Efter at ha’ ventet på den rette dag i balloonflyvning i 2 år, så var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sædvanlige.

Tak til DreamBalloon.dk for en skøn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kørte snorlige, og ingen var utrygge eller følte ubehag ved turen.... Leggi di più

Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsætning og nedpakning. Der var styr på alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortælle en masse spændende histor... Leggi di più

For det første var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som fløj med os , og var overhovedet ikke utryg på noget tidspunkt . Det må v... Leggi di più

1. Agenzia per escursioni in mongolfiera

Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. Læs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse - et af mine største ønsker blev opfyldt.
Det var en super dejlig tur med Dream Ballon og kaptajn Alli. Hun er en meget erfaren ballonkaptajn og fik givet alle ombord en oplevelse man sent vil glemme.
Der hvor vi til sidst landede måtte følgebilen ikke (grundet meget regn dagen før) køre ind til ballonen men alle hjalp til og fik pakket og båret ballonen ud samt ballonkurven, kæmpe arbejde.

Jeg har kun ventet i 2 måneder med 5 aflysninger grundet vejret- som ingen desværre er herre over men
Kan varmt anbefale en tur i en luftballon - det er pengene værd.

Jeg vil rigtig gerne opleve det en gang til.

Fantastisk oplevelse

Selv efter 5 aflysninger pga. vejret, var det absolut værd at vente på. Super vejledning og information af crew både før, i luften og bagefter. Oplevelsen af at flyve og se verden oppefra er fantastisk.

En uforglemmelig oplevelse.

En uforglemmelig oplevelse.
Vi var fire familiemedlemmer, som fløj ud, med Allie Dunnington, en skøn sommeraften.
Særdeles kyndig luftkaptajn, god information både før og under flyvningen.
Absolut anbefalelsesværdigt i alle henseende.
Eneste minus var, at al kommunikation foregik på engelsk, hvorfor en af os gik glip af Alllies spændende ord og fortællinger (var dog dansk talende personale tilstede)

23 luglio 2025

Dette drejer sig ikke om ballonflyvning…

Dette drejer sig ikke om ballonflyvning men om at jeg er vred over at I flyver lavt ind over private boligere så man kan høre jeres kunder råbe og skrige samt indtrængen i ens privat liv. I fløj så lavt at vi kunne se alle i den kurv og med den larm som ballonen har så har i skræmt flere hunde i vores by , min egen er virkelig bange for at gå alene ud i sin egen have nu. Jo jo i siger undskyld men samtidig siger i at det kan ske 7-8 gange om mdr og det er ikke okay. Lav dog jeres ruter bedre hvor i ikke skal gå for lavt ind over private boliger.

24 luglio 2025
Logo di DreamBalloon.dk

Risposta di DreamBalloon.dk

Kære Karina,

Tak for din ærlige feedback. Vi er meget kede af at høre, at din oplevelse har været så negativ, og vi vil gerne understrege, at vi tager dine bekymringer seriøst. Vi beklager, hvis vores flyvninger har forstyrret dig og din naboer, og vi er opmærksomme på vigtigheden af at respektere privatliv og ro i lokalsamfundet.

Vi arbejder hele tiden på at optimere vores ruter og flyvehøjder for at minimere gener for andre. Vores mål er at give vores kunder en god oplevelse uden at forstyrre lokalsamfundet.

Ballonerne var under landing og var i denne situation nødsaget til at flyve lavt under indflyvning til landingen. Det er nemlig ikke altid, vi kan styre hvilken retning vinder blæser ballonerne, selv hvis vi forsøger at planlægge så godt som muligt.

Vi har noteret på vores flyvekort, at der skal tages særlig hensyn til Jeres boligområde.

Endnu en gang tak for din feedback – den hjælper os med at blive bedre.

Venlig hilsen,
Philip
DreamBalloon

en kæmpe oplevelse!

Da vi langt om længe kom afsted, var det en fantastisk oplevelse! Lige fra at være med til at sætte ballonen op, til vi landede sikkert og roligt på jorden igen og blev døbt i Champagne. Flot tur hvor man føler sig velinformeret og sikker.
Annie vores kaptajn var super god til at fortælle og instruere og talte let forståeligt engelsk.

Det tog os 6 bookinger før vi endelig fik en flyvning der ikke blev aflyst og det er lidt besværligt hver gang man skal booke, men her efter turen, må det jo siges at have været alt besværet værd!

19 luglio 2025

En meget smuk oplevelse med uventet afslutning

En meget smuk og tryg oplevelse, der dog blev overskygget af en landmand, der ikke ønskede flere ballonlandinger på hans græsmark - hvilket Dream-balloon skulle være orienteret om.
Politiet blev tilkaldt. Ingen kørsel på landmandens mark, så kurv (500 kg) og ballon ( 400 kg) blev slæbt til vejen, ca 200 meter. Sikke et sammenhold med fremmede mennesker, for vi gjorde det. Men en lidt ærgerlig afslutning på en ellers fin tur.

17 luglio 2025

Fantastisk oplevelse

Havde jeg råd til min helt egen luftballon (og var mulighederne for at lande ved Netto en my bedre), brugte jeg ALDRIG min cykel igen ;-)

Oplevelsen var intet mindre end perfekt fra start til slut og på intet tidspunkt følte jeg mig andet end tryg. Tak til Kaptajn Bartek og det skønneste personale :-)

Måske jeg bare skulle begynde at handle i Meny…

18 luglio 2025

Uforglemmelig luftballon tur

Jeg synes generelt at det var en uforglemmelig oplevelse og når man ikke kan tale og forstå engelsk så er det super godt at der var en med som kunne oversætte

10 luglio 2025