Virkelig god service, vi havde behov for hjælp i en weekend, de svarede med det samme og kom hurtigt som aftalt. En absolut god anbefaling, herfra. Fam. Kristensen
Disse to mennesker gør en forskel er verden. Jeg oplevede nærvær, kærlighed, omsorg og trøst, kunne ikke have ønsket mig end smukkere oplevelse trods mørket. Og efterfølgende fik jeg den smukke... Leggi di più
Empatisk og stor hjælpsomhed fra Rikke Drachmann, hele vejen igennem. Løbende dialog om blomsterbestillinger, annonce til avis mm. Det gav tryghed og følelsen af at der var styr på tingene og det s... Leggi di più
Et varmt, empatisk og personligt samarbejde, der endte ud i den smukkeste begravelse, hvor alle vores ønsker blev imødekommet. Kan kun anbefale Rikke Drachmann hvis du vil have en rigtig god og profe... Leggi di più
Omsorg, nærvær og til for jer. Amagers lokale bedemand/bededame
Kongelundsvej 308, 2770, Kastrup, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Jeg anbefaler varmt Drachmann Begravelser. Alt ordnes med empati og respekt for kundens ønsker.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Fra første samtale med Rikke følte vi os i gode hænder.
Det var dejligt at have muligheden for at ringe lige præcis når vi havde behov for det. Det er en hård tid at komme igennem, hvorfor det er en stor lettelse at få den hjælp fra bedemanden. Kan helt klart anbefale Drachmann som bedemand.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Man kan aldrig forberede sig på, hvor meget praktisk man skal igennem når ens kære går bort. Og (heldigvis bliver det heller ikke noget man er god til). Rikke og Casper fra Drachmann, var alt den hjælp vi havde brug for til at give vores far den helt rigtige afsked. Fyldt med empati, forståelse og medmenneskelighed, hjalp Casper os til, og igennem en rigtig svær dag, men som blev helt uden praktiske bekymringer. Prisen var også lige efter bogen og alt blev gjort som aftalt. Jeg vil anbefale Rikke og Casper, til når man skal til at planlægge bisættelse/begravelse. Det blev et smukt farvel, tak for det.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Rikke tog med det samme godt imod min datter og jeg.
Vidste udmærket godt hvilke følelser vi var og skulle igennem.
Gav sig tid til at være i alt det uvisse sammen med os.
Varmeste anbefaling herfra 👍🏼

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Rikke gav et glimrende overblik over mulighederne, havde god tid og var let at snakke med. Alt forløb som planlagt! Kunne ikke være bedre.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Drachmann var en kæmpe hjælp og støtte gennem en forfærdelig svær periode. Optimal balance mellem omsorg og forståelse og professionalisme og effektivitet.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Vi kan kun anbefale Drachman, vi blev taget rigtig godt imod, med omsorg og kærlighed, alt gik som smurt.
Vi fik en fantastisk flot blomsterbog med alle blomsterne fra bisættelsen.
Meget god oplevelse trods omstændighederne.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Jeg er yderst tilfreds med den hjælp og den empati jeg har fået hos Drachmanns Begravelser.
Det har været en rigtig god oplevelse i en trist anledning.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Her bliver man mødt med varme og forståelse når man er i en svær situation. En yderst professionel og ikke mindst behagelig håndtering hele vejen igennem fra første møde og til selve bisættelsen.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Vores datter Tanja kontaktede bedemand Drachmann telefonisk søndag d. 13/6-21 i forbindelse med Oldes død d. 12/6-21. Rikke Drachmann var yderst behagelig og imødekommende i vores situation. Senere kl. 17:00 mødtes vi på Vigerslevhus for at hente Olde. Rikke og Casper ankom selvfølgelig til tiden medbringende den aftalte kiste. De lagde meget vægt på vi skulle bruge alt den tid vi havde behov for. Senere efter vores afsked med Olde kørte vi bag rustvognen mod Sundby Kapel. Her var Rikke og Casper igen yderst behagelige og på vores plan i situationen med afsked med Olde i Kapellet. Mandag d. 14/6.21 havde vi møde med Rikke Drachmann på deres kontor for at gennemgå det videre forløb. Dette var en ualmindelig behagelig oplevelse hvor Rikke var i vores højde i situationen. Torsdag d. 17/6-21 skulle selve begavelsen foregå. Her var det også en fantastisk stemning mellem familie og Rikke og Casper. Det blev sørget for alt så vi ikke havde noget at tænke på. Vi skulle bare bruge vores tanker på selve ceremonien, alt andet sørgede Rikke og Casper for.
Så fantastiske menneske skal det ledes længe efter. Vores anbefaling er derfor 110%. Kærligst Anne - Flemming - Tanja og Robert Hyrpel

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Yderst søde og smilende mennesker både Rikke og Casper. De håndterede hele forløbet super professionelt og vejleder de efterladte hele vejen igennem forløbet ved at vise billeder af kister, urner og blomster man kan vælge og fortælle hvordan det hele vil foregå.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Tak for endnu en fin bisættelse. Først min kone og nu for min far
Vh.
Søren

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Meget venlig og omsorgsfuld. Man følger sig tryg. Dejligt med billeder af blomsterne bagefter på mail.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Kæmpe anbefaling, vi blev mødt i sorgen med respekt, forståelse og omsorg.

Risposta di Drachmann Begravelser - Bedemand
Det var varme indre ro en dejlig varme velkomst god service