Jeg har været mega glad for at have Jannick som kørelærer! Han er utrolig god til sit arbejde og er rigtig god til at lære fra sig. Han tager rigtig meget hensyn til en på en mere personlig plan end... Leggi di più

Jeg har haft en fantastisk oplevelse… Jannick er en mega dygtig kørelærer og går meget op i at lære at køre bil og det er okay at lave fejl, hvilket giver SÅ meget til ens kørsel. Det er altid utroli... Leggi di più

Efter jeg var gået i stå i min kørekortsprocesse og ikke havde kørt i et års tid, samlede Jannick mig op og fik lynhurtigt gjort mig klar til at færdiggøre køreprøven. Han er grineren at snakke med,... Leggi di più

Enorm kompetent kørelærer. Jannick er super dygtig i sin måde at lære fra sig, og giver god ro og plads som skaber et behageligt læringsmiljø. En rar og venlig mand som er tålmodig og evner at ram... Leggi di più

1. Autoscuola
  2. Life Coach

KØRSELS COACHING Føler du angsten styrer eller er du bange og utryg når du kører bil? Stoler du ikke nok på egne køreevner og er det længe siden du har kørt bil? Har du været ude for et trafikuheld eller en situation der udfordrer din kørsel? Jeg kan hjælpe! PERSONLIG COACHING Jeg tilbyder coaching, for dig som har brug for mere end bare venlige ord. Vi mødes privat og tager en opklarende coaching session. Her finder vi ind til det positive mål, vi sammen skal opnå for dig. ​VI UNDERVISER I FØLGENDE: ⭐ Kørekort til kat. B ⭐ Generhverv ⭐ Rutinetimer ⭐ Kontrollerende køreprøve ⭐ Kørsel coaching og terapi ​ Og så er vi medlem af Dansk Kørelærer Union, som giver dig sikkerhed for at undervisningen følger lovkravene.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Virkelig god og støttende kørerlærer!

Det var en virkelig god oplevelse at have Jannick som min kørerlærer. Han var virkelig støttende især når det måske ikke lige gik som man havde håbet til prøven, var han god til at få en på rette ben og tro på sig selv igen og få håb. Virkelig god kørerlærer, kan klart anbefales

17 gennaio 2023