Bestillede tøj ene dag, dagen efter kunne jeg hente min pakke i pakkeshoppen. Super hurtig behandling av ordren, så kan kun anbefale Dreams for kids.
Scopri cosa dicono le persone
Købte en ordentlig bunke tøj da dreamsforkids holdte fødselsdag for en medarbejder. Tøjet fløj nærmest i kurven af sig selv. Masser af forskellige mærker - fra spraglede småfolk til nedtonede og stil... Leggi di più
Har nu handlet hos Dreams for kids to gange. Jeg kan kun anbefale hjemmesiden. Lækre varer og ikke mindst utrolig hurtig levering. Ved begge ordrer blev varerne sendt allerede dagen efter bestilling,... Leggi di più
Super hurtig levering. Bestilte varen mandag og modtog den onsdag. Dog fungerer hjemmesiden ikke optimalt. Jeg blev nødt til at rette i min bestilling inden jeg kunne godkende den. Det medførte, at de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di abbigliamento per bambini
- Arredatore d'interni
Informazioni fornite da varie fonti esterne
DreamsforKids.dk er en niche shop der kun sælger putte tilbehør til børn i alderen 0-6 år. Vi har et stort og bredt udvalg i alt hvad du behøver til dit barns puttetid.
Informazioni di contatto
Sundkaj 7, 2150, Nordhavn, Danimarca
- Rasmus@DreamsforKids.dk
- dreamsforkids.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
God personlig service:)
Super hurtig og venlig service med en personlig besked. Det er ret hyggeligt :)
Hurtigt og nemt :-)
Bestilte varerne tirsdag og de blev leveret torsdag - hurtigt ekspederet ! :-)
God stil at lægge en lille personlig hilsen i pakken - vender helt sikkert tilbage i fremtiden :-)
Super fint! ;)
Billig fragt, hurtig levering og så de altid søde at skrive en lille sød hilsen med - gør da en ret glad :-)
Skuffende service
Jeg har ellers altid været meget tilfreds med dreamsforkids, men denne gang er jeg godt nok skuffet over deres serviceniveau!
Jeg havde bestilt en sengerand, hvor det på hjemmesiden var oplyst, at den var 30 cm i høj. Da jeg modtager den, opdager jeg, at den kun måler 25 cm. Den er derfor ikke stor nok, og jeg er nødt til at returnere den. Da den skulle sendes som pakke pga. størrelsen, kostede det mig 90 kr at sende senderanden retur.
Jeg spørger ind til, hvorvidt de dækker fragten, da jeg jo har købt den på et forkert oplyst grundlag. De vil snakke med leverandøren af sengeranden om dette.
Jeg får så mail tilbage om, at leverandøren ikke vil dække returfragten, og de beklager, at de ikke kan gøre mere i denne sag.
Jeg er så skuffet over deres håndtering af sagen.
Jeg købte sengeranden ud fra de mål, der var oplyst på hjemmesiden - disse var ikke rigtige, og alligevel vil dreamsforkids ikke påtage sig det ansvar og dække returfragten. Hvorfor skal det ende med at koste mig penge, at der er en fejl på deres hjemmeside?
Ydermere har jeg ikke hørt mere fra dem, efter jeg svarede tilbage på deres mail om, at de ikke ville dække fragten.
Det er godt nok ikke god kundeservice!

Risposta di Dreams for Kids
Super og hurtig levering
Nemt at bestille de ting man ønsker, hurtig levering.
Kan kun anbefale dem :)
super service
Hurtig levering, nem og overskuelig hjemmeside og lige lidt ekstra service at få et lille visitkort med en hilsen
Aldeles tilfreds!
Dreams For Kids er helt sikkert et sted jeg køber fra igen! Gode priser, nem betaling og hurtig levering! :)
Kan varmt anbefale denne hjemmeside.
Lækker service
Hurtig levering og godt udvalg på hjemmesiden! Dejligt med en lille hilsen og et stykke chokolade i pakken - det er ekstra god service, og garanterer at man handler der igen!
Elsker elsker elsker!
Jeg ELSKER - ja elsker er et stort ord.. Men dreamforkids fortjener det..
De har det tøj jeg mangler til mine piger, fine mærker og gode tilbud når der er udsalg og. Det er vigtigt med 3 piger og en mor med shopaholic-tendenser ❤️
Tusind tak for altid god service og hurtig levering - elsker jeres biks 😊punktum.
Dks bedste Jan/Feb udsalg med så venlige og imødekommende ansatte.
Jeg kan kun anbefalde webshoppen Dreams for kids. det er en webshop jeg altid vender tilbage til hver gang der skal shoppes til mine børn. Nu venter jeg mig for 3 gang og her er der virkelig blevet shoppet igennem hos Dreams for kids, fordi de forstå sig på, at holde et godt udsalg hvor man får min. 40-50 % af normal prisen på en masse lækre børnetøjs mærker. Man føler, at man virkelig får meget for sine penge. Og ikke nok med det, så kommer varende inden for 2-dage og så ligger der altid en sød lille hilsen til en, så man virkelig føler sig godt kundeplejet, og det gør at man også kommer igen. Dreams for kids viser at man skal sætte kunderne først og imødekomme dem. Det gør at jeg vender tilbage. Det viser også at Dreams for kids gør meget for deres shop for via Istergram & facebook er de meget i kontakt med mig og deres andre kunder omkring hvad de skal koncentrere sig om og sætte på deres shop. De trækker deres kunder helt tæt på og det er jo noget som jeg kan lide :-)
Det er altså en god webshop- Dks bedste!!!
Håndskrevet kort, kanon hurtig levering, lækre varer.. What's not to love
Hurtig & personligt!
Jeg bestilte og købte flere ting umiddelbart efter hinanden og fik udover, en hurtig og billig levering, en personlig besked med fra ejeren. Altid dejligt med genkendelse!!
Foruden dette er deres returnerings system upåklageligt og som kunde føler man sig taget godt af :)
Webshoppen er ligeledes nem, lækker og overskuelig og de forskellige items af god kvalitet.
Fejlfri produkter og hurtig levering.
Bestilte søndag aften og fik varerne tirsdag. Alt var som det skulle være. Dejligt med en lille personlig hilsen inkl en lille lækkerbid. Det føles mere personligt. Handler der gerne igen.
God, service, hurtig levering og kræset om pakken med sød lille note og chokolade. Købte bl.a. en sommerdragt som var på tilbud og er lidt ærgerlig over at se at den, dagen efter jeg modtog pakken, er endnu mere nedsat end det jeg fik den til..
Er bestemt ikke færdig med at handle hos dem!
Ikke nok med at jeg fik min søde uro leveret, ikke engang et døgn efter bestilling, så havde hun også lagt et stykke chokolade og en håndskrevet note, med en lille hilsen på.
Jeg er helt bestemt glad for den service jeg fik, og kan klart anbefale virksomheden til andre! Jeg er ihvertfald ikke færdig med at handle hos dreamsforkids.dk
:-)
Super
Hurtig og effektiv - bestilte onsdag aften og allerede fredag var varen klar til at bli hentet lokalt. Det er god og effektiv service!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.