Drachmann Begravelser - Bedemand Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen

Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Leggi di più

Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... Leggi di più

Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... Leggi di più

1. Camera ardente
  2. Necroforo o becchino

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

31 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Amazing service

Fantastic service. Very empathetic and helpful. Nothing left to us but everything taken care of.
Can only give them our highest recommendation.

22 maggio 2024

Kære Ken.
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. ❤️ Det betyder alt.

Venlighed, hjælpsomhed, professionelt

Det har bare været en rigtig god oplevelse fra den første telefonsamtale til bisættelsen var overstået.
Jeg har kun mødt venlighed og hjælpsomhed.
Jeg vil sagtens kunne anbefale jer til andre.
Det hele foregår meget professionelt.

2 maggio 2024

Kære Gitte.❤️
Tusind tak for den flotte og hjertelige anmeldelse. ❤️
Og tusind tak for din tillid til os. Det betyder alt for os, at vi har kunne hjælpe dig en my i den rigtige retning.
Rikke Drachmann

Rikke gør det nemt i en svær tid ved…

Rikke gør det nemt i en svær tid ved hendes omsorgsfulde, behagelige, behjælpelige og professionelle måde at være på.

21 aprile 2024

Kære Linda.
Tusind tak for den flotte anmeldelse, og tusind tak, fordi jeg måtte hjælpe igennem en svær og hård dag, som endte med den smukkeste afsked.
Rikke Drachmann

Vi følte os godt taget imod

Vi følte os godt taget imod. Rikke Drachmann er så empatisk og forstående. Vi var så trygge og Rikke hjælp os igennem en meget svær periode. Hun var der altid.
Vi anbefaler varmt Rikke Drachmann.

7 aprile 2024

Kære Rikke
Tusind tusind tak fordi jeg måtte have den ære at hjælpe jer igennem denne svære periode. ❤️
Og tak for de smukke ord, som jeg opbevare trygt og godt i mit hjerte.

Empatisk og elegant

Empatisk og elegant, jordnær og varm. Jeg følte mig i trygge hænder da min mand døde og skulle bisættes.
Ole

29 marzo 2024

Kære Ole ❤️
Tusind tak for de meget smukke ord, og den flotte anmeldelse. Det betyder ALT!!
Tak fordi vi måtte hjælpe dig igennem første del af den svære tid.

Dejlig varm velkommen

Dejlig varm velkommen - Fik de ting gjort efter ønske - hvor bedemand ordnede de praktiske ting - hvor dejligt .
Gik derfra med meget ro i sindet .
Det kan jeg varm anbefalet så dejligt .

6 marzo 2024

Kære Lis.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at I har fået ro i sindet efter I gik herfra, og at vi kunne hjælpe jer med at få en smuk afsked.
Rikke Drachmann

Yderst behagelige og meget…

Yderst behagelige og meget professionelle.
Meget empatisk og gode til at vejlede i en svær tid.
Giver de varmeste anbefalinger.!

15 febbraio 2024

Kære Linda. ❤️
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den bliver gemt i hjertet. ❤️
Rikke Drachmann

Drachmanns Begravelse vil jeg til…

Drachmanns Begravelse vil jeg til enhver tid anbefale. Rikke er meget empatisk og hjælper utrolig meget.

19 gennaio 2024

Kære Vibeke. ❤️
Tusind tak for de flotte ord, og tak fordi I valgte mig til at hjælpe jer.

