Dettagli dell'azienda

1. Negozio di filati

Scritti dall'azienda

Dorthe1 drives af Dorthe i butikken og samarbejde med håndværkere i ‘marken’. Malerafdeling med dansk Beck & Jørgensen maling. Dorthe1 er stedet, hvor garn, stof, patchworkstof og maling mødes. Her blandes farver, materialer og idéer og bliver til virkelighed i både butikken og dit hjem. Dorthe1 Esterhøjvej 63 4550 Asnæs CVR: 18114143 Telefon: +45 26242266 E-mail: dorthe1@dorthe1.dk

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Pakkeshop?

60 % af anmeldelserne antyder at det måske er en god ide, at droppe at være pakkeshop. For det er i forbindelse med pakker, at al negativ anmeldelse sker.

15 gennaio 2026

Risposta di Dorthe1

Pakkeshop ophørte i august 2025 efter butikken flyttede :-)

Super venlig

Super venlig, og rar dynamik!

Hun er flyttet i ny stor butik, og har nærmest alt hvad man skal bruge til gode priser. Jeg strikker ikke selv, men køber tit garn til min kæreste

1 ottobre 2025

Mange tak 😊
Det er så dejligt med glade kunder og ny større butik 😊 kom snart igen

Meget grov/ubehagelig tone

Jeg var i tvivl om butikken var åben, så jeg ringede til butikkens nummer. En dame råbte ind i røret og var meget ubehagelig og ubehøvlet, hvorefter hun smækkede røret på. Jeg nåede slet ikke at sige noget eller spørge til butikkens åbningstider. Hvis der er lukket, burde der måske være en telefonsvarer sat til - bare et forslag :-)

30 dicembre 2024

Tak for anmeldelsen :-)

Gratis serviceinfo:

Al info om åbningstider findes opdateret online via Google 24/7 - da det er hurtigste måde såfremt der er ændringer. Fx ved akutte tilfælde eller sygdom.

Det hjælper ikke at ringe op fra anonymt nr og ikke sige noget når tlf tages. Det hjælper heller ikke at blive ved at ringe op når opkald afvises når man er optaget til anden side.

Butikken prioriterer kunder i fysisk butik i åbningstiden :-)

I alle henseender er det tilladt for enhver at bruge den indvendige side af hovedet selv - det er ganske gratis for enhver.

Enhver sag har altid mindst 3 sider: Hver par (mindst 2 parter med hver deres side) og sandheden (3 side).

Chokerende adfærd fra ejer

Jeg er mildest talt i chok efter min egen oplevelse og efter at have læst de andre anmeldelser. Meget ubehagelig tone fra ejeren af denne shop, som råber, skælder ud og til sidst smækker røret på. Hun har fra den ene dag til den anden, lukket ned for pakker og vil ikke udlevere dem hun har i butikken. Hun taler grimt og aggresivt og bebrejder mig for ikke at havr læst beskeden på “hjemmesiden”, med det mener hun Facebook og den såkaldte besked på Facebook er under en time gammel. Vil anbefale alle at finde et andet sted at handle.

30 dicembre 2024

Gratis serviceinfo:

Al info om åbningstider findes opdateret online via Google 24/7 – da det er hurtigste måde såfremt der er ændringer. Fx ved akutte tilfælde, sygdom eller tiltrængt ekstra fridag.

Enhver pakke kan via pakkenummer trackes online - dette fungerer 24/7.
En pakkeshop er et sted, hvor du som kunde kan indlevere og afhente dine pakker i butikkens ÅBNINGSTID.
Ved begge dele er det en forudsætning, at du som kunde giver/har afgivet de rette informationer. Yderligere er det oftest muligt selv at vælge, hvilken pakkeshop man ønsker at benytte sig af.

Enhver sag har altid mindst 3 sider: Hver part (mindst 2 parter med hver deres side) og sandheden(3 side).

Advarsel

Advarsel: man kan ikke være sikker på at få sin pakke udleveret, hvis man får sagt eller gjort noget forkert.
Yderst dårlig kundeservice, talte med Dao og fik pakken, som hun var ved at returnere til firmaet videresendt til Grevinge brugs.

6 dicembre 2024

Tak for anmeldelsen 😊

Ingen pakker bliver returneret udover når tiden for afhentning er udløbet - eller ved sygom/ferie omdirigeres pakkerne, i grove tilfælde har det desværre været nødvendigt at omdirigere/returnere såfremt det er en bortvist kunde, hvilket desværre indimellem har måtte kræve politiets indblanding. Uanset hvad så er det blot pakker og det gælder ikke hverken liv eller død...

Valutata 5 stelle su 5

Et helt fantastisk sted at komme der er…

Et helt fantastisk sted at komme der er altid kaffe på kanden og en hyggelig stemning smilende ejer også selv om man ikke er prof i håndarbejde er der altid tid til at få hjælp varmt anbefales 🤗

21 ottobre 2024

Tak for anmeldelsen 😊

Det er altid dejligt med tilfredse kunder og altid hyggeligt med besøg.
Husk man er altid velkommen til krea i butikken i butikkens åbningstid. Udenfor butikkens åbningstid laves diverse arrangementer.

Valutata 1 stelle su 5

Efter jeg har klaget over ikke at kunne…

Efter jeg har klaget over ikke at kunne få min pakke udleveret og bagefter blive truet og forhindret i at forlade pakkeshoppen d. 2/7-24
Valgt indehaveren at skrive til HR på min arbejdsplads. Dog anonymt. Her har hun så skrevet, at jeg skulle køre rundt og lave private ærinder i arbejdstiden og at jeg skulle være uegnet til mit arbejde. Hun har øjensynligt slået mig op på mit fulde navn og set at jeg er ansat som hjemmesygeplejerske i kommunen, da denne information er tilgængelig.
Det kan man da kalde en opsøgende type.

