Dorsetto Recensioni 10

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb vorig jaar een set van 12…

Ik heb vorig jaar een set van 12 oplaadbare waxinelichtjes gekocht. Voor €124,95.
In eerste instantie bevielen ze me. Maar er was al een waxine lichtje die snel leeg was. De tweede volgde. Ik kreeg er eentje vergoed. Maar die was gelijk al niet goed.
Misschien een oude die over was? De kwaliteit valt me dus na dat ik ze een tijdje heb gebruikt eigenlijk best wel tegen. De opladers hebben ook een vervelende hoge piep!
Voor die prijs valt het dus wat tegen.

21 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijke en nette service

De oplaadbare waxinelichtjes 12st die ik besteld had, zagen er prima uit. Luxe lader ook, goede kwaliteit. De flikkering was voor mij/ons iets te heftig. Maar dat is voor iedereen verschillend. Dorsetto reageerde heel snel op mijn mail, zelfs telefonisch contact opgenomen en de tijd genomen voor nadere toelichting/meedenken en alles op hun kosten laten retourneren. Dit bedrijf is echt heel klantvriendelijk en neemt kwaliteit en service heel serieus.

20 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Lichtjes verkleuren in zonlicht

De waxinelichtjes branden echt lang, maar laat ze niet in de zon staan, want dan verkleurt het plastic onomkeerbaar naar geel. De lichtjes zien er dan ineens goedkoop uit. En Dorsetto gaf niet thuis, toen ik hierover klaagde. Slordig en niet zoals het hoort.

22 novembre 2025

Service!!!!

Wat een service heeft dit bedrijf! 1 van de 12 waxinelichtjes werkte niet meer op de afstandsbediening. Ik kreeg gewoon een nieuwe! Echt heel blij met de kaarsjes want geregeld wil ik ze nog uitblazen, zo echt lijken ze dus!

15 ottobre 2025

Dorsetto waxinelichtjes

Nadat er zich een probleem voordeed bij een afstandsbediening maakte dorsetto de 5 sterren ook waar door onmiddellijk voor vervanging te zorgen.
Hier kunnen veel online aanbieders een voorbeeld aannemen!!!

26 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Sinds 2023 een zeer tevreden klant.

Ik ben sinds 2023 al klant bij Dorsetto, met name hun led kaars producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En als kaarsen liefhebber. Ken ik geen sets die gelijkwaardige ervaringen, geven als hun producten.

De producten zijn zeer gebruik vriendelijk, met name het laadsysteem van zowel de theelichtjes als dinerkaarsen is erg gebruiksvriendelijk. Met een laadcyclus kunnen ze op de zuinige stand zelfs 105 uur branden, het mooie is dan ook de ingebouwde timer waarmee de kaarsen op een vast tijdstip aan en uit schakelen.

In levering zijn ze vrij snel. Mits voorradig en indien dit niet zo is communiceren zij vrij duidelijk wanneer producten geleverd kunnen worden.

Inmiddels heb ik ook ervaring met de aftersales en garantie. Hierin zou ik willen benoemen dat het een voorbeeld is, voor veel andere bedrijven. Men neemt zeer snel contact op, is richting de klant erg vriendelijk, betrokken en oplossing gericht.

Ik kijk uit naar eventuele toekomstige aankopen. En zal hier nog vaker shoppen.

Top producten.

6 marzo 2025

in een woord TOP

Super snel geleverd en super kwaliteit led waxinelichtjes van het merk Dorsetto.
Vriendelijk te woord gestaan door Geert Haase. Een aanwinst voor online winkelen.

22 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più