Har efter 2 ugers brug, endnu ikke oplevet nogen væsentlig positiv påvirkning ift. mine spinalstenoser i lænden. Efter få dages brug, blev enderne som bæltet samles med, meget smallere. Herved stri... Leggi di più
Pengene er trukket - bæltet er stadig ikke leveret. De første 14 dage er nu gået - og opdateringen siger at nu skal jeg vente yderligere 14 dage. Tlf nummeret virker ikke, og mails kan man ikke send... Leggi di più
Ønsker at returnere et lændebælte købt for snart 2 måneder siden, det virker ikke på min mands lændesmerter. Har nu dd skrevet den 7.mail til dem for at gøre brug af deres 60 dages returtilbagebet... Leggi di più
Leveringstiden blev overholdt og bæltet har allerede hjulpet mig af med lændesmerte 4-5 gange i løbet af de 3-4 mdr jeg har haft det. Anvendt det i løbet af dagen ved lændesmerter, men også på 85 km... Leggi di più
Dørsvag™-bæltet vil øjeblikkeligt lindre iskias, lænderygsmerter og iliosakrale smerter - hvis ikke, får du dine penge tilbage!
53 Guild Rd, Flat 1-1, SE7 8HW, London, Regno Unito
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg er super glad for mit bælte bruger det når jeg er i haven eller støvsuger , lidt træls lige her om sommeren det er mega varmt at have på
Hurtig og let bestilling. Desværre kan min mand ikke bruge det pga for stort taljemål
Lidt længe om levering, men dan pakken kom var den ok . jeg kan kun anbefale Dørsvag
Kort og godt det hele var så fint , svar med det samme 👌👍
Varen kom 7 dage efter jeg har bestilt den men alt var ok.
Det er effektivt det virker mod smerter i ryggen