Hurtig ekspedition, det tog kun tre dage før den blev leveret ved døren. (dog undtaget 2 dage i tolden). En nem monterings vejledning fulgte med, og næste dag havde jeg monteret gummilisten. Jeg v... Leggi di più
Produktet ankom et par dage efter bestilling, og modsvarede beskrivelsen på nettet. Enkel og let montering, som indtil videre har løst mit problem med indsivende vand under garageport.
Super godt produkt som lever op til beskrivelsen. Nem ordreproces og hurtig afsendelse. Der var fine vejledninger med og mere end rigeligt med lim.
hurtig og præcis betjening med den rigtige vare
Velkommen til GaraDry Vi synes, du skal slappe af i weekenden og ikke bruge det på at feje vand og blade ud af din garage! Uanset om du har en gammel eller ny garageport, har vi et stort udvalg af vejrbestandige tætningsprodukter designet til at holde regnvand ude af din garage; hold træk ude af din garage; forbedre det overordnede udseende af din garage; holde din garage varmere i vintermånederne og køligere i sommermånederne; og beskytte dig mod oversvømmelser. GaraDry er en betroet familiedrevet onlinevirksomhed. Vores produkter er designet af en fuldt kvalificeret industriel designer, med næsten 20 års erfaring i garageportbranchen. GaraDry er meget grundige i deres produktion af produkter af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser, så kunderne får værdi for pengene. Vores mål er at give vores kunder en behagelig og afslappet online shoppingoplevelse, som er nem at gå til. GaraDry sætter en ære i sin ekstremt høje standard for kundepleje. Vores team er veluddannet, højt motiveret og engageret i at tilbyde en venlig og høflig service. Vi er glade for at kunne tilbyde rådgivning og vejledning til vores kunder om en lang række spørgsmål, herunder produktdesign, tilgængelighed, priser og leveringsdatoer.
Units 16-18, 17 Summerwood Lane, L39 8RG, Halsall, Ormskirk, Regno Unito
- info@garadry.dk
- dk.garadry.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Gummitætningen er som forventet
Godt produkt rimlig hurtigt levering
Super service og godt produkt
Alt har været som lovet og fik yderlig en god service, da jeg skulle bruge nogle klodser til siderne.
Så fuld plade fra min side👍🏼
Står bag deres produkt
Modtog den forkerte længde. Der blev omgående sendt en ny. Uden retur af den forkerte. Godt produkt
Godt produkt men utroværdig distributør
Produktet og virksomhedens service og løbende opfølgning fejler absolut ikke noget, så når jeg kun giver fire stjerner og ikke fem, skyldtes det udelukkende at de bruger FeDex som distributør.
Varen var relativ længe undervejs og det opgivne leveringstidspunkt blev absolut ikke overholdt. Da varen kommer til FeDex lager i Odense får man besked om at varen vil blive leveret dagen efter, men suk der sidder man og venter, for blot at modtage en mail fra FeDex om at man ikke var hjemme da de skulle levere. Hvilket sagt pænt, var ukorrekt, og på tracking kunne man se at varen ikke havde forladt lageret i Odense, levering havde ganske enkelt ikke været forsøgt. At få kontakt til FeDex er næste umuligt og ret så besværgeligt, men det lykkedes og varen blev leveret dagen efter. Så et godt råd til Weather Shop, find en mere troværdig distributør, så får i de fem velfortjente stjerner.
Virker som den skal 👍
Jeg var fuldt ud tilfreds
Helt supert👍
Som forventet nu er garageporten tæt :-)
Jeg har haft produktet monteret i en…
Jeg har haft produktet monteret i en uge og det ser ud til at virke. Nemt selv at montere.
Varer til tiden og tilfreds
Det gik hurtigt og nemt
Det gik hurtigt og nemt, blev leveret som aftalt uden problemer, en rigtig god oplevelse.
Hurtigt levering super
Vældig godt produkt
Vældig godt produkt. Nemt at montere med den medfølgende vejledning.
Dyrt men kan anbefales.
Bra kvalite på produkten och fick snabb…
Bra kvalite på produkten och fick snabb leverans.
Hurtig levering :-)
Kvalitetsprodukt som til fulde lever op…
Kvalitetsprodukt som til fulde lever op til forventningerne.
Hurtig forsendelse👍🏻