Fantastisk

Vi har, desværre, igen haft brug for en bedemand, da et nært familiemedlem ikke skulle være her mere. På familiens vegne valgte vi igen Drachmann - og vi og øvrige familie, følte os, igen, taget i hånden og hjulpet gennem den første svære tid, på en respektfuld og empatisk måde. Den nære familie har alle udtrykt taknemmelighed for måden, Drachmann hjalp os igennem. Denne gang havde vi mest at gøre med Rikke, som gjorde det ligeså nærværende, roligt og empatisk som Casper. Tak Drachmann. Så til alle, der har brug for en bedemand, så giver vi til fulde vores BEDSTE anbefalinger til Rikke og Casper, Drachmannbegravelser.dk

15 gennaio 2024

Kære Morten.
Jeg har svært ved at finde ord til jer for denne flotte og meget personlige anmeldelse.
Jeg takker jer af hele hjertet. ❤️
I er en fantastisk familie, som altid vil have plads i vores hjerter og tanker.
De kærligste hilsner og knus

De lever 100% op til

De lever 100% op til: Nærvær og omsorg. Kan virkelig godt anbefale dem! Har brugt dem til både min far og mor. Mine varmeste anbefalinger!! 🥰

12 gennaio 2024

Kære Dorrit ❤️
Tusind tak for den dejlige anmeldelse. 💕 Det betyder alt for os, at vi har været der for dig igennem begge bisættelser.

Stille afsked

Utrolig hurtig og værdig afhentning af min far og selv om det var lørdag før jul, at familien kunne tage en stille afsked med min far på Bispebjerg krematorium.

27 dicembre 2023

Kære Alfred.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. ❤️
Det var så fin en afsked i fik, og jeg er så lettet på jeres vegne, at vi fik det til at passe ind.
Rikke Drachmann

Meget venlig og behagelig oplevelse

Meget venlig og behagelig oplevelse. Kan kun give 5 stjerner og vil give mine anbefalinger til andre,som får brug for et begravelse firma.b

14 dicembre 2023

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Den betyder mere for os, end ord kan beskrive. Vi er taknemlige for at kunne hjælpe jer igennem en svær tid.
Casper Drachmann

Helt perfekt

Deres proaktive kommunikation er guld værd i svære tider når der er mange ting og aktiviteter. De havde helt styr på alle ting og vi var aldrig i tvivl om at vi havde valgt den korrekte bedemand.

Kære Thomas
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det varmer i den kolde tid. Dejligt at du/I var tilfreds med vores service. Det er vigtigt for os at være proaktive, og især når man som i denne situation er så langt væk, er det godt at kunne yde en betryggende service for jer.

Professionelt firma

Vi kan ikke sætte en finger på Drachmann.
Alt var bare helt i top, og vi kunne bare nyde den kedelige dag.

Kære Britt
Tusind tak for den super anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være jer behjælpelige i den triste tid.
De varmeste hilsner
Casper Drachmann

God jul och tack …

Vänligt bemötande och hade svar på alla frågor.
Mvh
Bengt B

Kære Bengt
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er blot taknemlige for at vi kunne få lov til at hjælpe jer.
De kærligste tanker og ønske om god jul
Rikke Drachmann

Ingers bisættelse fra Tårnby kirke.

Ingers bisættelse fra Tårnby kirke.
Jeg fik en fortræffelig hjælp og service fra Drachmanns begravelser ved min kones død.
Jeg har aldrig troet, at man kunne få en sådan smuk og rolig afsked med en som man elsker.
De var utrolig behjælpelige med alle de ting der skulle gøres ved en sådan lejlighed, samt imødekommende for alle spørgsmål man måtte have.
Jeg vil varmt anbefale Drachmanns begravelser, der får man virkelig en rigtig god behandling midt i ens sorg.
Mvh.
Ole Roswall

1 dicembre 2023

Kære Ole.
Det betød mere end hvad ord kan skrive her, at kunne få lov til at hjælpe dig i denne svære stund.
Og tak for dejlig tragtement efterfølgende. ❤️
En ting mangler at blive sagt:
Kære Inger
Tak for flæskestegene. 💕
De kærligste knus og tanker
Casper og Rikke

en rigtig god samtale og alle vores…

en rigtig god samtale og alle vores ønsker blev opfyldt, så midt i sorgen en god oplevelse

10 ottobre 2023

Kære Pia.
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Det betyder meget for os, at vi har kunne hjælpe jer i jeres sorg.