Banner for DREM Värmepumpar

DREM Värmepumpar Recensioni 170

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet. Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement ist... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag är lurad av säljaren på Drem. Säljaren slutade och företaget vill nu inte ta sitt ansvar för den ekonomiska uppgörelse som han gjorde med mig. Delvis får jag skylla mig själv eftersom jag gick... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har installerat en Qvantum Q9+Q175 med hjälp av DREM. Jag vill verkligen rekommendera DREM. De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demo... Leggi di più

1. Fornitore di energia pulita
  2. Ditta specializzata in riscaldamento
  3. Ditta specializzata in impianti di condizionamento

Informazioni su DREM Värmepumpar

Scritti dall'azienda

DREM Värmepumpar

Som en av Sveriges största installatörer erbjuder vi en trygg och prisvärd helhetslösning för köp och installation av luft/vatten och bergvärmepumpar.

Få gratis offert utan bindning

TRYGGT.

- Alla våra installatörer är certifierade.
    - Vi hanterar allt från installation till bortforsling.
    - Vi erbjuder bara världsledande värmepumps-märken.

PRISVÄRT.

- Som en av Sveriges största installatörer kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser.
    - Vi ger dig prisgaranti – inga överraskningar eller dolda avgifter.
    - Med digitala hembesök sparar du både tid och pengar.

Certifierade installatörer

Våra installatörer är DREM-certifierade, vilket innebär att de har genomgått en utbildning eller visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att installera våra värmepumpar på ett professionellt, säkert och korrekt sätt.

Installatörerna har genomgått en omfattande granskningsprocess där vi verifierar referenser för att säkerställa deras kompetens och pålitlighet.

Installatörerna genomgår kontinuerligt olika kvalitets- och stickprovskontroller.

Vi hanterar allt från installation till bortforsling.

Din personliga energikonsult skräddarsyr din värmelösning och svarar på dina frågor.

Vi hjälper dig med allt:

-bortförsel av befintligt värmesystem
    -frakt och inkoppling av din nya värmepump
    -all hårdvara och VVS-material
    -städning efter installationen
    -de tillstånd och godkännande som krävs för installationen (i de fall ett tillstånd är nödvändigt).

Värmepumpar från ledande tillverkare

Våra värmepumpar kommer från ledande tillverkare - Panasonic och Nibe.

Vi erbjuder Panasonics bästa servicepaket – Aquarea Service+ Premium helt gratis första året.

Vi ger dig alltid 10 års garanti på installationsarbetet.

Stora volymer ger bättre priser

Tack vare våra stora förhandlingar kan vi erbjuda dig bättre priser och snabba leveranser.

Prisgaranti

Som kund hos DREM har du alltid möjlighet att vara säker på att du får den bästa möjliga dealen på ditt värmepumpsköp tack vare vår Prisgaranti.

Få gratis offert utan bindning

1 stella

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 2 stelle su 5

Var vaksam, allt i avtal, har ej avbetalning

Var vaksam, kräv besök på plats innan de planerar jobbet, se till att ha allt ni kommer överens om i avtalet.
Vi installerade en värmepump för snart två år sedan som krånglat sedan dess. Ibland har kontakten med Drem funkat bra, ibland inte alls. Vissa har verkligen gjort så gott de kunnat (framför allt installatörerna när det väl varit här) medan andra inte svarat på mejl eller i telefon.
Nu har vi fått en bufferttank installerad, pumpen går bra och jag hoppas att det fortsätter så.
Men möjligheten till räntefri avbetalning på 24 månader som stod i den offert jag bekräftade 1 dec förra året och som fortfarande idag står på hemsidan fanns nu inte kvar nu när fakturan kom. Allt behövde betalas på en gång.
Om ni värdesätter trygghet och ett företag som håller vad de lovar, välj ett annat.

2 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Så fruktansvärt dåliga

Så fruktansvärt dåliga. Man lovar guld och gröna skogar, men så fort det blir problem så lyser dom med sin frånvaro. Inga som helst ambitioner att uppfylla vare sig garantier eller serviceåtaganden.
För min del har pumpen samma återkommande felkod, varvid den såklart stänger av sig när det inträffar.
Felet har varit återkommande under 1 års tid sedan installationen. Men såklart så duckar dom så fort man vill ha hjälp. Så fort man nämner "problem" så slutar dom att svara.

Rekommenderar ALLA att köpa både pump och installation av en riktig firma, som faktiskt gör själva jobbet, och inte agerar mellanhand som Drem.

Sämst!

6 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Bra och snabb hjälp i utsatt läge.

Bra och snabb hjälp i utsatt läge.

