Commande de BELGIQUE Site internet très intuitif Vaste gamme de choix Prix non exorbitants. Rapidité de livraison. Colis adaptés aux commandes... protection de la marchandise efficace. Excellen... Leggi di più
Wat een goede service van Drankuwel. Vorige week 40 dropshotjes besteld (Dark Mark) Er werden er echter maar 10 geleverd. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Foto gemaakt en vervolgens krijg ik er... Leggi di più
De literflessen Martini waren moeilijk te verkrijgen en hebben contract met mij gezocht met de verontschuldiging dat het 1 of 2 dagen later bezorgt zou worden. Dag erna werd ik gecontact of het bezwa... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Drankuwel
Scritti dall'azienda
Wij zijn jouw thuishoreca en giftshop. In ons assortiment vind je de lekkerste speciaalbieren, wijntjes, party drinks en sterke dranken. Daarnaast hebben én maken we de leukste (drank) giftboxen in de vorm van bier-, wijn-, gedistilleerde shotjes pakketten. Een cadeau waar je met recht 'Drankuwel' op kunt zeggen.
Bij Drankuwel begint jouw feestje!
Persoonlijke
klantenservice
👑
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 staat onze vakkundige klantenservice klaar
Alles voor een geslaagd feest 🥳
Van het geven van je eigen feest tot het geven van het leukste cadeau
Gratis verzending
Zonnehorst 16, 7207 BT, Zutphen, Paesi Bassi
- 06-12452958
- info@drankuwel.nl
- drankuwel.nl
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Wat een top service
Wat een top service
Was zelf niet thuis dus ander adres door kunnen geven en heeft het voor mij aangenomen
Service parfait... de la commande à la livraison.
Commande de BELGIQUE
Site internet très intuitif
Vaste gamme de choix
Prix non exorbitants.
Rapidité de livraison.
Colis adaptés aux commandes... protection de la marchandise efficace.
Excellent service de communication (service après-vente) : très réactif et surtout très efficace. Le client semble LA priorité. C'est rare donc vraiment important de le souligner.
Supergoed opgelost, meer dan tevreden ☺️
Wat een goede service van Drankuwel.
Vorige week 40 dropshotjes besteld (Dark Mark) Er werden er echter maar 10 geleverd. Gebeld, vriendelijk te woord gestaan. Foto gemaakt en vervolgens krijg ik er vandaag geen 30, maar 40 geleverd. Wat een service! Ik was met 30stuks al blij geweest, maar dit is helemaal top! Drankuwel en proost :-)
Top bedrijf!
Mijn pakket werd super snel verstuurd. Helaas ging het bij DHL mis en had ik niks ontvangen. Drankuwel heeft het super goed opgelost en hield mij super goed op de hoogte met de verdere stappen.
Top sevices en super vriendelijke mensen!!
Een prima site we hadden voor ongeveer…
Een prima site we hadden voor ongeveer 300 euro besteld en we miste 7 shotjes. Contact opgenomen en zijn opgestuurd. Jammer dat we niks extra’s hadden gekregen aangezien het z’n grote bestelling was en ter compensatie al waren t 3 shotjes extra of een paar stickers. verder prima tevreden en super snel verzonden
Een bestelling gedaan via de site.
Een bestelling gedaan via de site.
Snel geleverd, helaas ontbrak er iets aan de bestelling. Maar top opgelost, snel antwoord op mijn mail en snel de bestelling aangevuld inclusief een leuke attentie. Er kan altijd iets mis gaan, het gaat er dan wel om dat je het goed oplost. Hierin zijn ze geslaagd, chapeau.
Wat een super service en klantvriendelijkheid
Wat een service, DHL heeft mijn pakket niet geleverd en hebben het bij hun ergens staan, omdat het mijn dochter haar feestje was hebben ze de bestelling nogmaals verzonden zodat alles er toch op tijd was.
Een dikke 10 voor de service!!
Prima levering
Snelle levering en geweldig leuk kado
Uitschrijven
Levering volgens afspraak geleverd
Heel erg bedankt ☺️
Makkelijk te bestellen, snel de producten mogen ontvangen! Top Drankuwel 😊👍
Pakket is kapot geleverd en krijg gee…
Pakket is kapot geleverd en krijg geen reactie van het bedrijf over een oplossing
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.