras skräddare kom på en speciallösning eftersom jag hade lite speciella önskemål och för att kontrollera att det skulle funka för mig så kontaktade de mig ännu en gång. Det blev riktigt bra och bara det att de kommer på speciallösningar och kontaktar köparen visar på bra service tycker jag. Jag är otroligt nöjd och kan varmt rekommendera Dryboy.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.