Kan ikke blive af med dem! Bliver ved med at sende forslag som jeg absolut ikke er interesseret i! Virker alene interesseret i at man skal betale flere måneders "samtale" med deres klienter, som man... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Care.com förmedlar tjänster (säger de i alla fall) och gör det omöjligt att säga upp sitt medlemsskap och drar automatiskt pengar från ditt kort vare sig du vill eller inte. Det står att du kan ta bor... Leggi di più
Jeg oprettede en profil - gratis - når jeg ville verificere min email kom jeg straks hen på en betalings side om at blive premium medlem ! og betale etc. 70 kr. pr måned. Hvis man betaler for at b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi tegnede Premium abonnement i oktober 2020 og afmeldte 14 dage senere og tænkte alt var i skønneste orden. De sender os ingen bekræftelse på at abonnementet er udløbet og de trækker stadig pe... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På Care.com kan medlemmer finde hjælp eller søge job indenfor børnepasning, lektiehjælp, ældrepleje, dyrepasning, handicaphjælp og hus og have
Informazioni di contatto
Rotherstr. 19 , 10245 , Berlin
- infodk@care.com
- dk.care.com
Le persone hanno visualizzato anche
290,- om måneden er vanvittigt!!
Hvor ville det bare være fedt, hvis I brugte lidt mere plads på at fortælle om konceptet. F.eks. at man skal være premium-medlem for at besvare annoncer.
Men så mister I jo nok kunder i biksen, for så var jeg nemlig heller ikke hoppet med på vognen og havde oprettet en jobannonce.
Og at I så tillader jeg at tage næsten 300,- om måneden for et sådan LØBENDE medlemskab er jo fuldstændig vanvittigt!!
Heldigvis fik jeg et klart øjeblik og nåede forbi Trustpilot.dk, før jeg tastede mine kortoplysningerne ind.
Ærgerligt, for der var måske en sød reservebedste der havde kontaktet mig, men jeg gider ikke bøvlet med at huske at opsige medlemskabet osv. Det har jeg så dårlige erfaringer med.

Risposta di Care.com
Vær forsigtig!! det er IKKE gratis
Hvis man betaler for at blive medlem så være opmærksom på, at der automatisk bliver trukket fra dit betalingskort - på samme vis som mange datingsider !
Gå ind på Trustpilot og se, hvor mange dansktalende der anmelder - jeg har kun fundet et par stykker !!

Være forsigtig med care.com
Jeg vist ikke, at jeg er premium-medlem. Optaget først nu, efter jeg betalte 225 x 22, for noget som aldrig brugt. Godt gået, care.com, I kan tjene penge. Meget utilfreds.

Helt tilfreds!
De er venlige og imødekommende, og de har hjulpet ved ubehagelige henvendelser fra andre brugere.
Det er en nem og ligetil side, og man kan få en mail ved nye henvendelser så man ikke går glip af eventuelle job muligheder og lign..
Kan varmt anbefales! :-)

Spild af tid og penge
Vi søger efter en rengøring og en handyman. Har skrevet til 6 profiler og kun ét svar fra en, der blev ved med at flytte vores møde, indtil vi opgav.
Manglende kontaktoplysninger (der er hverken adgang til tel nummer eller mail - kun care's indbygget besked funktion), når man har købt adgang gør, at man bruger en masse tid på at skrive, men man ved ikke om det er falske proiler eller lignende, idet de aldrig svarer.
Vi har før brugt dba.dk, her svarer alle, så selv om udbudet syntes større på dk.care.dk, så har de der har annonceret, idet mindste den pli at svarer.

Risposta di Care.com
Fik mange jobtilbud op til eksamen og i begyndelse af skoleår!
Jeg har indtil videre fået 3 henvendelser som basis-medlem og på nuværende tidspunkt har jeg afsluttet 1 job. Så jeg siger selvfølgelig tak og har nu købt premium-medlemskab.

Risposta di Care.com
Falske ansøninger - ingen tillid til siden.
De ansøgninger jeg har modtaget bærer præg af at være falsk automatisk generede ansøgninger. Uden at have oprettet en jobannonce modtog jeg ca. 20 ansøgninger bare ud fra oprettelsen af profilen. Jeg nåede aldrig at blive betalende kunde, men efter at have læst de andre anmeldelser er jeg sikker på at det var er godt valg.
Jeg har langt fra tillid til denne side.

Warning!!! They continued to charge me 8 months after
Oh my God, suddently I open there homepage today and found out they still continue to charge money from me 8 months after. I posted only one time to ask for help, and that ads was exprired since last october. Now I see they continue to charge me almost 300 kroner per months. So it means they took my money for almost 2500 kr without I benefit anything from it.
Oh my God.
How do I get my money back. Can somebody tell me?

Automatisk betaling
Det er ikke nemt at find det sted hvor man kan opsige sit abonnement.
Det kan ikke lade sig gøre på en mobil enhed.
Ikke nok med det, men de har brugt en del tid på at sløre hvordan man annullere sit abonnement.
Det er nok sådan de tjener deres penge.

Risposta di Care.com
Spild af penge at oprette medlemsskab
Får mange ansøgninger fra sitet, men langt over halvdelen er standard-ansøgninger som bare bliver sendt ud til alle. Jeg stillede krav til den ønskede hjælp, og her var det tydeligt at kun få at ansøgerne faktisk havde læst opslaget. Herudover var priserne i nogle tilfælde højere end angivet "fordi de havde meget erfaring". Sidder med en fornemmelse af at der er "falske" profiler imellem, da jeg selv har skrevet breve til nogle ret interessante profiler - har dog kun fået svar fra 1.

Bondefangeri!!!
Nemt at oprette din profil og så vælter det ind med gode tilbud om pasning. Men ak ak, du skal betale for at svare pigerne der skriver. 299 om måneden for abonnement. Nej tak! Det er ikke noget de skilter med på siden.

Bondefangeri
Care.com virker indbydende og tillokkende, da det er gratis at oprette sig som bruger og oprette annoncer. Men hvis du vil se ansøgernes kontaktoplysninger "tvinges" du til at blive medlem, og her er det farligt. Du "lokkes" til at købe min. en måned - og det virker som et engangsbeløb for en måneds adgang, men ak... Du er fanget i en sbonnementsservice, hvor de automatisk trækker et beløb fra din konto, uden at orientere dig først.

Bondefangeri
Care.com er meget omhyggelige med at gøre det svært for brugeren at opdage, at der ikke er nogen gratis ydelser på sitet. Det oplever jeg som bondefangeri. Jeg er faktisk i tvivl om, hvorvidt de listede børne- og hundepassere faktisk eksisterer. Det er jo ikke svært for care.com selv at opfinde nogle profiler. Jeg har ikke tænkt mig at betale 1 krone til care.com.

Risposta di Care.com
fanget i ufrivillig abonnementsordning.
Jeg købte en måneds abonnement på care.com blot for at få adgang til kontaktoplysninger på en barnepige. Herefter binder de mig i et løbende abonnement, som jeg ikke oplyses om i ordrebekræftelsen (og sikkert med god grund, går den så går den!). Så min opfordring til alle er: PAS PÅ når I tilmelder jer care.com's services, ellers bliver du fanget i ufrivillig abonnementsbinding.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.