Hotels en excursies waren prima, alhoewel een paar hotels zeer gedateerd waren. Zoals het hotel in Ucluelet. Grote tegenvaller was het autoverhuur bedrijf, bij ontvangst van de huurauto was de me... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Goed aanbod. Wij hadden een mooie rondreis Zuidwest IJsland. Duidelijke website en boekingsproces. Alles was goed geregeld: tijdig duidelijke informatie over de reis, een goede beschrijving van dag to... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was uniek om samen met ons gezin mijn familie daar te ontmoeten. Voor allemaal de eerste keer naar Canada en daar samen het land te ontdekken. Met tourbus en gids door het Omega park een aanrader.... Leggi di più
Fijn dat alles voor ons geregeld was. Het meeste was duidelijk en anders kwamen we er met wat puzzelen wel uit. En het was een prachtige reis! Iets minder was dat het wel een heel vol programma w... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Jouw reiswens. Onze missie.
G. Rietveldweg 1, 1703 DD, Heerhugowaard, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
we zijn fantastisch goed geholpen en geadviseerd, geen enkele keer het gevoel gehad dat een vraag 'te veel was' . Dankzij Doets en met Name Sharon hebben wij echt een droom vakantie gehad. Ik kan iedereen die een rondreis door de (Noord) Amerika wil maken Doets van harte aanbevelen.

Risposta di Doets Reizen
De vluchten vlogen volgens schema, op Newark konden we redelijk doorlopen (wat in het verleden ook wel eens is tegengevallen), het hotel lag in een hele leuke wijk met een ontzettend gezellig park ernaast. We konden daarvandaan simpel met de metro alles bereiken (of lopen). De reservering via Doets bij de Top of the rock was goed geregeld.
Kortom: New York/Manhattan, je was weer fantastisch.

Risposta di Doets Reizen
De rondreis door west-Canada was perfect georganiseerd. Prima hotels, goede reisafstanden, bestemmingen en tips voor onderweg.

Risposta di Doets Reizen
De vouchers voor de overtocht ( ferry ) waren foutief geboekt door Doets Reizen.
We hadden een camper maar er was voor een auto gereserveerd op de ferry.
We mochten niet mee op de oorspronkelijke tijd.
Na 2 dagen pas bericht gekregen van Doets Reizen en 2 x toe werd volgehouden dat er bij hun niet iets is fout gegaan.
Dat was er wel degelijk.
De 3e mail was ook een verontschuldiging dat er bij Doets een fout was gemaakt.
Kan gebeuren echter wilde ik de zekerheid dat het niet op terugweg ook zo zou gaan.
Voor de teugreis kregen we dus een zeer vroege tijd omdat onze oorspronkelijke tijd niet meer beschikbaar was voor een camper.
Was een voor een auto geboekt.
Dus planning klopte niet meer, zeer vervelend.
Ze konden geen nieuwe voucher maken, na vragen wel een kopie van BC Ferries ontvangen via Doets die ik ook nodig had want ook op de terugweg werd er een supervisor bij gehaald omdat ze de voucher niet duidelijk vonden.
Veel ongemak gehad maar gelukkig konden we wel mee.
TIP: die voucher moeten duidelijker !

Risposta di Doets Reizen
Lang geleden een camperreis in West-Canada geboekt bij Jan Doets, nu (2025) een autorondreis in Oost-Canada. Erg klantvriendelijke bediening bij het boeken op kantoor bij Jan Doets. Communicatie (electronisch) is goed georganiseerd en werkt prettig.
De 17 voor ons geboekte hotels waren op één na volgens verwachting (d.w.z. goed tot zeer goed).
Na de reis feedback gestuurd over slechte ervaring bij de autoverhuurder. Jan Doets regelde toen een redelijke compensatie bij de verhuurder.

Risposta di Doets Reizen
Redelijk last minute bij Doets een rondreis door Canada geboekt. Super geregeld, heldere communicatie en vriendelijke medewerkers. Zo fijn dat als je in Canada bent je alleen de voucher hoeft te overhandigen en de hotelmedewerker meedeelt dat alles is geregeld! Hotels, ferries en alle excursies vooruit geboekt. Een aanrader.

