Doksie.dk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Geniale produkter, nu kan jeg holde min kat med foder og medicin med to forskellige produkter fra Doksie. A4 samt A1. Foder 4 gange i døgnet og medicin om morgenen som desværre er for resten af livet.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

super tilfreds med foderautomaten 👍 den køre efter det jeg har programmeret den til 😃 den svinger lidt i gram 4-7g men det kan jeg godt leve med… fragten til adr var også problemfri. må dog indrømme... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har købt 2 donut hundesenge, og blev desværre skuffet. Den “høje” kant er meget flad, nærmest ikke højere end resten af donutten. Desuden ligger fyldet i donutten dårligt, hele bunden er ikke dæ... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio per animali
  2. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Dansk ejet webshop med hundeudstyr og tilbehør til den moderne bolig🐶🏠 Vi elsker dyr, og derfor er vores produkter fremstillet i materialer af høj kvalitet, som er designet til at holde længe. Vi tilbyder kun varer, som vi selv ville bruge til vores hunde, fordi så ved vi, at din hund eller hunde også vil elske dem! Vi ønsker at give vores pelsede venner det bedst mulige tilbehør, så de kan få et godt og lykkeligt liv. Derudover arbejder vi for at levere en god købsoplevelse omend du er virksomhed eller privat kunde. OBS ! Pr 15/10-24 er der kommet ny ejer af Doksie.dk. Al henvendelse der vedrører varer/produkter/aftaler osv FØR denne dato, bedes rettes til: EXX Brands ApS Vandmanden 12B, 9200 Aalborg SV

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

27 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk!!!

Jeg købte denne automat til min kat, som hovedsageligt er ude om sommeren - så han kan godt være alene hjemme i en weekend engang imellem. Automaten er kommet ud i skuret, hvor han plejer at få mad. Den bruger så store batterier (3xD-batterier) at vejledningen siger, at den burde kunne holde strøm i et år - og det er jo fantastisk.
Den er MEGET nem at indstille, og dosere ret præcist.
Det er det bedste køb, jeg har foretaget længe. Den er pålidelig, har et flot design og så til en hel fair pris.

8 febbraio 2021
Non scritta su invito

Hej Marie,

Tusind tak for de søde ord og at du gad at tage dig tid til, at skrive en anmeldelse. Det er vi super glade for at du gjorde.

Super fint!

Super fint, meget tilfreds.

3 febbraio 2021

Hej Josephine,

Tusind tak for din ordre og vi er super glade for, at du er er meget tilfreds med produktet på din bestillignen hos os.

God kvalitet

Foderautomaten virker som den skal, er let at indstille og pæn at have stående i køkkenet. Jeg har en ekstremt madglad kat, som kan finde på hvad som helst for at snyde sig til ekstra snacks. Så da hun begyndte at skubbe til maskinen og kradse i "dispenser-hullet" for at få mere mad ud blev jeg lidt nervøs for, om den kunne holde - men den holder stand! Er superglad for mit køb. :-)

18 gennaio 2021

Hej Emilie,

Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med købet og maskines design.

Med venlig hilsen,

Hej Micas,

Tak for din flotte anmeldelse. Skønt at høre at du havde en god oplevelse med din bestillingen. Du er selvfølgelig velkommen en anden gang.

Godt produkt

Hurtig levering og indtil videre (efter cirka 3 dage i brug) virker foderautomaten fantastisk og er et stort hit hos os og vores kat.

11 gennaio 2021

Hej Katinka,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at i er tilfredse med produktet og den hurtige dag til dag levering.

Valutata 3 stelle su 5

Giver kun 3 stjerner da…

Giver kun 3 stjerner da brugsvejledningen ikke er på dansk, samt at det er svært at få indstillet den korrekt dosis. Ellers er den god.

24 novembre 2020

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. Beklager meget den manglede danske manual. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med opsætningen hvis du kontakter mig på info@doksie.dk.

Vi håber dog stadigvæk på, at du kan bruge maskinen. Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte mig, for en returnering og refundering på samme mailadresse.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più