5 gennaio 2026

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack för ditt omdöme Ola! Vi är glada att vi kunnat hjälpa er.
God fortsättning önskar DREM-Teamet🌟

Proffsiga

Kunniga säljare och tekniker. Trevligt bemötande och hög servicenivå.
Snabb och bra utförd installation av bergvärmepumpen.
Jag är helnöjd!

29 dicembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Tore för att du tagit dig tiden att lämna ditt omdöme. Vi blir så glada att höra att ni känner er nöjda med installationen och bemötandet från våra kollegor.
God fortsättning önskar DREM-teamet☀️

5/5 löste alla utmaningar med vårt gamla hus

Kompetent och proffsigt team. Vårt gamla hus hade ovanligt tjocka väggar, gamla rör som var i vägen etc. Teamet på Drem löste alla problem och lyckades dra de nya rören gömda bakom de befintliga. Blev riktigt snyggt och allt fungerar felfritt! Kvalitet rakt igenom. Rekommenderas starkt!

30 dicembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Anders för ditt fina omdöme - vi är glada att vi kunnat hjälpa er med er nya värmelösning på ett tillfredställande vis. God fortsättning önskar DREM-teamet🌟

Valutata 5 stelle su 5

Vi har installerat en Qvantum Q9+Q175…

De var generösa i att inkludera arbetet dels att byta plats på varmvattenberedare men även att demontera och transportera bort den gamla varmvattenberedaren samt två andra pumpar som var ur bruk. För en liten kostnad bytte de även vårt gamla proppskåp till nytt med automatsäkringar. De har varit smidiga hemma hos oss och visst stor hänsyn.

Ett stort plus var också att de installerade en tillfällig varmvattenberedare under pågående arbete så vi slapp flytta från huset.

18 dicembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Joakim för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att ni känner er nöjda med installationen och vårt arbete. Vi önskar er en God fortsättning med er nya värmelösning!🌟

Valutata 4 stelle su 5

Bra priser

Bra priser, duktig och kunnig VVS-kille som fixade huvuddelen av installationen under två dagar. Samordningen (kommunikationen) mellan ansvarig projektledare och kund samt övrig inblandad personal kunde varit lite bättre, för att eliminera onödigt lång väntan och ovisshet.

10 dicembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att ni överlag är nöjda med er installation. Vi tar till oss av samtlig kritik, ris som ros för att kunna göra våra installationer och helhetsupplevelsen ännu bättre. 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Ny pump i en handvändning

Min gamla pump havererade och DREM levererade en ny i en handvändning. 4 dagar senare har vi en ny installerad och varmt i huset. Bra kundbemötande, trevliga installatörer. Topp!

3 dicembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Bästa Richard - tack för ditt omdöme!
Vi är glada att höra att ni är nöjda med den installation och service som vi levererat. ☀️

Rekommenderar Drem 👍

Tillgänglig och kompetent support! Toppenbra!

24 novembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Joel för ditt fina omdöme. Vi är glada att höra att du fick bra hjälp från vår support! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Vi valde Drem för att installera…

Vi valde Drem för att installera luft/vatten pump. De hade väldigt god kännedom om de olika märkena på marknaden.
Väldigt proffsiga.

20 novembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Magnus för ditt fina omdöme. Det gör oss glada att höra att ni känner er nöjda med installationen! 🌟

Valutata 5 stelle su 5

Mycket bra service och lösningsinriktad…

Mycket bra service och lösningsinriktad personal. Snygg installation och de städade ordentligt efter sig. Tog t o m med sig en del skrot jag hade på tomten.

11 novembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Christan för dina fina ord om vår personal och er installation. Kul att vi kunde bidra med det lilla extra! :)

Fantastisk service

Fantastisk service, bra gubbar som utförde hela arbetet.
Vi blev dock av med värmen under två nätter men det tar inte ner betygen då de var väldigt tillmötesgående och ordnade med värmeelement istället. De stod för hela kostnaden.
Även kontakten med de har varit smidig, de har hört av sig regelbundet för att kolla så att allt är OK.
Rekommenderar stark.

7 novembre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack för ditt omdöme! Vi blir glada att höra att ni kände er sedda och fick rätt hjälp när problem uppstod. Vi siktar alltid på att leverera service av god kvalitét!

Valutata 5 stelle su 5

Jättenöjd med allt från första kontakt till driftsättning.

Kunnig säljare som visste vad han pratade om och jag känner mig väldigt nöjd med installationen som de gjorde snabbt och bra till vettig kostnaden. Rakt igenom superproffsigt, rekommenderar verkligen!

16 ottobre 2025

Risposta di DREM Värmepumpar

Tack Christian vilket fint omdöme! Så roligt att höra hur ni upplevt hela processen, det är denna kvalitet vi alltid strävar efter att ge våra kunder.🚀

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più