Lidt fjollet, da jeg havde fri. Var i civilt. I egen bil. Og er ansat i anden ende af kommunen. Og vores biler desuden er udstyret med GPS. Og at det er overvågning på OK tanken.

Jeg har naturligvis orienteret DAO og Midt og Vestsjællands Politi. Endnu engang..... Og forberedt min leder og HR på at denne kvinde formodentlig kan blive et problem fremadrettet.

Og ja man tror jo det er løgn. Det er det desværre ikke.

3 luglio 2024

Tak for anmeldelsen 😊

Dit arbejde interesserer mig ikke. Måske du skulle have taget fat i de der oplevede dig på denne dag.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har brugt Dorthe1 Pakke Shop flere…

Jeg har brugt Dorthe1 Pakke Shop flere gange nu, og jeg synes virkelig, det er et fedt sted! Her er hvorfor:

Super venligt personale: Folkene der er virkelig søde og hjælpsomme. Hver gang jeg kommer der, smiler de og hjælper mig hurtigt med mine pakker. Det er rart at møde folk, der er glade for at hjælpe.

God beliggenhed Pakke shoppen ligger et sted, hvor det er nemt at komme til det lige i nærheden, så det er mega nemt at smutte forbi på vej hjem fra skole eller fra fodbold. Pakkerne er altid i god stand Jeg har aldrig oplevet, at mine pakker er blevet beskadiget eller forsinket. Det er mega betryggende at vide, at mine ting er i sikre hænder. De har åbent på tidspunkter, der passer perfekt til min hverdag. Jeg kan nemt hente eller aflevere pakker, uden at skulle bekymre mig om, at de har lukket. Deres hjemmeside og informationen i butikken er virkelig let at forstå. Det er nemt at finde ud af, hvad jeg skal gøre, og der er altid nogen, der kan hjælpe, hvis jeg er i tvivl. Alt i alt er Dorthe1 Pakke Shop det bedste sted at hente og aflevere pakker. De er pålidelige, nemme at bruge, og personalet er mega venligt. Jeg vil helt klart anbefale det

Vurdering: ⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

9 marzo 2024

Tak for anmeldelsen 😊

Det er altid dejligt med tilfredse kunder og altid hyggeligt med besøg.

Valutata 1 stelle su 5

Ubehøvlet afvisning fordi jeg desværre…

Ubehøvlet afvisning fordi jeg desværre kom 45 min. for tidligt til afhentning af pakke....blev overfuset med at hun "var træt af" at ingen respekterede åbningstiderne og om jeg "var klar over h or mange der ringede om pakker?" Men jeg skal i fremtiden nok lade være med at få sendt pakker til Dorthe1. Pyh ha, for en oplevelse på en ellers dejlig sommerdag🌞
Jeg må tilføje at jeg var i god tro, døren stod åben til butikken, der var en salgsbod udenfor og ejeren var indenfor. Det er ikke, at blive afvist grundet jeg kom for tidligt, det var den yderst ubehagelige facon det blev gjort på. Jeg kan kun anbefale ejeren at holde døren låst og i hvert fald lukket, når man ikke har åbent og ikke ønsker at være fleksibel, når en uskyldig kunde forvilder sig ind i butikken før tid.

14 maggio 2024

Valutata 1 stelle su 5

Vores pakke var sendt forkert

Vores pakke er sendt forkert. Desværre endte den hos Dorthe1 i Asnæs.

Vi ringer pænt og spørger om hun har vores pakke. På dette tidspunkt tror vi at det er sendt til en privat person, da vi ikke kender byen og forretningen.

Dorthe bliver utrolig vred og spørger hvad jeg bilder mig ind at ringe en lørdag aften. Dorthe vælger at smække røret på. Vi skriver pænt til om hun blot vil give os et ja eller nej. Her tror vi stadig det er en privat person, da den er sendt til Dorthe1.

Dorthe skriver tilbage “farvel blev der sagt”. Vi skriver tilbage;

“Ser lige nu du har et firma. Det er godt nok skidt at tale sådan, når man ellers skulle være kundevenlig..
Hvorfor slukker du så ikke din firma tlf..og holder fri !!
Jeg er målløs over din kommunikation.. VIRKELIG !!”

Dorthe ringer op og spørger om man er dum og siger alt muligt mindre pænt i telefonen. Hun truer med at smide vores pakke væk og udtaler i telefonen “jeg smider din pakke af h…… til næste gang jeg kommer på arbejde”.

Jeg er SÅ målløs..

Opfølgning på vores pakke.
Sidste frist var den 17 maj for hentning af vores pakke.
Min mand henter pakken ca 16.45 den 16 maj. Dorthe havde 16.13 valgt at sende vores pakke retur. Det er over et døgn før tid. Hun udtalte at den var smidt ud i hendes skur, hvor hun ikke gad gå ud og hente pakken. Igen blev der råbt af min mand og sagt mindre pæne ord.

11 maggio 2024

Tak for anmeldelsen 😊

Din mand blev oplyst om at pakken var lagt til retur men såfremt han kontaktede DAO for at få pakken flyttet til shoppen igen så ville han kunne få den udleveret. Dette valgte din mand fra og hans opførsel derefter gjorde at han blev bortvist og politiet kontaktet for info om hvad jeg burde gøre. Der var adskillige vidner i butikken.

Pakken var ikke sendt forkert - den der bestilte pakken havde oplyst 4550 som post nr og derfor kom pakken til rette pakkeshop.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più