-hurtig tilbagemelding. -sød og charmerende mand. Jeg fik mine 5 gamle Y stole ordnet på kun en uge. De står som nye efter de har fået nyt flet. Meget professionelt udført til rimelig pris. De... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Topprofessionelt gedigent håndværk da vores seks J39 Folkestole (Børge Mogensen) fik nye flettede sæder. DKA Design var lynhurtige til at svare på vores henvendelse, hvor vi fik en meget fair pris. De... Leggi di più
Hurtig telefonisk respons og god dialog på min mail henvendelse. Mine y-stole er mere end 20 år gamle. Sæderne var helt mørnet og ødelagte. Dkadesign har sørget for de igen er super flotte og g... Leggi di più
Her er et forslag til en anbefaling til Trustpilot for Dkadesign: ⸻ Fantastisk service og flot resultat! Vi fik repareret vores 12 syverstole hos Dkadesign, og hele processen var både hurti... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Super god og hurtig service
Vi fik repareret to syverstole hvor stellet var knækket af. Fantastisk venlig og servicemindet og ikke mindst blev det gjort lynhurtigt. Kan kun anbefale.
Allan flettede nogle Børge Mogensen…
Allan flettede nogle Børge Mogensen stole for os og han gjorde det helt perfekt og til en god pris. Og så er han ovenikøbet en utrolig flink fyr.
Virkelig god og personlig service :)
Jeg har fået repareret y-stykket på en y-stol og udover at DKA design har lavet et flot stykke arbejde, og Allan er virkelig behagelig at snakke med, så omflettede han også sædet på stolen uden beregning, fordi "den skal jo se flot ud", som han sagde. Det ser vitterligt flot ud og er jo en fantastisk service at tage med! Jeg vil anbefale alle der har nogle møbler, der skal repareres at bruge Allan og DKA design :)
Flot håndværk
Bor du i det grønne område kan jeg varmt anbefale Dkadesign. Fik lavet nyt planflet på 6 HW Klein stole som blev så smukke. Hurtigt og til rimelig pris.
Flot håndværk
Har lige hentet vores 6 BM1 spisestuestole der har fået nyt flet. Der er meget flot håndværk DKA design har udført, det er ligesom vi har fået nye stol - tak for det.
Kan varmt anbefale DKA design til andre.
Prisen er også fin i forhold til det flotte arbejde.
Fantastisk håndværk
Efter at have fået repareret en stol med flet kan jeg på det varmeste anbefale dennne særdeles professionelle virksomhed.
De kan deres job og giver gode råd i fbm. reparationen.
Ualmindelig flot og professionelt arbejde…
DKA design har lavet ualmindelig smukt feltarbejde på min Påfuglestol.
Allan sætter en ære i, at levere et super professionelt stykke arbejde.
DKA design v. Allan kan kun anbefales.
Fik nyt rygstykke og flettet nyt sæde…
Fik nyt rygstykke og flettet nyt sæde på en original y-stol, og stolen er nu næsten blevet som ny.
Renovering af loungestol designet af Jørgen Bækmark model J82
Jeg har i idag hentet min lounge stol designet af Jørgen bækmark, model J82 nyrenovere hos Allan.
Han har givet den nyt flet og den er blevet så flot. Meget meget fint resultat.
Den ser helt ny ud. Kunne ikke ønske mig det bedre. Allan får 6 store stjerner fra mig. Det tog kun tre dage fra jeg afleverede den til han ringede og sagde jeg kunne hente den.
Prisen er meget fin i forhold til det flotte arbejde.
Jeg vil klart anbefale andre at få deres møbler renoveret hos Allan.
Reparation af y-stole
Har fået repareret mine y-stole med ny flet og limet i alle samlinger.
Arbejdet levede til fulde op til mine forventninger og jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger.
Derudover blev stolene afhentet og bragt retur efter endt arbejde.
Fantastisk håndværk
Har lige fået nyt stolesædeflet på The Chair Pp501
Fantastisk flot arbejde og dybt professionelt. Stolen er behandlet med stor respekt for den oprindelige model. Allan har meget viden og kærlighed til håndværket og arbejder hurtigt! Kan varmt anbefales!! Vi har dårlig erfaring fra anden ”kurvemager”!!
Renovering af Eva stole. En lille virksomhed med en god service…
En lille virksomhed med en god service og en god kontakt til kunden.Meget professionelt og flot arbejde.
Jeg har fået nye gjorde på 2 Mattson Eva stole. Meget flot og profesionelle arbejde.
Ellen
Jeg fik anbefalet DKA design igennem en…
Jeg fik anbefalet DKA design igennem en ven.
Jeg skulle have flettet 6 Y stole og 4 J 39.
Jeg fik fat i Allan og han virkede kompetent fra begyndelsen.
Vi talte om, at jeg også gerne vil have lavet noget træarbejde på stolene.
Jeg havde ikke forventet at stolene stod så flot, da jeg hentede dem.
De var praktiske talt flottere end nye.
Jeg giver min varmeste anbefalinger til DKA design og især Allans kyndighed.
Superflot renovering af to CH25 Wegner stole
Jeg har fået foretaget renovering af to CH25 Wegner stole fra 1950'erne og er meget tilfreds med resultatet.
Stolene har fået nyt flet og er blevet nænsomt renoveret, så de nu står med den rigtige patina.
Tak til Allan for et superflot stykke arbejde.
Brænder for at skabe nyt liv i gamle klassikere!
Fik ny sjeneflet på vores Wegner Kohornstole. Top professionelt arbejde, kvalitet og service. DKA Design brænder for at skabe nyt liv i gamle klassikere til en rimelig pris.
Reparation af 7’er stole
Har fået repeteret 3 Arne Jakobsen s
7’er stole: armlæns fastmonteret og sæde fastmontering til stel. Professionel arbejde til en god prise sammenlignet med tidligere erfaring.
Mine varmeste anbefaling
Topkvalitet og nytænkning!
Vil du have top kvalitet, kæmpe arbejdsmoral og løsningsorienteret vejledning - så er det DKA Design du skal hive fat i.
Vi har et samarbejde med Allan, som står for alle VintageOne’s flette opgaver - og det er ganske enkelt fordi han er den bedste.
Allan er typen der arbejder når vi andre holder fyraften. Han knokler på alle hans kunders møbler. Han prøver ting af og nytænker.
DKA design er et yderst professionelt dansk firma - som du trygt kan efterlade dine møbler hos og afhente igen, med stor tilfredshed.
En meget oprigtig anbefaling herfra!
/ VintageOne
Vi har oplevet imødekommende venlig og…
Vi har oplevet imødekommende venlig og god behandling. Nænsom og professionel reparation af Hans J. Wegner Ch27 - dertil flot renovering af O. Møller 78, nu natural blue med nyt plan flet 30mm, altsammen flot perfekt resultat til rimelig pris. Anbefales meget👍🇩🇰👍
Kan klart anbefale
Kan klart anbefale! Blev hurtigt færdig, og nu har jeg fået en flot stol tilbage
Tusind tak for et fantastisk arbejde…
Tusind tak for et fantastisk arbejde med omfletningen af min PP. The Chair 501.
Den står kniv skarpt, som var den ny igen. Jeg nyder at sidde i den hver aften i stuen. 😊
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.