Hotels en excursies waren prima, alhoewel een paar hotels zeer gedateerd waren. Zoals het hotel in Ucluelet. Grote tegenvaller was het autoverhuur bedrijf, bij ontvangst van de huurauto was de me... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Goed aanbod. Wij hadden een mooie rondreis Zuidwest IJsland. Duidelijke website en boekingsproces. Alles was goed geregeld: tijdig duidelijke informatie over de reis, een goede beschrijving van dag to... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was uniek om samen met ons gezin mijn familie daar te ontmoeten. Voor allemaal de eerste keer naar Canada en daar samen het land te ontdekken. Met tourbus en gids door het Omega park een aanrader.... Leggi di più
Fijn dat alles voor ons geregeld was. Het meeste was duidelijk en anders kwamen we er met wat puzzelen wel uit. En het was een prachtige reis! Iets minder was dat het wel een heel vol programma w... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Scritti dall'azienda
Jouw reiswens. Onze missie.
G. Rietveldweg 1, 1703 DD, Heerhugowaard, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Voor de 2e keer een mooie reis gemaakt met Doets. Alles was prima geregeld. Auto en beenruimte met n het vliegtuig konden we upgraden. Veel gezien en gedaan.

Risposta di Doets Reizen
We hebben echt een onvergetelijke droom vakantie gehad. Alles was super goed geregeld ook op locatie. Ook is de “mijn Doets Reizen” omgeving heel fijn en overzichtelijk. We hadden geen fijnere vakantie kunnen hebben!

Risposta di Doets Reizen
Mooie goed georganiseerde reis. Alles klopte en liep goed. Het enige foutje werd direct door Doets medewerkers hersteld.(super)

Risposta di Doets Reizen
Ben ontzettend goed geholpen. Kon met al mijn vragen bij jullie terecht en kreeg ook steeds heel snel een reactie. Echt top en heel erg bedankt hiervoor,

Risposta di Doets Reizen
Al vaker bij Doets reizen geboekt en eigenlijk nog nooit problemen ondervonden. Ook als er vragen zijn kun je altijd bij ze terecht en krijg je snel een antwoord. Volgende reis gaan we dus weer bij Doets boeken.

Risposta di Doets Reizen
Alles loopt gesmeerd, af en toe een hobbeltje tijdens de Tour, maar niets wat we zelf niet kunnen oplossen. Zoals altijd, perfect georganiseerd!

Risposta di Doets Reizen
Jan Doets heeft echt een droomreis voor ons georganiseerd. Van begin tot het eind was het goed geregeld. Tijdens het offerteproces waren ze flexibel en waren alle wensen mogelijk. De reis zelf was fantastisch. Gewelde hotels op prachtige locaties. Dat hadden wij zelf niet zo mooi kunnen vinden. Fijn dat ze ook goed bereikbaar zijn voor vragen en dat ze verdere afwikkeling achteraf goed oppakken. Echt een aanrader om met Jan Doets te reizen!

Risposta di Doets Reizen
Onze reis naar San Francisco was in één woord geweldig. De boeking verliep soepel en zonder problemen, wat meteen een goed begin gaf aan de vakantie. Ook de vlucht was comfortabel en goed geregeld, waardoor we ontspannen aankwamen.
San Francisco zelf is een grandioze stad met een unieke sfeer. De combinatie van iconische bezienswaardigheden, levendige wijken en indrukwekkende uitzichten maakt het echt een bijzondere bestemming. Wat vooral opviel, was de prachtige natuur in en rondom de stad. De parken zijn uitstekend onderhouden en bieden een mooie afwisseling tussen stad en rust.
Al met al een fantastische reiservaring die we zeker zouden aanraden!

