L'azienda ha risposto

Valutata 2 stelle su 5

Op zich prima product, maar het hangt sterk af van je type kussen. Hoe dikker of hoe steviger je kussen, hoe minder de kwaliteit van het geluid. Bamboe kussen: Droomie werkt niet. Ook andere bon... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di forniture elettriche

Scritti dall'azienda

Wij begrijpen hoe chaotisch een dag kan zijn, daarom vinden wij dat niemand zich ook druk hoeft te maken tijdens momenten van rust.

4,3

1 stella

Ha risposto al 52% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 5 stelle su 5

Ik test nu 2 maanden de zijde…

Ik test nu 2 maanden de zijde kussenslopen van Droomie. Wat kan een kussensloop een verschil maken! Ik wordt wakker zonder kreukels in mijn gezicht en dof haar. Daarnaast zien ze er super luxe en mooi uit, ook na meerdere malen wassen.

16 aprile 2026

Zeldzaam goede ervaring!

Ik gebruik de droomie in volle tevredenheid met name voor het luisteren van podcasts voor het slapen. Er bleek een issue met een batch te zijn waarvan enkele apparaten een "rammeltje" kregen. Na het voorleggen van het probleem werd het apparaat per ommegaande vervangen door een nieuwe. Fantastische service!

10 aprile 2026

Top product vriendelijke…

Top product vriendelijke klantenservice, niks te klagen.

7 aprile 2026

Dag Kevin,

Super bedankt voor uw mooie woorden! We doen ons best om zowel topkwaliteit producten als een fijne service te bieden, dus dit betekent veel voor ons.

Goed Kwaliteit

Top Service, Kwaliteit goed 👍

Dag Robyo,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en de kwaliteit. Dat waarderen wij enorm.
Veel plezier met uw Droomie!

Valutata 5 stelle su 5

Slaappod de volgende dag in huis, wij zijn er echt tevreden over!

27 marzo 2026

Dag A,

Bedankt voor uw mooie review!

Fijn om te horen dat de slaappod al de volgende dag in huis was en dat u er zo tevreden over bent. Daar doen we het voor 😊

Veel plezier met uw Droomie!

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk, betrouwbaar en top klantenservice

Wat een fijne slaappod slaap er al ruim een maand mee. Bedankt voor de goede service nadat DPD pakket buiten heeft gelaten en alles nat was... goed opgepakt volgende dag een nieuwe in huis!

27 febbraio 2026

Dag Sam,

Bedankt voor uw mooie review!

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de slaappod en onze service. Vervelend dat het in eerste instantie misging met de bezorging, maar goed om te lezen dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost.

Wij wensen u nog veel fijne nachten toe met uw Droomie!

Valutata 5 stelle su 5

Ik gebruik al een tijdje het zijde…

Ik gebruik al een tijdje het zijde slaapmasker van droomie en ben er mega blij mee. Ik had eerst een soortgelijk masker van de concurrent, maar mijn haar bleef altijd hanger achter het knoopje waarmee je hem sluit. Dit is alles behalve comfortabel. Mijn haar brak hierdoor ook af. Door het unieke sluitsysteem van dit masker heb ik hier geen last van. Ik twijfelde of hij niet snel los zou komen, maar zelfs na meerdere keren wassen werkt het nog super!

Dag Leede,

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons zijden slaapmasker!

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Mooi dat je het verschil merkt met andere maskers, vooral op het gebied van comfort en haarbescherming. Dat is precies waar we het voor doen bij het ontwikkelen van onze producten.

Ook goed om te horen dat het sluitsysteem, zelfs na meerdere wasbeurten, nog steeds goed werkt. Jouw feedback helpt ons enorm bij de verdere ontwikkeling richting de lancering.

Dank je wel voor het testen en je vertrouwen!

Valutata 5 stelle su 5

Top uitvinding en snelle bezorging!

Dag Wilma,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de Droomie en tevreden bent over de snelle bezorging. Daar worden wij blij van 😊!

Veel plezier met je Droomie!

Valutata 4 stelle su 5

Snelle levering en de droomie doet wat…

Snelle levering en de droomie doet wat hij moet doen

Dag Klant,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat de Droomie doet wat hij moet doen. Daar doen we het voor ;-).

Veel plezier met je slaappod en mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht

Zeer slecht! Bij traagschuim kussen is het niet te verstaan. Bovendien zit er geen timer op al staat dat wel op de site.timer moet je instellen op je telefoon dan stopt de muziek en niet de Bluetooth verbinding.

