Vi havde fornøjelsen af Nicolai (DJ natugle) Til vores bryllup i lørdags! 🥇han var suveræn. Selvom han ikke havde spillet til dansk/tyrkisk bryllup før. Så mestrede han det alligevel. Han var fleks... Leggi di più

Vi hyrede DJ Miks (Mikkel) til vores datters 18-års fødselsdag igennem Djtilbud og var yderst tilfredse! Hele processen var super nem og Mikkel gjorde et super godt job! På trods af at "svært publ... Leggi di più

Vi bookede DJ Andreas fra DJtilbud til vores svendegilde, og det var virkelig en succes. Han havde styr på det hele fra start til slut og var super professionel i sin opsætning. Musikken sad lige i... Leggi di più

Jeg fejrede min 21 års fødselsdag og havde booket DJ Mathias fra DJtilbud, og det var en kæmpe succes. Han var super imødekommende fra starten og gjorde hele processen virkelig nem. På selve aften... Leggi di più

1. Servizio DJ

Modtag 3 gratis tilbud til dit næste event. Vi udvælger de rigtige DJs til dit arrangement.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Kæmpe anbefaling herfra.

Kæmpe anbefaling herfra. Vores DJ kom ud i god tid, havde styr på alt opsætning, og spillede bangers hele aftenen. Flere af mine venner har siden spurgt om hvor jeg fandt ham.

Super nem proces, dejligt at jeg havde 3 valgmuligheder. Det er langt fra sidste gang jeg bruger DJTilbud.

31 gennaio 2026

Vi havde fornøjelse af Nicolai (DJ…

Vi havde fornøjelsen af Nicolai (DJ natugle)
Til vores bryllup i lørdags! 🥇han var suveræn. Selvom han ikke havde spillet til dansk/tyrkisk bryllup før. Så mestrede han det alligevel. Han var fleksibel og vores gæster var så begejstrede. Tusind tak 🙏🏼 for at gøre vores dag endnu bedre Nicolai!

11 aprile 2026

Super præstation under "svære forhold" 🌟

Hele processen var super nem og Mikkel gjorde et super godt job! På trods af at "svært publikum" - vi fik en del afbud i sidste øjeblik og vi var derfor ikke så mange som planlagt - lykkedes det Mikkel at holde godt gang i festen, selvom dansegulvet til tider var lidt tomt. Det sker jo desværre nemt når man ikke er så mange.

Super præstation på trods af de "svære forhold" vi gav ham. Ham vil vi helt sikkert bruge igen hvis vi skal holde fest ☺️

14 marzo 2026

Dj Alex

Vi havde “Dj Alex” til vores reunion fest med efterskolen. Det var en fantastisk oplevelse, og musikken passede spot on. Han var både nem at koordinere og kommunikere med. Så 10/10 herfra🤗

2 aprile 2026

Hej Ella Marie Tita Frederiksen👋

Hvor er det fedt at høre – tak fordi du deler det!
Godt at høre, at DJ Alex ramte den helt rigtige stemning til jeres reunion, og at det hele spillede både med musik og koordinering. Jeg sender helt klart din ros videre til Alex 🤗

Arthur // DJTILBUD 💚

Hurtig respons og venlig kommunikation

6 aprile 2026

Hej Julie👋

Tak for feedback 🙌
Det er godt at høre, at du har haft en god oplevelse med hurtig respons og venlig kommunikation.

Bare styr på det!

Super fed dj som bare ramte viben perfekt, vil klart anbefale!

6 marzo 2026

Hej Adam 👋

Mega fedt at høre – tak for rosen!
Jeg er glad for, at DJ’en ramte viben spot on 🔥

Overraskende godt

Vi bookede en DJ igennem DJtilbud til vores privatfest og det fungerede bare. Musikken passede virkelig godt til stemningen og flere kommenterede hvor god DJ'en var.

