Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples Recensioni 369

TrustScore 3 su 5

3,2

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 3 stelle su 5

Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och pro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Leggi di più

1. Profumeria
  2. Fornitore di cosmetici e profumi
  3. Industria cosmetica
  4. Negozio di cosmetici
  5. Grossista di cosmetici
  6. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.

3,2

1 stella

Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 3 stelle su 5

Helt ok, dock dåligt med namn avgivning på produkterna.

Är väl egentligen nöjd med produkterna & leveranserna men att ni inte har någon form av namn på parfymerna som man köper? Hur tänker ni om man köper fler vid samma tillfälle? Dåligt! Det gör att jag inte kommer att beställa mer från er.

4 dicembre 2023
Logo di Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples

Risposta di Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples

Hej Johan,

Tack för din återkoppling, och vi är glada att höra att du är nöjd med våra produkter och leveranser.

Vi beklagar djupt för eventuell förvirring gällande namnen på våra parfymer. För att förtydliga, när du gör flera köp samtidigt märker vi varje doft med tydliga etiketter för att undvika missförstånd. Om detta inte var tillräckligt klart i ditt fall, ber vi om ursäkt för det.

För att kompensera för eventuella besvär vill vi erbjuda dig en extra förmån. Du är välkommen att skicka ett mejl till oss på info@dofts.se, där vårt supportteam kommer att hjälpa dig med eventuell kompensation eller ytterligare information.

Vi uppskattar din lojalitet och är tacksamma för din återkoppling som hjälper oss förbättra vår service. Vi ser fram emot att få betjäna dig igen och göra din nästa upplevelse med oss ännu bättre.

Kristian Tyrell

Valutata 4 stelle su 5

Deras shoppingupplevelse är utmärkt

Deras shoppingupplevelse är utmärkt. Perfekt för de som vill prova eller inte spendera mycket på en 100 ml parfym. Tyvärr tenderar parfymerna att sälja slut snabbt, så snabbhet är viktigt vid köp. En förbättringsfaktor skulle vara att öka sortimentet med fler och olika parfymer.

26 novembre 2023

FÖÖÖR LÅNGA LEVERSANSTIDER

FÖÖÖR LÅNGA LEVERSANSTIDER. Men! J*vligt bra parfymer, har till och med jämfört en riktig och en av dofts parfymer för o kolla om den var äkta och den va 100% likadan!

Kommer definitivt att fortsätta beställa.
Önskning KAN vara att dom tar in Angels Share :)

20 novembre 2023
Valutata 1 stelle su 5

Har ej fått hem min leverans

Har ej fått hem min leverans, leveransen sker sent på natten och de hänger paketet på dörren. De varken knackar, kräver kvittens eller fotar paketet vid leverans. De svarar ej på ens mail heller. Rekommenderar ej

7 ottobre 2023

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più