Het bedrijf kan je niet bellen, reageren slecht als je een opmerking of klacht hebt.

28 marzo 2026

Dag Jörgen Hennik,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad met onze Droomie.
We willen wel graag een aantal punten verduidelijken. Je hebt van ons vaak binnen 24 uur een reactie ontvangen ;-), terwijl ons beleid een reactietermijn van 72 uur is. Ook is je terugbetaling binnen 24 uur verwerkt, zodat dit snel voor je was opgelost.

De slaappod is gekoppeld aan je telefoon. Alle instellingen, zoals de timer, lopen via je eigen toestel. Hierdoor stopt inderdaad de muziek via je telefoon en niet automatisch de Bluetooth-verbinding zelf.

We begrijpen dat het product voor jou niet naar verwachting werkt, en dat is uiteraard vervelend. Tegelijkertijd zien we dat veel andere klanten juist erg tevreden zijn over het gebruik en comfort van de slaappod.

Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan denken we graag met je mee.

Valutata 5 stelle su 5

Nadat mijn vrouw het slaapmasker getest…

Nadat mijn vrouw het slaapmasker getest had en zeer tevreden was heb ik hem ook aangeschaft. Ik slaap vaak overdags ivm mijn nachtdiensten. Het masker zit comfortabel en ik kan in slaap vallen zonder dat ik last heb van het daglicht.

31 marzo 2026

Dag Crhirs,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor het delen van jullie ervaring!

Mooi dat je vrouw al tevreden was en dat het voor jou ook zo goed werkt, zeker met nachtdiensten is goed kunnen slapen overdag echt belangrijk. Fijn dat het masker comfortabel zit en het daglicht goed blokkeert, zodat je makkelijker in slaap valt.

Bedankt voor je vertrouwen en veel fijne (rustige) slaapmomenten gewenst!

Vriendelijke groet,

Valutata 3 stelle su 5

Redelijk gebruik.

Jammer dat mijn partner het geluid wel hoort. Zeker als ik het geluid gemiddeld zet. Mijn verwachting was dat het stiller zou zijn. Verder wel een fijne luidspreker.

23 marzo 2026

Dag L Scheerder,

Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de luidspreker. We begrijpen tegelijkertijd je punt over het geluid dat hoorbaar is voor je partner. Het geluidsniveau kan per situatie en omgeving anders worden ervaren, bijvoorbeeld afhankelijk van de ruimte of hoe dicht iemand in de buurt is.

We nemen je feedback zeker mee, omdat we het belangrijk vinden dat onze producten zo goed mogelijk aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten.

Fijn product

Allereerst een snelle levering. En het werkt echt ideaal. Werd vaak wakker in de nacht maar val nu snel weer in slaap dankzij het feit dat ik muziek kan afspelen zonder dat mijn partner er last van heeft.
Enige nadeel is als hij op 20% is geeft hij een geluid en dit werkt storend

16 marzo 2026

Dag Sigrid,

Bedankt voor uw mooie review! 😊

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat het product u helpt om sneller weer in slaap te vallen zonder dat uw partner er last van heeft. Daar doen we het voor!

Dank ook voor uw feedback over het geluid bij 20% batterij. We begrijpen dat dit storend kan zijn. Het signaal is bedoeld als melding dat de batterij bijna leeg is, zodat u deze op tijd kunt opladen. We nemen uw feedback mee om dit in de toekomst mogelijk verder te verbeteren.
Wij wensen u nog veel fijne en rustige nachten toe!

Team Droomie 🌙

Valutata 5 stelle su 5

Het is een ideale manier om je muziek…

Het is een ideale manier om je muziek en/of meditatie geluiden te horen. Ik heb zelf wat moeite met de gesproken gedeeltes.

16 marzo 2026

Dag Roy,

Bedankt voor uw review!
Fijn om te horen dat u de slaappod een ideale manier vindt om muziek en meditatiegeluiden te luisteren. Dat waarderen we enorm.

Bedankt ook voor uw feedback over de gesproken gedeeltes. We nemen dit mee om onze content en ervaring verder te verbeteren.

Wij wensen u veel ontspannen en fijne nachten toe met Droomie! 🌙

Geluid nodig

Ik ben iemand dat iets van geluid nodig heeft om beter te kunnen slapen, dus dit is geweldig! Ik ga voor mijn man en dochter ook nog één bestellen.

10 febbraio 2026

Dag Jessica,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u met behulp van de slaappod beter kunt slapen dankzij het geluid. Geweldig om te horen dat u er ook één wilt bestellen voor uw man en dochter dat zien wij als een groot compliment. Wij wensen u en uw gezin veel fijne en rustige nachten toe.

