Det her er klart en af de bedste yoga steder i København. Dejligt man kan låne måtterne, som gør man kan komme direkte fra arbejde uden besværet af at bære rundt på sin måtte hele dagen. Stedet er rig... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
En varm anbefaling af Do Yoga, hvis studier er lyse og velfungerende, og hvor der er en uformel og rar atmosfære, så man føler sig velkommen. Det er et sted med plads til alle typer og folk på forskel... Leggi di più
I have been practicing yoga at Do Yoga for a long time now, and I can not recommend it enough. There are so many classes, many different styles, so you can choose after your mood and ability and the t... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super gode instruktører, men dårlig kundeservice! Jeg meldte mig ud i juni, og skulle derfor betale for juni og juli måned. DoYoga fortsatte dog med at hæve penge i både august og september. Jeg måtte... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
DoYogas 2 Yoga-Studier ligger hhv. i Kbh. K og Kbh. V. i dejlige, lyse lokaler med en varm og glad atmosfære. Vores mål, drøm, ideologi er at gøre yoga til noget ALLE kan få glæde af. Derfor har vi sænket prisen så du har råd, uanset om du er på S.U eller får direktør/løn. En ting vi aldrig vil gå på kompromis med, er undervisningens kvalitet. Vores undervisere er hamrende dygtige og meget forskellige, så du kan finde netop dén yogalærer der passer til dig. Vi er alle forskellige og ønsker forskellige ting og det prøver vi at imødekomme så godt vi overhovedet kan. Vi ønsker at man som medlem føler sig i trygge hænder, at man altid føler sig velkommen, bliver mødt med et smil og at der er en varm og let stemning, så både garvede og nybegyndere kan deltage.
Informazioni di contatto
Store Kongensgade 79, 1264, København, Danimarca
- 71996990
- info@doyoga.dk
- doyoga.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Gode undervisere og super pris
Gode undervisere og super pris. Lokalerne kunne godt have bedre udluftning, og så mangler de nogle flere centrer.
Nice place and great teachers 😀👍🏻
Excellent instructors, and many classes all over Copenhagen!!
I have had a great experience at DoYoga! Down to earth instructors, an easy app with a nice overlook of all the courses they offer (trust me this is more valuable than you think!) They always offer bunch of different types of yoga in their four studios spread across Copenhagen! Also, a reasonable price of 199DKK a month. All in all, would definitely recommend!
Very good teachers
Very good teachers, calm athmosphere in the studios, and a lot of different types of yoga.
Doyoga is a great place for
Doyoga is a great place for both beginners our skilled yogies - the teachers are competent and the generel environment in the studies is very pleasant - and of course the price is really reasonable!
Godt studie i kbh k, et behageligt rum
Er især glad for studiet i kbh k, der er god stemning og gode undervisere, der sørger for at skabe et behageligt rum. Når jeg har været i kontakt med DoYoga, fx i forbindelse med pause fra yoga, har jeg fået god og hurtig service.
Virkelig godt sted med gode…
Virkelig godt sted med gode instruktører :)
FEDT
Der er altid god stemning, og nogle helt vildt kompetente instruktører!
Dårlig service og umulig at blive udmeldt!
Ok månedspris i forhold til mange andre steder, men man skal være god til at planlægge hvis man skal få plads på ønskede hold, de bliver hurtigt fuldbookede. Kvaliteten på undervisningen er også varierende.
Dette var hovedgrunden til at jeg ville udmelde mig efter min "gratis" indmeldingsperiode (man bliver bundet i 3 mnd), men har som flere andre skriver her, ikke fået kontakt til doyoga, hverken på mail, facebook eller telefon. Det er umuligt at udmelde sig, og de bliver ved med at trække betaling for mit medlemsskab hver måned. Dette synes jeg er virkelig dårlig stil, da de bliver ved med at reklamere for gode tilbud over det hele, men ikke tager sig tid til at svare på mails.

Risposta di DoYoga.dk
Skuffet
Vesterbros studie er fint, men synes ikke undervisningen var til at råbe hurra for. Har haft bedre undervisere i fitness world. Derudover er det super besværligt at afmelde sig, hvilket også er et stort minus.

Risposta di DoYoga.dk
Hyggeligt og godt yogasted
Jeg er rigtig glad for at gå hos doyoga. Jeg synes der er hold for alle med en hyggelig stemning og kompetente lærere :-)
Dejligt yoga sted
Dejligt yoga sted! Fantastiske undervisere ❤ nyder hver eneste time
Doyoga har nogle super dygtige yoga…
Doyoga har nogle super dygtige yoga lærere og holder en pris hvor ingen andre hot yoga steder kan følge med.
Dejligt yogacenter
Dygtige instruktører, god stemning og mange hold at vælge i mellem - og ikke mindst det hele til en virkelig god pris! :-)
Virkelig godt sted med et kæmpe…
Virkelig godt sted med et kæmpe varieret program
Super billigt og top kvalitetsundervisning
Fem stjerner fordi DoYoga er så markant billigt i forhold til andre tilbud og det sætter jeg virkelig pris på! Kvaliteten af undervisning lever mere end op til prisen. Yoga lokalerne er rare at være i, omend der kunne være lidt bedre udluftning, men det er ikke ødelæggende for oplevelsen. Omklædningen på Vesterbrogade er meget trang, men det kan jeg sagtens leve med til den pris, derfor trækker det ikke ned i min anmeldelse :)
Yin gør mig til en bedre version af mig :-)
Jeg er slet ikke til de mest kendte former for yoga, men Yin Yoga med Catinka har gjort og bliver ved med at gøre en kæmpe forskel i mit liv - i min uge.
2 gange om ugen, får jeg en pause - en fysisk og mental miniferie. Yin Yoga får mig helt ned og væk fra alle dagens distraherende tanker og efterlader mig med en varm, fredfyldt og kærlig følelse.
Jeg er et smidigere, mere omfavnende og gladere menneske.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.