Risposta di Doets Reizen
Heel simpel, alles wat er geboekt is, van Hotel t/m musical, Fietsen Central Park, ligging Hotel... alles.... en echt alles eromheen is perfect gelopen, geen enkele keer een probleem gehad of miscommunicatie. Al met al perfect georganiseerde reis. Hartelijk dank

Risposta di Doets Reizen
Prima informatie vooraf en dagplanning tijdens de reis.
Goede bereikbaarheid en snelle beantwoording van vragen voorafgaand aan de reis.
Fantastisch samengestelde reis voor Roadtrip Deep South in de VS. Mooie combinatie van steden, prima te berijden afstanden en goede accommodaties.

Risposta di Doets Reizen
Het hotel was perfect gelegen en ook erg goed vriendelijke mensen die erg behulpzaam waren
United ook goed all met all 5 sterren voor toets reizen die dit goed voor ons hebben geregeld

Risposta di Doets Reizen
Perfecte persoonlijke begeleiding voor een super citytrip naar NYC🗽

Risposta di Doets Reizen
Heerlijke reis naar Californië, met verblijf in Carlsbad en San Diego. Een geweldige ervaring, zonder problemen bij de douane of tijdens het verblijf in Amerika. Uitstekende Very VIP service van Doets Reizen. Californië blijft ook nu een fantastische vakantiebestemming!

Risposta di Doets Reizen
Eliza heeft ons heel erg goed geholpen van dag één en we zijn nu een week terug en als wij opnieuw naar New York gaan dan zeker bij Doetz Reizen en het hotel om de hoek van Central Station en alles zo toch goed op loopafstand

Risposta di Doets Reizen
Het was een onvergetelijke ervaring in een prachtig decor van kou en sneeuw

Risposta di Doets Reizen
Heerlijke RV vakantie gehad. De Road Bear RV was in goede staat. In principe zit alles er in , maar het is verstandig om zelf wat dingetjes mee te nemen zoals een anti aanbak pan/wok, schaar, touw( er is altijd wel 1 kastje dat in de bochten openvliegt),zaklantaarn. Kleine kampeer spulletjes dus.
Vorig jaar hebben we ook zo.n zelfde reisgemaakt en toen was alles écht perfect, dit jaar een paar kleine minpuntjes:1. Inchecken bij Road Bear ging moeizaam, is uiteindelijk goed gekomen.
2. Er zou na het inleveren van de camper een shuttle klaar staan om ons naar het hotel te brengen en dit bleken we zelf telefonisch te moeten regelen.
Hierover hadden we een hele discussie met het inlever punt. Wat blijkt: Road Bear heeft een shuttle maar El Monte RV niet! Onze reis stond op een logo van El Monte maar onze RV was van Road Bear.
Ik denk dat het reisbureau niet op de hoogte was van het verschil tussen de 2……
Groot pluspunt was dat we, toen onze terugvlucht opeen geannuleerd was, het reisbureau belde dat ze voor ons een andere vlucht hadden gevonden op dezelfde dag! De vliegmaatschappij had ons 1 dag later willen laten reizen.
Ik zou dit reisbureau zeker aanraden!

Risposta di Doets Reizen
Alles prettig verlopen, mooie reis gehad en alles goed geregeld.
Info van onze locatie (Jasper, Canada) kan wat geüpdatet worden (brand geweest waardoor bepaalde dagtrip nog niet gedaan kan worden)

Risposta di Doets Reizen
De eerste keer dat we hier een reis hebben geboekt. We zijn zeer tevreden, alle vragen werden binnen een dag beantwoord en de reis was perfect geregeld.

Risposta di Doets Reizen
De vlucht, hotel en activiteit, alles wat Doets Reizen heeft geregeld liep gesmeerd. Wij hadden gehoopt op wat verse sneeuw, vooral omdat we gingen Heli-skiën, maar dat is voor niemand te boeken. Gelukkig hadden wij wel een week met veel zon en het Heli-skiën was een prachtige ervaring. De matige kwaliteit sneeuw zorgde er wel voor dat het skiën best pittig was, maar de begeleiding was goed.

Risposta di Doets Reizen
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.