Dettagli dell'azienda

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Negozio di telefoni cellulari
  3. Negozio di accessori per computer

Scritti dall'azienda

Dit verkoop ik is een inkoop / verkoop en reparatie bedrijf in telefoons en laptops. Wij garanderen de goedkoopste prijs! Dat betekent als je het ergens anders goedkoper kan vinden, doen wij het voor dezelfde prijs plus 20 € korting. Bovendien leveren wij de hoogste kwaliteit die je kan krijgen, Hiermee onderscheiden wij ons van de concurrentie en houden we onze klantentevredenheid hoog!

4,2

3 stelle
2 stelle
1 stella

Topservice!

Na een bezoekje aan de mediamarkt, ben ik verder gaan zoeken voor de reparatie van een gebarsten scherm voor onze iPhone 11. Op marktplaats kwam ik “Dit verkoop ik” tegen en heb hem via daar benaderd. De volgende dag kon ik direct langskomen voor de reparatie en het was binnen een kleine drie kwartier weer klaar! Top dat het zo snel kon en dat het zo goedkoop kon in vergelijking tot concurrenten. Zeker een aanrader!

19 luglio 2022

Super tevreden

Mijn dochter is weer superblij met haar nieuwe scherm, kon de volgende dag gelijk heen om er een nieuwe op te laten zetten. Super snel geregeld bedankt Nick.!

17 luglio 2021
Valutata 4 stelle su 5

Aanrader

Ik had mijn telefoon laten vallen en er zat een grote barst in mijn telefoon. Toen wou ik gaan zoeken naar een reparatie en kwam ik bij dit bedrijf. Ze boden me een reparatie aan of een nieuwe telefoon ann. Ik ging voor de nieuwe telefoon want het was goedkoper en het was een uitstekende keuze!

28 marzo 2021
Valutata 1 stelle su 5

Opgelicht

Ik ben opgelicht via Marktplaats door de eigenaar van Ditverkoopik(op de site van Ditverkoopik staat er dat hij de eigenaar is), nadat ik dit heb duidelijk gemaakt via google reviews zegt hij er niks van af te weten terwijl hij bij marktplaats zelf het bewijs heeft gegeven dat hij eigenaar is van Ditverkoopik, hij heeft mij dus daadwerkelijk wel opgelicht en liegt vervolgens ook nog, hier niet kopen dus. PS Ik zou ook nog steeds graag mijn geld terug willen. Antwoord: In je google review geef je aan dat je niet weet waar het over gaat en nu weet je ineens wel waar het over gaat? je zegt dat ik de CPU stuk gemaakt heb terwijl ik de CPU nooit volledig heb kunnen gebruiken(dit heb ik ook helemaal uitgelegd). Nadat ik dit dit heb uitgelegd reageer je niet meer, dus als er teveel bewijzen en feiten komen reageer je niet meer. Ook heb ik via iemand gevraagd in een instagram DM of ik mijn geld terug kon krijgen, toen was de reactie dat ik een jaar na mijn aankoop pas een bericht heb gestuurd dat de CPU het niet deed, terwijl ik het bewijs heb dat ik na 3 dagen al een bericht had gestuurd, na dit bewijs geleverd te hebben zegt hij ineens dat het bedrijf hier niet verantwoordelijk voor is omdat het een andere medewerker is die mij had opgelicht ,vreemd dat hij het dan eerst verdedigd, ook kan het helemaal geen andere medewerker zijn omdat er bij de KVK maar 1 medewerker is ingeschreven bij zijn bedrijf. stop met eronder uit proberen te komen en zelf je eigen verhaal er van te maken vol met leugens, in plaats daarvan kan je ook gewoon een fatsoenlijke reactie geven en in plaats van die tegoed bon mij mijn geld terug geven.Antwoord 2: heel triest dat je nu mijn review probeert te rapporteren omdat er persoonlijke informatie in zit terwijl jij zelf overal je naam neerzet maar ja prima nu heb je niks meer om te rapporteren en staat deze review er zolang mijn geld niet terug is

28 marzo 2021
Logo di Fixtum

Risposta di Fixtum

Hallo Maarten, het spijt ons om dit te horen. Maar wij geven geen garantie op zelf veroorzaakte beschadigingen. Hier kunnen wij niks mee. Ik wil je nog wel tegemoet komen met een tegoedbon of korting op 1 van onze producten bij aanschaf. Laat me weten als je hier gebruik van wilt maken!

Valutata 1 stelle su 5

Geen goede service

Nadat ik een berichtje had gestuurd dat ik een telefoon wou kopen, heeft hij zelf niet meer gereageerd. Werd er erg gefrustreerd van omdat ik een nieuwe telefoon nodig heb. Geen goede service dus, bestel niks bij dit bedrijf.

25 marzo 2021
Logo di Fixtum

Risposta di Fixtum

Hey Simeon, ik denk dat hier een mis communicatie is geweest. Meestal reageren wij binnen de 10 minuten. Stuur me anders een berichtje op Whatsapp of bel me even: 0682789176

De beste?

Mijn telefoon was laatst kapot gegaan en ik ging langs een reparateur in de buurt. De kosten van de reparatie waren erg duur. Na een beetje rond kijken op het internet kwam ik hier terecht. Deze jongeman bood mij 2x goedkoper aan, geweldig! Heb ook nog eens 5 jaar garantie erbij gekregen met een gratis scherm protector. Zeker een aanrader om naar toe te gaan!

16 marzo 2021
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più