29 marzo 2026

Hej Paulo👋

Hvor er det fedt at høre – tak fordi du deler det!
Jeg er virkelig glad for, at musikken ramte plet og at gæsterne også lagde mærke til DJ’en – det er lige præcis sådan en fest, jeg gerne vil være med til at skabe!

Arthur // DJTILBUD 💚

Fed dj til nytår som ramte viben perfekt

Fed dj til nytårsfest som ramte viben perfekt

1 gennaio 2026

Hej Silas 👋

Mega fedt at høre – tusind tak for rosen!
Fedt at DJ’en ramte viben spot on til nytårsfesten, det er jo det, det hele handler om 🎉

Fantastisk 21 års fødselsdag 🎉

Han var super imødekommende fra starten og gjorde hele processen virkelig nem.
På selve aftenen ramte DJ Mathias musikken perfekt og var god til at tage imod ønsker, så alle følte sig inkluderet.
Dansegulvet var fyldt hele natten, og stemningen var helt i top.
Kan klart anbefales!

12 dicembre 2025

Hej! 👋

Tak for den fede feedback, virkelig værdsat!
Hvor er det fedt at høre, at Mathias ramte musikken og fik gang i dansegulvet hele natten! Jeg giver helt klart rosen videre til ham 🙌

Perfekt musik til svendegildet 🎉

Musikken sad lige i skabet, og DJ Andreas var god til at tilpasse sig stemningen og tage imod ønsker undervejs.
Dansegulvet var fyldt hele aftenen, og der var bare en fed energi i rummet.
Kæmpe anbefaling herfra

27 marzo 2026

Hej Micas 👋

Tak for rosen – det ryger straks videre til DJ’en!
Hvor er det fedt at høre, at Andreas leverede hele vejen igennem og fik gang i dansegulvet – det lyder som et svendegilde med max god energi 🔥

Arthur // DJTILBUD 💚

Fungerede lige præcis som det skal!

Fungerede lige præcis som det skal! Vi havde DJ Nicolai til at styre musikken ved vores fest og der var ikke en finger at sætte på det ☺️ Derudover var det også et behageligt forløb inden aftenen med Arthur som fulgte op og sikrede en god oplevelse.

14 marzo 2026

Hej Mie 👋

Hvor er jeg glad for at læse det, tak!
Det betyder virkelig meget at høre, at både DJ Nicolai og hele forløbet spillede max – og jeg er glad for, at jeg kunne være med til at sikre, at alt sad lige i skabet ☺️

Arthur // DJTILBUD 💚

Dj Rasmus ramte plet skud med musikken…

Dj Rasmus ramte plet skud med musikken til min kones 30 års fødselsdag🥳, det gjorde aftnen til en endnu beder aften end den var i forvejen. Tak 😎🤘

13 marzo 2026

Hej Lasse 👋

Mange tak – det er for fedt at høre 🙌
Hvor er det klasse, at Rasmus ramte plet og lige gav festen det ekstra 😎 Jeg giver helt sikkert rosen videre til ham!

Virkelig god fest!!

Vi havde dj Mads ude til vores gymnasiefest, og han gjorde det bare mega godt!! Han fangede hurtigt viben, hvad folk ville høre, og fik gang i floor!!🪩🪩

21 marzo 2026

Hej Sallie 👋

Tak for den nice feedback 🙌
Hvor er det fedt at høre, at Mads fik fanget viben og fyret op for dansegulvet – det lyder som en gymnasiefest med fuld smæk på! Jeg giver rosen videre til ham 🪩

Dj Sebastian var super god

Dj Sebastian var super god! Forrygende musik og godt gang i dansegulvet hele aftenen!

21 marzo 2026

Hej Stefan 👋

Kæmpe tak for anmeldelsen 💚
Fedt at høre, at Sebastian fik gang i dansegulvet hele aftenen – lige som det skal være! Jeg sender rosen videre til ham 🙌