1. Servizio di equitazione
  2. Campo di equitazione
  3. Negozio di animali
  4. Selleria
  5. Negozio di attrezzatura per l'equitazione

Informazioni fornite da varie fonti esterne

dkhorses.com - køb, salg og bytte af heste & ponyer.

3,1

Nella media

TrustScore 3 su 5

Jeg vil ikke anbefale at man handler…

Jeg vil ikke anbefale at man handler denne mand da han handler med stjålne heste og sælger dem videre uden papir , vores hest har vi sporet til ham og taget kontakt med ham for at finde ud af hvor hesten er men han vil ikke samarbejde da han har handlet i god tro siger han

1 agosto 2022

Skønt sted

Skønt sted! Jeg har selv kendskab til stedet samt købt min første pony her, som jeg stadig har 4 år senere. Der er stort udvalg og dygtig hjælp at hente. Kæmpe anbefaling.

14 novembre 2021

Vi blev fuldstændig snydt for en…

Vi blev fuldstændig snydt for en hest...
Jeg prøvede en, den var super lækker! Jeg prøvede den 3 gange, og aftalte, at de ville finde en tid med dyrlægen til handelsundersøgelse, og så kom vi for at se med. Dagen efter fik jeg en sms om, at dyrlægen havde været der, og at hesten gik igennem. Fedt tænkte jeg. Undersøgelsen viste ingen anmærkninger.
Vi fik lov til at købe den på afbetaling, da den var på den gode side af 60.000kr. Vi fik dog aldrig ejerbevis eller noget.
Da vi betalte næsten halvvejs, ringede vi og hørte om den kunne byttes. Det gad de ikke. Slet ikke.
Hesten var fuldstændig anderledes da vi fik den. Den var decideret farlig under sadlen.

Vi aftalte at bytte den med en anden hest. Første gang jeg var ude og se på den, hed det “den er ude af form, så den trækker vejret sjovt”. Fair nok.
Anden gang havde jeg en berider med. Der var den ‘sjove vejrtrækning’ underligt nok blevet til “den har strubepiper i mild grad”. Da den havde travet to runder, siger beridderen så, at det fsktisk er i svær grad. De snyder så meget de kan.

Vi formåede så at lave en aftale om, at hesten gik tilbage til dem. Vi fik ca halvdelen af det vi betalte tilbage.
Det skal også siges, at hesten hos os fik tandlæge (for første gang i flere år - selvom de sagde den lige havde fået) samt smed, som den heller ikke havde haft noget tid.
Hesten fik mad nærmest 24/7 hos os, men de opstillede os til at være dyremishandlere som bare sultede deres heste. Den havde rimelig tydelige ribben da den ankom hos os dog.
Desuden var dyrlægen, som lavede handelsundersøgelsen ikke specialiseret i heste.

Jeg vil ikke anbefale dem.

20 giugno 2020

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito