Veldig fornøyd med produktene og kvaliteten på dem. Har kjøpt 3 forskjellige badedrakter, 2 sett med neopren hansker og sokker (til vinterbading, et sett til mannen og et til meg) + badebukse til m... Leggi di più
Jeg gjorde en feil ved retur og pakka kom tilbake og badesesongen gikk uten meg i ny badedrakt. Men da vi fikk oppklart feilen fikk jeg ny drakt uten å gå vegen om å kjøpe en gang til. Det føltes godt... Leggi di più
God kvalitet på produktene! Badedrakten jeg kjøpte passet fint. Nyttig å måle og bestille ut fra målene som er oppgitt for de ulike størrelsene. Neoprene sokkene holder meg varm under vinterbading. K... Leggi di più
Hyggelig og rask levering. Jeg måtte dessverre bytte varene og det fungerte bra med returen. Koselig kommunikasjon på mail. Føler man blir ivaretatt som kunde. T skjortene jeg bestilte var fine og god... Leggi di più
Webshop for winter-swimming clothes and accessories, and other outdoor related products.
Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese

Risposta di doudare.no
Det manglet en av varene jeg hadde bestilt i første forsendelse. Jeg varslet selger og fikk den siste varen raskt ettersendt. Er veldig fornøyd med kvalitet og service.

Risposta di doudare.no
Produktet var som forventet og innen forventet leveringstid 👍🏻

Risposta di doudare.no
Beskyttet fingre og tær fea neglesprett.

Risposta di doudare.no
Veldig fin badedrakt, kom fort og stod fint på. God service 🤩

Risposta di doudare.no
Alle varene jeg har kjøpt er av god kvalitet! Dessuten er det viktig å støtte små, lokale bedrifter med god filosofi! Og ikke minst driftige damer!

Risposta di doudare.no
Amazing products, great fit and a really good price!

Risposta di doudare.no
Gode produkter, rask levering og bra service. Jeg er spesielt godt fornøyd med badesokker og badehansker i 5mm tykkelse. Holder hva de lover.

Risposta di doudare.no
Quick and reliable service. Love the products

Risposta di doudare.no
Good quality, fast delivery. They also helped when I had a problem with sizes. I highly recommend them!

Risposta di doudare.no
Enkelt å bestille. Rask forsendelse. Og veldig bra produkt.

Risposta di doudare.no
Perfekt fit og blir glad vær gang jeg tar på meg min rosa badedrakt med skjørt 🤩✨💖

Risposta di doudare.no
God sørvis, raske - og for oss som bor på Sunnmøre; lokale.
Anbefaler både produktene og firma.

Risposta di doudare.no
Really cool physical store, very memorable chat with an owner ⛷️⛰️
I bought two different sets of top&short which I frequently use for working out, swimming and sauna. Getting compliments all the time for how unique clothes are 🫶
Excellent form and colours after multiple washes.

Risposta di doudare.no
Styr unna! Hun som driver virksomheten forholder seg ikke til forbrukerkjøpsloven og nekter å behandle reklamasjon.
Jeg kjøpte neoprensokker og hansker for vinterbading i høst. De ble tatt i bruk i desember. Sømmen i skaftet på den ene sokken røk av etter få ganger i bruk. Dvs åpenbart en fabrikasjonsfeil, og ikke normal slitasje (som en må forvente f.eks. under foten). Dette ble meldt inn med følgende respons fra daglig leder: « Så hva mener du?
Skal du ha full refusjon på et produkt du kjøpte for over 3 måneder siden?» Jeg henviste til forbrukerkjøpsloven og ba om refusjon, evt tilgodebeløp - men har ikke fått noen av delene. Styr unna Inger Lise og Do U Dare.

Risposta di doudare.no
Bestilte badesko og hansker til isbading. Litt usikker på størrelsen på skoa og hvor lett de ville være å få på, men passet perfekt! Lett å få på og satt stramt. Skal teste de neste helg, men ser veldig bra ut og gleder meg til å teste de. Jeg har 38 i str og bestilte M. Hanskene var også bra. Kjøpte også en kul t-skjorte jeg skal bruke på afterskien (slalom motiv), og den virket av høy kvalitet. Fikk med badeand termometer og en søt nøkkelring på kjøpet. Tok ca 12 dager å få pakken.

Risposta di doudare.no
Bestilte et kult badetermometer med en gul badeand på toppen 🐤. Pakka kom rask og termometeret var kjempefint. Gleder meg til isbading nå. Fordi firmaet ikke hadde noen anmeldelser på Trustpilot ble jeg først skeptisk, men skepsisen forsvant fort da jeg fikk bekreftet at de hadde organisasjonsnummer i Brønnøysundregisteret. Her er det fritt frem å handle 👍.