Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Leggi di più
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... Leggi di più
Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Nu er det anden gang jeg bruger Rikke og må bare sige at det er den bedste oplevelse i så trist en periode et dødsfald/bisættelse er. Hun klarer alt til perfekthed og samtidig med at være varm og hjertelig både til begravelsen, samtalen og i diverse telefonopkald. Hun er også god til at sætte sig ind i hvordan det er man vil have det, når man har svært ved at forklare det. Og hvis man har særlige/specielle måske lidt underlige ønsker, så gør hun alt for at man kan få det opfyldt eller hjælper med at få det ændret lidt, så det kan lade sig gøre. Jeg vil klart og hjertelig anbefale Rikke og hendes tro medhjælper Kasper

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Tak for god service og hjælp. Også tak for den fine mindebog. Har været meget glad og taknemmelig for jeres store støtte.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
God samtale fik de oplysninger jeg havde brug for og en meget fin behandling hele vejen igennem samt fine billeder af blomster til sendt

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det skabte ro til andre gøremål.
Meget kompetent og omsorgsfuld dialog med Rikke, der var med til at gøre vores fars bisættelse til en smuk dag!
Tusind tak!
Familien

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Rikke og Casper er søde, forstående og omsorgsfulde i en fuldstændig ulykkelig situation, som kan være svær at overskue. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem forløbet, som fulgte efter min mors alt for tidlige død.
Jeg kan varmt anbefale Drachmann Begravelser.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
I hjalp i 2020, da min mor's mand døde, og jeg var slet ikke i tvivl om, at I selvfølgelig skulle hjælpe igen i 2022, da min 89 årige mor gik bort.
De bedste anbefalinger herfra.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Vi blev mødt på kontoret, efter aftale af en meget sød, respektfuld Rikke .
Vi fik en god snak om vores mor og hendes ønsker, det er jo altid en svær situation, men Rikke gjorde det lettere, med sin varme og uformelle måde ,at møde os på, mange tak for det.
Hun ordnede alt og alt blev som ,vi havde aftalt.
Vi oplevede vi fik arrangeret, en smuk bisættelse, i min mors ånd, som vi havde det godt med.
Vil bestemt anbefale stedet, når man vil give en pårønde en værdig afsked,
Vi følte os fagnet og hørt.
Mange tak Rikke, .

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Jeg er yderst tilfreds med den hjælp jeg har fået fra Drachmann Begravelser den kan jeg 100 procent anbefale. Med venlig hilsen Ellen Jensen.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Der var styr på alting, og alt forløb præcist som planlagt.
Rikke er meget sød, medfølsom og forstående omkring det hele. Så selvom jeg var usikker på om jeg nu havde husket at ordne det som jeg selv skulle, så vidste Rikke at alt var iorden og nævnte det hele. Og på den måde forsvandt min usikkerhed og så var der kun tilbage, at møde op i kirken på aftalt dag og tidspunkt. Og da jeg nu har mistet begge mine forældre, var det ekstra hårdt for mig, så jeg er ikke helt mig selv for tiden.
Så Rikke hentede mig og kørte mig til kirken. Og der var orden på det hele og det forløb perfekt (selvom det jo er en trist dag) og Rikke var med på "sidelinjen" hele tiden. Og jeg gik lidt i baglås et par gange tror jeg, men så kom Rikke lige stille hen til mig og fortalte mig hvad der skulle ske som det næste.
Så fra den dag at min kære Far døde, kunne jeg kontakte Rikke når jeg havde spørgsmål og hun ringede også for at informere mig om når de forskellige ting var iorden. Og det lettede, så der var mindre at bekymre sig om 🙏
Så jeg kan 100% anbefale
Drachmann Begravelser - Bedemand
Med venlig hilsen
Tommy

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Helt igennem en rar oplevelse i en virkelig svær situation. Håber Ikke vi får brug for det i mange år, men vil helt sikkert komme igen:-)

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Alt blev ordnet på en perfekt og fin måde, og efterfølgende modtaget fin billede serie
Så får min varmeste anbefaling

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Meget professionel og medfølende uden at stemningen bliver akavet. Selvom baggrunden for at kontakte en bedemand aldrig er rar, er jeg og resten af familien meget tilfredse med håndteringen af min fars bisættelse både før, under og efter selve bisættelsesdagen. Jeg håber selvfølgelig ikke at få brug for en bedemand alt for mange gange, men jeg vil helt sikkert vælge Drachmann, hvis det bliver relevant igen.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
En rigtig god bisættelse. Et par små skønhedsfejl men 4 flotte stjerner.
Kan varmt anbefales

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Drachmann begravelser kan varmt anbefales.
Altid et hurtigt svar på de spørgsmål der måtte komme i en svær tid. Har på intet tispunkt følt at det var noget der hurtigt skulle overstås.
Derfor er det naturligt at give 5 stjerner.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Hej med jer. Tak for jeres store hjælp ved vores mosters begravelse. I var flinke og enormt hjælpsomme. Kunne ringe på alle tider og stadig var der smil og lydhør. Med venlig hilsen Helle hansen

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Super empatisk og professionel begravelse - kan kun anbefale Drachmann når det kedelige sker 👍🏻
Michael Jørgensen

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Hvad kan jeg sige alt klappede som det skulle - OK

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Den største anbefaling herfra. Drachmann begravelser gjorde det hele lidt lettere i en meget svær tid. Stor omsorg og forståelse for situationen. Kæmpe tak fra os 3 søskende og vores mor, for at give vores far den bedste afsked, nu det desværre ikke kunne være anderledes. Vi ser frem til at plante træer med jer.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Venlig, med stor respekt for vores situation, lyttende og tillidsfuld.