Dettagli dell'azienda

1. Servizio DJ

Scritti dall'azienda

DJ BeReady bestaat uit Rik & Berend, een all-round DJ duo met meer dan 5 jaar ervaring op feesten, evenementen en in clubs. Door een brede muzikale selectie uit verschillende tijden en stijlen en het gebruik van eigen professionele apparatuur, wordt er van uw feest altijd een onvergetelijke avond gemaakt!

4,4

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fantastisch feest

We hebben een fantastisch 30 jarig feest gehad! Dit duo zorgt voor een top sfeer. Ze hebben professioneel en mooi apparatuur, denken goed mee en nemen je muziek voorkeur mee. Contact verloopt super goed. We hadden een special act en ook daar liep de samenwerking met dit duo heel goed mee. Berend en Rik voelen het publiek goed aan. Wij hadden een wens; we willen iedereen zien dansen. Nou dat is meer dan zeker gelukt!! Absoluut een top ervaring.

2 agosto 2025

Top feestje gehad

Top feestje gehad. Creatief eigenwijze DJs die weten hoe ze een feestje moeten maken! Nemen je muziek voorkeur mee maar geven daar een goede eigen draai aan.

7 giugno 2025

Top feest gehad

Top feest gehad. Rik & Berend zijn beide echt goede gasten. Rik heeft op ons feest gedraaid en iedereen was echt positief over Rik. Bedankt!

10 gennaio 2026

Super leuk bedrijfsfeest gehad

Super leuk bedrijfsfeest gehad, dit komt absoluut zeker door het draaien van Berend! Heerlijke diverse muziek! Vooraf met zowel Rik als Berend contact gehad, ze denken goed mee om er een topfeest van te maken. Zeer geslaagd!

10 gennaio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Een knaller van een avond.

Dj BeReady heeft van ons feest een knaller gemaakt. We hebben ze zowel samen als individueel zien optreden. Berend was de dj op mijn feest, hij heeft een goede inzet in het aanvoelen van de muziek. De communicatie verliep soepel. De goede samenwerking zorgde ervoor dat de avond was zoals het moest zijn. Alle materialen zijn professioneel en de verlichting maakt het af. Dank je Berend, jij en je maat zijn een top team. Ik raad jullie aan iedereen aan, die een geweldig feest wil.

6 dicembre 2025

Dak gaat eraf

Een top avond! Ze luisteren en kijken goed wat een avond nodig heeft om er een geslaagd feest van te maken. Fijne jongens en zeer professioneel.

12 luglio 2025

Een supergeslaagde feestavond!

Berend en Rik zijn klantgericht. Zij luisteren naar de wensen van de klanten en richten daar ook hun materiaal naar in. Zij zijn erg flexibel en staan open voor verzoeknummers.
Berend en Rik zijn tevens erg vriendelijk in de omgang. Zij hebben het materiaal in huis dat aansluit aan de mogelijkheden van de ruimte.
Zij zorgen voor de juiste stemming om een geslaagd feest te organiseren.

27 settembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più