Valutata 4 stelle su 5

Ik ben tevreden over de Droomie

Ik ben erg tevreden over de Droomie. Het luistert wel nauw hoe je hem onder je kussen neerlegt maar dat is gewoon even uitproberen. Wat ik wel jammer vind, is dat er voor dat geld geen opberghoesje bij zit. Vooral als je hem meeneemt op reis, is een hoesje handig als geheugensteuntje, zodat je hem niet vergeet mee terug naar huis te nemen.

14 febbraio 2026

Risposta di Droomie

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de slaappod dank je wel voor het delen van je ervaring!

Het is soms even zoeken naar de beste plek onder je kussen, maar mooi om te horen dat dat met een beetje uitproberen goed lukt.

Dank ook voor je eerlijke feedback over het ontbreken van een opberghoesje. Dat is een super waardevolle tip, zeker voor mensen die de slaappod meenemen op reis. We nemen dit zeker mee in onze verdere productontwikkeling en accessoires.

Nogmaals bedankt voor je review en veel heerlijke, rustgevende nachten gewenst met de slaappod!

Valutata 4 stelle su 5

Ik slaap echt heerlijk met de Droomie…

Ik slaap echt heerlijk met de Droomie onder mijn kussen met regengeluiden op de achtergrond en mijn partner heeft nergens last van!

14 febbraio 2026

Dag Herma,

Wat fijn om te lezen, dank je wel voor het delen! Geweldig dat je zo heerlijk slaapt met de slaappod en dat je partner er geen last van heeft, precies zoals bedoeld. Geniet van de rustgevende regengeluiden en veel fijne nachten gewenst!

Hele goede support

Hele goede support, de droomie is even echt uittesten, dan ervaar je het en helpt mij echt bij het inslaap vallen. Zeker een aanrader.

11 febbraio 2026

Dag Walter,

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review!
Goed dat je de slaappod echt even de tijd hebt gegeven om te testen, zo haal je er inderdaad het meeste uit. Super om te lezen dat het je helpt bij het inslapen. Dank voor het vertrouwen en voor het delen van je ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Het is een geweldig produkt alleen ik…

Het is een geweldig produkt alleen ik kan het helaas niet gebruiken ivm tinnitus (brom geluiden) wat ik hoor als ik het onder mijn kussen leg ga ik op mijn zij liggen hoor ik de bromtoon via de andere kant en dat gaat zo maar door lig ik op mijn rug hoor ik het in mijn hele hoofd om gek van te worden, probeer het af en toe nog wel ligt niet aan het produkt maar zit in mijn hoofd wie weet komt het ooit goed dat ik het 100% kan gebruiken we gaan het zien daarvoor had ik het ook aangeschaft....

11 febbraio 2026

Beste Ilknur,

Bedankt voor het delen van uw eerlijke en uitgebreide ervaring. Fijn om te lezen dat u het product zelf als goed ervaart, maar wat jammer dat uw tinnitus het gebruik voor u zo lastig maakt.

We hopen met u mee dat het in de toekomst misschien wél beter gaat en dat u de Droomie dan alsnog prettig kunt gebruiken. Dank voor uw open en genuanceerde review en voor het vertrouwen dat u in ons product heeft gesteld.

Mocht u ooit vragen hebben of willen meedenken over instellingen of gebruik, dan staan we uiteraard voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb al jaren OCD klachten welke zich…

Ik heb al jaren OCD klachten welke zich uiten in constant te moeten tellen en dus ook als ik ga slapen.
Dit zorgt ervoor dat ik nauwelijks uitgerust wakker wordt.
Nu pas 2 dagen de DROOMIE gebruikt en ook dankzij hun geweldig bijgevoegd boekwerk heb ik heerlijk geslapen.
Een echte aanrader...TOP!

6 febbraio 2026

Dag Ruben,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring en voor uw vertrouwen in de slaappod. Wat fijn om te horen dat u, ondanks uw langdurige OCD-klachten, al na twee dagen gebruik beter heeft kunnen slapen en uitgeruster wakker wordt. We zijn ook blij dat het bijgevoegde slaapgids u hierbij heeft geholpen.

We wensen u veel rustgevende nachten toe en hopen dat de slaappod u blijft ondersteunen in het vinden van meer ontspanning en slaapcomfort. Nogmaals dank voor uw mooie woorden en aanbeveling!

Droomie

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più