Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och pro... Leggi di più
Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Leggi di più
Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Leggi di più
Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.
Svezia
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Beställde flera prover på utvalda parfymer. Fick hem allt smidigt i pyttesmå sprayflaskor. Lär beställa igen!
Trevlig behållare till 10 ml parfym och underbar doft Giardini di Toscana Bianco Latte. Leveransen möjligen lite saktfärdig, men var värt att vänta. Är nöjd
Beställde en flaska parfym 9/8
men då den inte anlänt efter en vecka kontrollerade jag min beställning och ser att den oförklarligt har annullerats den 15/8.
Inget meddelande eller förklaring från Dofts.se, ingen återbetalning. Har nu försökt få kontakt med dem i fem dagar utan att lyckas. Kommer fortsätta att försöka få tillbaka maj a pengar men just nu känns företaget oerhört tvivelaktigt.
Jag har provat dofterna jag köpte på NK tidigare. Jag tyckte inte att de höll ”doften” lika länge. Kopior?
Har inget negativt att säga. Såg att många andra klagat på lång leveranstid, tog ca 1 vecka efter att jag beställde men hade inte bråttom så gjorde inte mig något :)
Ett parfymprov var trasigt och gick inte att spruta med. Hade även läckt ut under leverans. Har alltså betalat för två 5 ml prover men endast kunnat testa en parfym ordentligt. Har mailat kundtjänst utan återkoppling.
Stod att det var expressleverans 1-4 dagar men det levde de ej upp till. Parfymen kom efter vi åkt på vår resa.
ORDRE#10620
I ordered from dofts.se 2. july - today it's 17. july and I still haven't received the product. More than two weeks later? I contacted DHL customer service and they told me, that dofts.se either has to start an investigation or send the product again.
The problem is that they don't answer whenever you try to reach them on their supposed customerservice email. I sent them a kind mail a week ago, still no answer. DO NOT recommend to purchase from this incompetent scam company.
Please send me the product i paid for again or refund my money, it is very simple.
Okej, man väntar lite med leverans men doften vad är det? Efter en halvtimme märker ingenting, som vatten? Vet inte vad det beror på men känns som kopia…

Risposta di Dofts.se | Parfym | Parfymprover & samples
Första köpet på DOfts.se och det funkade bra. Jag var nyfiken på en parfym, så kunde köpa en liten provflaska för att se om den passade mig. Något långsam frakt, men det kan säkert ha med att Postnord är Sveriges mest oseriösa företag genom tiderna.
Jag var iaf nöjd med köpet som gick smidigt :)
Snabbt och enkelt, parfymerna jag köpte var dunder. Starkt rekommenderad
Leveranstid ok, flaskorna på 2 resp 5 ml kändes billiga då de var i plast. På bilderna ser flaskorna ut att vara i glas. Parfymerna bra.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.