Bestilte 70 fotos den 01.12.2021 - og fik meddelelse om, at orden var modtaget og billeder var på vej den 06.12.2021 - pengene var hævet, men stadig ingen fotos efter 14 dage. Har skrevet flere ma... Leggi di più

Atter er det svært at bedømme Foto.com, da Bestillings No: 20735363: ikke er modtaget. Billeder bestilt 1. november. Afsendt fra Foto.com 3. november. Intet modtaget 12. november. Forklaringen li... Leggi di più

Virkelig lang ventetid på plakaten. Da den ankom var indpakningen i stykker, Plakaten var krøllet og ubrugelig. Det var virkelig en meget dårlig indpakning bare rullet sammen i en papkasse, der var i... Leggi di più

1. Editoria e media

Informazioni su Foto.com Danmark

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Foto.com France
Foto.com Nederland
Foto.com Belgium
Foto.com Denmark
Foto.com UK
Foto.com Deutschland
Foto.com er et kunde venligt websted hvor du kan fremkalde dine digitale fotos. Opret din personlige fotobog og få den leveret direkte til din dør! En fotobog er den bedste måde at gemme dine billeder på og dele de bedste minder med familie og venner. Slip din fantasi fri og design personlige fotoprodukter med dine bedste minder!

2,6

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Har brugt foto.com til en hel del bøger…

Har brugt foto.com til en hel del bøger fra ferier og lign. og har altid været godt tilfreds med deres produkter. Nu skal jeg til at lave en bog til mit barnebarn til konfirmation og må så desværre undvære foto.com. og har faktisk svært ved at finde et program, der ser ud til at virke lige så godt og nemt.
Med venlig hilsen
Anna Marie Kjeldgaard.

1 febbraio 2022

Bestilte 70 fotos den 01.12.2021

Har skrevet flere mails til dem og modtaget et reklamationsnummer - men intet sker.
I dag den 01.02.22 gik jeg ind på deres trustpilot - og så, at I er flere der har været udsat for den samme oplevelse.
Øv - jeg har brugt dem de sidste mange år.
De kunne da godt sende en automatisk mail til os, at firmaet er lukket/gået konkurs, så vidste vi, hvad der var sket, og ikke denne usikkerhed med - hvor er vores fotos/kalendere m.m. ØV - ØV.

1 febbraio 2022

Foto.com er åbenbart gået konkurs

Foto.com er åbenbart gået konkurs. Jeg har rettet henvendelse til min bank og fået pengene refunderet. Så det er ok - men arbejdet med at lave bogen er spildt. Øv. Jeg har brugt foto.com i 13 år - og altid været tilfreds.

3 gennaio 2022

Tak for INGENTING!

Har brugt Foto.com i 10 år uden problemer, men nu er min forsendelse åbenbart strandet på et posthus i udlandet. Intet sket siden 7/12-21. Jeg er (næsten) ligeglad med de tabte penge, men jeg er godt nok ked af alle de timer jeg har brugt på at lave fine store fotobøger og jeg er endnu mere ked af at jeg ikke kan give familien dem i julegave. Øv! Tak for ingenting, Foto.com :-S

21 dicembre 2021

De ER vist konkurs!

De ER vist konkurs!
Jeg opgiver foto.com og har lavet en indsigelse hos min bank for at se om jeg kan få min penge tilbage.
Jeg anbefaler at bruge silkeprint.dk - de kan det samme bare bedre, er lynhurtig og i Danmark for hurtig forsendelse!

21 dicembre 2021

For dårlig

Hvor bliver mine kalendre? Aldrig haft problemer før med foto.com, kommunikation med dem er nu umuligt. Pengene og julegaver er vel nok tabt. Sikken en skuffelse.

18 dicembre 2021

Hvor er mine varer….?

Har nu ventet i 10 dage uden nogle varer og kan som andre ikke tracke eller komme ind på siden.
Har aldrig haft problemer med foto.com før - har altid leveret hurtigt i god kvalitet.
Er de gået konkurs???

18 dicembre 2021

Levere ikke den bestilte vare

Jeg bestilte nogle billeder til julegave den 26/11, og de skulle være sendt den 6/12. Jeg har ingenting fået, og jeg kan ikke komme igennem til dem, da deres hjemmeside er nede. Pengene har de dog allerede trukket. Virkelig dårlig stil.

15 dicembre 2021

I placed an order on the 4th of…

I placed an order on the 4th of December and the webpage has been down ever since. Hence I cannot track my order. I haven't received any email updating on the order status and support#foto.com doesn't reply my emails (I have sent them 3 already).

I'm very disatisfied. I have no clue whether I will ever received the pictures I paid for. There is no phone number you can call and the support email doesn't support at all.

13 dicembre 2021

Hvad sker der

Hvad sker der? Hvor er min bestilling. helt uacceptabelt. Har betalt men links i mailen er døde og man kan ikke komme ind på deres hjemmeside. Har skrevet til dem og de svarer ikke. SVAR NU, det er alle mine julegaver!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13 dicembre 2021

Ingen kontakt, er man købt eller solgt?

Bestilt årets julegaver d. 2 Dec, men kan efterfølgende hverken logge ind, tracke eller overhovedet komme ind på foto.com s hjemmeside. Er foto.com gået helt ned/konkurs? Skal man bestille andet steds fra? Det ville være rart med svar! Har ALTID brugt Foto.com til at fremkalde billeder, men det her er vidst sidste gang, hvis man ikke engang kan komme i kontakt med dem!

12 dicembre 2021

Fotocom. Dårlig firma

Jeg har samme oplevelse som andre når ordren er bekræftet virker linket til fotcom ikke så man kan ikke se om der sker noget.
Men der kommer ingen billeder
Poul Nielsen

11 dicembre 2021

Modtager ikke bestillingerne

Jeg har bestilt nogle billeder, men de er ikke modtaget, jeg har ikke hørt noget fra dem og alle måder hvor man kan komme i kontakt med fotocom virker linket ikke.
Jeg har brugt fotocom i mange år, og har været yderst tilfreds, men det er så slut nu.
At man skal indsende en trustpilot inden man modtager varerne er sku ikke smart. Men mon ikke fotocom er ved at gå konkurs nu de ikke kan levere varen.

11 dicembre 2021