Extremt dåligt! Det var första och sista gången. Jag betalade 300kr på en 5ml Tom Ford som inte har nånting att göra med Tom Ford parfymen. Den kommer i en leverans påse , ingen förpackning, ingent... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Priserna jämfört med hur mycket man fick var rätt ok, trevligt att få möjlighet att testa dofter så, och de kom rätt snabbt, men när doftproverna kom kändes de ändå något billigare paketerade och pro... Leggi di più
Jag tycker dom har många parfymer att välja mellan och jag tycker om dom mesta parfymerna dom säljer där dom säljer inga dåliga parfymer så man behöver inte vara rädd att den kommer vara dålig så de ä... Leggi di più
Jag beställde Xerjoff naxos och bianco latte! Båda två var riktigt Nice! Frakten var smidig, fick paketet efter 4-6 dagar ungefär. Sist jag beställde tog det lite längre tid, men det kan ju bero på Ea... Leggi di più
Dofts erbjuder ett brett utbud av dofter, inklusive populära varianter från välkända parfymmärken och exklusiva Nischparfymer. Utforska vårt sortiment av Parfymprover | Samples | Splittar | Testers. Perfekt för att utforska olika dofter innan du bestämmer dig. Hitta din signaturdoft hos oss.
Svezia
Ha risposto al 11% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fantasist koncept att kunna få pröva en parfym! Obs något längre leveranstid, men vem har bråttom att prova en parfym?
Lätt att beställa, o bra förpackat vid leverans. Dock tog leveransen lång tid.
Goda dofter.
Lång leveranstid, dålig kommunikation . Ingen information om leveranstiden vid beställning
Inte fått mina produkter och företaget svarar inte på mina mails… extremt missnöjd
La en beställning den 8/4, beställningen är fortfarande inte behandlad 9 dagar senare och inget svar från kundtjänst.
Leveranstiden som de utlovar på 2-4 dagar är ett skämt.
Skulle rekommendera att beställa parfym från ett annat ställe, alla dagar i veckan.
Produkt enligt förväntan men vääääldigt lång leveranstid.
Superbra att man kan köpa mindre mängd ml
Så kan man prova sig fram
Och inte heller tröttna på sin parfym
Beställde Bianco Latte, 10 ml. det tog 10 dagar innan dom ens hanterade ordern. under den tiden så hann jag ifrågasätta varför det tog sån tid, via mail till deras kundtjänst, samt även avbryta ordern. Det sket dom i så klart, utan skickade den ändå. jag beställde den 25 feb, fick den idag. 15 mars. utan en enda kommentar som svar på mailen till dom. sjukt lång hanteringstid, för en onlinebeställning 2025. och extremt dåligt att kundtjänst inte ens orkar med att svara
Fejka reviews på trust pilot från deras egna som alla andra fick min efter länge men ingenting att klaga om doften ..doftan va original luktade gott iallafall luktade som original vad jag märkte för mig den var hundraprocent äkta bra produkt men kan ta en vecka till två veckor till du får den
Lovar 2-4 dagar leverans, tog närmare 14 dagar… Noll respons på mail och extremt överprisade produkter sett till kvaliteten.
They have a very nice travel size bottle for perfume (Billie Eilish), which twists out of it case. Unfortunately, after a few uses it wouldn’t turn any longer. The spray bottle sat fast in the cover. Tried a bit harder- the bottle broke! Their response: Sorry, warranty only two weeks!
Beställde parfymen Bianco Latte EdP
10 ML. Fick inte i någon orginalförpackning, utan upphällt i en av deras egna plastflaskor 😡 Känns inte seriös. Betalade nästan 400kr för detta.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.