Pakketje niet aangekomen
Pakketje niet aangekomen. Oplichters!!!
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Pakketje niet aangekomen. Oplichters!!!
vieze oplichters! ik wacht al 3 maanden heb nog steeds niks binnen gekregen
Ik heb niks ontvangen. Het is meer dan een maand geweest, ze reageren niet en zijn waardeloos
Ind Oplichting !! Hier het zelfde als alle revieuws ik ga hier wel werk van maken en lijkt me verstandig dat de rest dat ook doet. Zo kunnen we misschien ons geld nog terug krijgen niet geschoten is altijd mis. Aangiften doen. En er gebeurd echt wel wat mee heb dit namelijk vaker gedaan en tot op heden altijd me geld terug ontvangen.
Niks binnen na een maand. Geen reactie op mailtjes.
Ik heb hier 3 weken geleden besteld en heb nogsteeds niks binnen de track en trace code die je krijgt is blijkbaar nep oplichters zal hier niet bestellen.
8 september bestelling gedaan, tot op heden geen veranderingen in trackingstatus. Vele malen gemaild zonder enig antwoord terug. Dus ik verwacht niks meer van dit bedrijf.
Heb inmiddels contact opgenomen met nietbezorgd.
Ik heb besteld 14 september 2025 betaald en diverse mails gestuurd nog steeds geen pakken binnen. Oplichters zijn het
Reageren niet op emails, sturen een neppe rare chineze track & trace bij bevestiging van bestelling die al sinds dag 1 niet is veranderd. (3 weken geleden besteld) en tot heden niks ontvangen en geen reactie op geen enkele mail.
Nooit iets ontvangen. Klantenservice reageert ook niet
Oplichters pakket niet aangekomen neppe track and trace
Ze kwamen precies goed aan en voor een goeie prijs
Oplichters het is een chinees bedrijf dat claimt Nederlands te zijn pakket wordt nooit via post nl gestuurd je krijgt een neppe chineze track and trace mail reageren ze niet op
Oplichters. Pakket is nooit binnengekomen.
Als je het bedrijf bericht krijg je ook geen bericht terug.
Bestel hier niet!!
Het zijn leugenaars en oplichters.
Ik kwam op social media een bericht van ze tegen en wilde graag mijn vriendin verassen, ze vermelden op de site dat het via post nl gaat maar ik kreeg een track en trace van ene 17track. Kortom bestel hier nooit iets want het komt niet binnen!
Verschrikkelijk, een leuke deal gekocht maar het zijn gewoon oplichters. Ze beloven dat ze uit Nederland komen en dat je een PostNl track and trace krijgt. Beide is niet gebeurt. Heel vaag kreeg ik een bevestiging in m’n spam terecht terwijl dat bij een bestelling nooit is. Als ik naar “mijn bestelling bekijken” ga dan kom ik op een rare Chinese site uit die mij verteld dat het pakket Unknown is en in YANWEN ofzo is. Kortom, oplichters!!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.