Valutata 4 stelle su 5

Je word super snel geholpen en ze hebben een snelle reactie tijd voor contact. Ik heb alles in een paar dagen tijd geregeld met ze! Hele behulpzame medewerkers, aardige medewerkers ook! Het is e... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb het als prettig ervaren, maar als tip wil ik meegeven, dat de informatie in jullie mail richting de klant aub duidelijk opgesteld moet worden. Vooral als het om de op gevraagde stukken gaat. G... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super behulpzaam en snel te bereiken. Hele aardige dames aan de telefoon gehad die me heel fijn en goed hebben geholpen. Alles was snel voor elkaar en afgehandeld. Wij zijn al meerdere jaren klant... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jullie waren erg behulpzaam en vriendelijk. Ging af en toe wel is rommelig. Werd ook regelmatig door verschillende medewerkers geholpen aan de telefoon. En dan moest ik vaak mijn verhaal opnieuw uit... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Servizio di consulenza crediti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Veilig en vertrouwd lenen

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn een familie uit Arnhem.

Wij zijn een familie uit Arnhem.
We hadden op korte termijn een nieuwe auto nodig. Lening aangevraagd zo gezegd zo gedaan.Kreeg een mooie offerte aangeboden alles doorgelezen en heb het aanbod geaccepteerd. Alle formaliteiten ingevuld en doorgestuurd. Op enkele dingen na nog formaliteiten aangepast waar DFM ons netjes doorheen heeft gesluisd. Ik ken veel bedrijven maar niet zo’n bedrijf waar men in de avond aan het werk is en altijd reageert op je mails. Binnen no time was alles rond. Top bedrijf duimpjes op!!’ Kom zeker nog een keer terug absoluut.

19 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Behoorlijk inbreuk privacy ze graven…

Behoorlijk inbreuk privacy ze graven heel diep willen overal verklaring nog even en je moet je boodschappenlijst uitschrijven! Eerste keer een lening voor een auto aangevraagd bkr overzicht schoon maar toch redenen gezocht om je af te wijzen! Al weken bezig en elke dag opnieuw een vraag Absoluut geen aanrader! Duurt te lang

Ik kan geen antw sturen op uw reactie maar toch maar zo doen

Ik heb via mail ook duidelijk aangegeven dat ik hier een review heb geplaatst.

21 febbraio 2025
Logo di DMF Krediet

Risposta di DMF Krediet

Wat vervelend dat u geen goede ervaring heeft gehad met ons. Helaas weet ik niet wie u bent en kan dus ook niet zien wat er gebeurd is. Wat ik wel kan zeggen dat wij niet degene zijn die uw gegevens willen zien maar de bank uiteraard wel. Omdat de bank geld uitleent willen ze logischerwijs weten met wie ze te maken hebben. Als u ons een mail stuurt dan kijk ik graag in uw dossier om te kijken waar het fout is gegaan.

Onprofessioneel

Een Werkervaringsplek voor mij voor 1,5 maand, waarbij je denkt dat er professionele mensen zouden werken. Echter was de ervaring anders voor een groot gedeelte, na een gesprek waarin ik me mening uitte en een fikse discussie kwam eindigde dit gesprek in dat ik moest op rotten (vanuit de eigenaar) Jammer dat er geen fatsoenlijke gesprekken gevoerd kunnen worden waarin je open en eerlijk mag zijn zonder dit resultaat, vaak kritiek gekregen op het feit dat ik te lang met een klant bezig ben aan de telefoon, ja ik toon interesse maar dat mag niet. Er zit overal een tijdsdruk achter en ze zien graag dat we de klanten aan de lijn afkappen ivm tijd. Daarnaast word je geholpen door mensen die niet geschoold zijn voor dit vak.

26 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige club mensen zijn dit…

Wat een geweldige club mensen zijn dit als je een lening nodig bent, ze zijn super goed bereikbaar en zitten er boven op voor je als er iets ontbreekt. Dit was nu onze 2de maal en zullen, mocht het nodig zijn zeker weer terug komen.

20 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Wauw, het kan dus nog wel !!!

Bedankt allemaal voor de fantastische wijze waarop jullie mij geholpen hebben. Vriendelijk, secuur & kennis van zaken is wat ik heb mogen ervaren de afgelopen week.

Ga zo door !! En we spreken elkaar in de toekomst vast nog wel een keer!

12 luglio 2024

Schandelijke wanvertoning DMF krediet

Uiteindelijk door lender en Spender correct opgelost en uitbetaald. (Na een foutieve verwerking van de aanvraag van DMF Krediet) Op een schofterige wijze telefonisch te woord gestaan door Dhr. Derk de Saegher, eigenaar van DMF krediet. Dit naar aanleiding van het bespreken van de vergoeding voor bewezen diensten. "Als u leiding geeft aan een grote groep mensen, waarom heeft u dan een lening nodig?" "ik stuur direct een incasso bureau op U af". "Ik ben veel te druk voor uw onzin". Hij bevestigd geen notie te hebben genomen van het dossier, en het hoe en waarom. Een beschamende wanvertoning als eigenaar zijnde. Ik heb uiteindelijk samen met de bank , Lender en Spender, de puinhoop opgeruimd die DMF veroorzaakt heeft, en wens op geen enkele wijze op een dermate wijze behandeld en aangesproken te worden. Dat men uberhaupt nog een vergoeding durft te vragen.

2 luglio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più