Købte en bilpleje af mærket Meguiars, fordi vores bil, ved køb, lugtede af røg. Dette produkt er, indtil videre, rigtig godt. Hele processen fra bestilling, køb og levering, foregik ganske fint. Prise... Leggi di più
Nu er det første gang jeg handler hos Driver via internettet, da jeg er så heldig at bo tæt på den fysiske butik. Men det jeg skulle bruge var en bestillingsvare og den kom som lovet med afhentning... Leggi di più
Nem at bestille varer, hurtig levering, alt i alt en rigtig god oplevelse. Kan varmt anbefale Driver.dk.
Har benyttet deres værksted gennem 10 år, både da de hed autobixen og nu som Driver. Vi har altid fået en super service, og de har været meget fleksible i forhold til tage bilerne ind hurtigt og og... Leggi di più
- Officina di prodotti chimici e vernici per auto
- Mercato degli autoricambi
- Negozio di autoricambi
- Negozio di accessori per auto
- Negozio di batterie per auto
- Negozio di impianti stereo per auto
Hos Driver finder du Danmarks mest passionerede bilnørder, som hver dag arbejder hårdt, for at kunne tilbyde den bedste service samt de bedste og mest efterspurgte produkter til vores kunder. I Driver’s fysiske butik, såvel som på webshoppen, imødekommer vi alle kunder, og sætter en dyd i aldrig at sige nej. I vores bestræbelser på at være leveringsdygtige på alle produkter til din bil, har vi igennem adskillige år opbygget og udvidet vores leverandørnetværk, så vi i dag kun handler med partnere, som vi har fuld tillid til.
Kirstinehøj 58A, 2770, Kastrup, Danimarca
- info@driver.dk
- driver.dk
Le persone hanno visualizzato anche
not to recomand the kompny
not to recomand the kompny . i order online one tinks and newer arived at my adress . i have to pick up from 50 km away :((((((((((( not ok service and pay it :((((()
Det endte med 5 stjerner 😊 fik dog kun…
Det endte med 5 stjerner 😊 fik dog kun den halve ordre, men ingen problemer med at få den anden halvdel, så tak for det 👍
Stort udvalg og okay 👍👍👍👍😊😊😊
Nemt at bruge
Super god service
Super god service
Der er altid rigtig god kundeservice og lækre produkter
Fantastisk service
Fantastisk service, fantastisk personale og værksted, de varmeste anbefalinger herfra!
Meget tilfreds
Jeg kan varmt anbefale Driver til hver…
Jeg kan varmt anbefale Driver til hver en tid, de yder kundeservice udover det sædvanlige. Det var ikke sidste gang jeg handlede der!
Dag til dag levering
Dag til dag levering, god pris og super service, hvor jeg blev ringet op om jeg ville have et andet produkt til sammen pris som var på lager.
Fantastisk!!
Der var knækket en plastik…
Der var knækket en plastik låseanordning
Opkald til Driver super service der blev sendt ny lås med samme 👍
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service!
Bestilte det jeg skulle bruge og 10 minutter efter var pakken klar til afsendelse og modtog den dagen efter.
Jeg kan klart anbefale driver.dk!
Super god service og hurtig levering.
God service og super hurtig levering
God service og super hurtig levering.
Anbefales herfra.