Risposta di Doets Reizen
goed contact en overleg en terplekke klopt ook alles
tips voor derden:
vergeet nooit parkeergelden te betalen ter plekke of via de app.
Reykjavik niet te veel tijd voor inplannen
auto zo hoog mogelijk in 4 x 4 inzetten omdat dat meer opties biedt

Risposta di Doets Reizen
Goede adviezen en ondersteuning wanneer nodig.

Risposta di Doets Reizen
Ondanks de stroeve start (annulering van de geplande heenvlucht) hebben we een geweldige reis gehad.
Van de geplande excursies hebben we er twee gemist.
De eerste door de annulering van de heenvlucht en de tweede doordat we een plaats in een bus moesten reserveren terwijl we onderweg geen bereik hadden. Op het moment dat er wel bereik was, was de bus volgeboekt. We hebben de excursie toch kunnen doen door zelf opnieuw te boeken.
Verder waren alle campings en uitstapjes prima geregeld.
Het enige nadeel van de camper van Cruise Canada was dat er geen levelers aanwezig waren waardoor we op enkele plaatsen wat schuin moesten staan.
De service van Doets-reizen was top in orde!

Risposta di Doets Reizen
Ze zijn goed in een mooie reis samenstellen, alleen de prijs kwaliteit / kwaliteit verhouding klopt niet.
Voor het bedrag wat wij voor de reis hebben betaald hadden we meer verwacht. De omschrijving van hotels klopte niet.

Risposta di Doets Reizen
Bij een lange reis is het heel belangrijk dat alle reserveringen van tevoren goed geregeld zijn, zodat je geen gedoe hebt bij de receptie van een hotel of camping. Doets had dit uitstekend voor ons verzorgd: alles was netjes vooraf geboekt en we hebben nergens problemen mee gehad.
Ook de entreetickets voor de attracties waren perfect geregeld. We konden overal zonder moeite naar binnen.
Voor vertrek ontvingen we van Doets een handig pakket met alle informatie per locatie en attractie. Zo wisten we precies wat we konden verwachten en kwamen we niet voor onaangename verrassingen te staan.
Alles bij elkaar was onze droomreis door Amerika dankzij Doets tot in de puntjes geregeld!

Risposta di Doets Reizen
Prima geregeld en zaken waren duidelijk en helder.

Risposta di Doets Reizen
Wat was het allemaal goed geregeld
Vanaf het ophalen van de auto tot en met alle handigheidjes in de papieren

Risposta di Doets Reizen
Op korte termijn een mooie reis door Doets Reizen samengesteld. Van A tot Z alles perfect geregeld.

Risposta di Doets Reizen
Mooie reis samengesteld, fijn contact en goed overleg. Als je ergens mee zit of iets minder prettig ervaart wordt daar direct iets mee gedaan.
Ook tijdens de reis goed bereikbaar.
Goede ervaring!

Risposta di Doets Reizen
De reis was super goed geregeld. Mooie campings, goede hotels en een prachtige camper.

Risposta di Doets Reizen
Na wat heen en weer mailen over het reisschema, wat we wilden doen en over de offerte waren we uiteindelijk helemaal tevreden over de gewenste reis.
Aangekomen in USA was alles geregeld zoals afgesproken. Alle hotels, campingplaatsen, gehuurde auto's, vouchers etc, alles perfect.
We hebben een prachtige 4 weken durende reis naar USA gehad!
Duur, heel erg duur maar dat ligt niet aan Doets :)

Risposta di Doets Reizen
Wij raden af bij doets te boeken. Nadat we geboekt en betaald hadden voor onze auto rondreis. Bleek de auto niet beschikbaar te zijn ook de meeste hotels en de gekozen vluchten waren niet beschikbaar. Doets beriep zich steeds op de anvr voorwaarden en heeft geen aanpassingen of wijzigingen meer willen doen. Uiteindelijk hebben we zelf ter plaatse hotels geboekt en een auto gehuurd. De kosten zijn hiermee meer dan verdubbeld.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.