Brændet kom langt hurtigere end forventet. Meget sympatisk chauffør. Let at få sat brændet præcist, hvor vi ønskede det, og perfekt, at man kan bestille det i 2 længder. Alt i alt en rigtig god opleve... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Brænde fra DitBrænde.dk blev leveret hurtigt og blev placeret præcist og pænt hvor det var beskrevet. Kommunikations muligheden med chaufføren virker helt perfekt og kan se det blev læst - 2 paller fr... Leggi di più
Brændet blev leveret en uge efter bestilling, og vi fik en sms dagen før med forventet leverings-tidspunkt. Chaufføren var meget flink og tjenstvillig og kørte brænde-buret helt ind i carporten. Bræn... Leggi di più
Udmærket service, god kvalitet, og nem levering. Et stort + fordi det kom med en terræn gående palle løfter, så kunne få brænde ind på grunden, tæt på brændeskuret. Vi vill bestille herfra igen.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
På ditbraende.dk tilbyder vi ovntørret birkebrænde og bøgebrænde samt piller med smidig hjemlevering.
Informazioni di contatto
Svezia
- ditbrænde.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Alt var som lovet👍 Super venlig og…
Alt var som lovet👍 Super venlig og smilende chauffør.

Perfektion
Alt er bare perfekt.
Bestilte brænde, fik en sms få dage efter hvor dato samt leveringstidspunktet fremgår.
Man kunne vedhæfte billede og en besked til chaufføren om hvor brændet skulle stilles.
Det stod præcis hvor jeg ønskede.

Perfekt kvalitet og service
Ser fint ud og nemt at stable.
Absolut skønt at det kunne køres helt til garage, hvor det opbevares.
Meget venlig svensk chauffør.
Anbefales til alle.

Risposta di DitBraende.dk
Hurtig og effektiv proces og bedst af…
Hurtig og effektiv proces og bedst af alt, at chaufføren placerede træet optimalt.

Fornem levering og service
Chaufføren leverede brændet præcis der, jeg havde beskrevet, selvom jeg havde glemt at flytte de tre cykler, der spærrede for stedet. Chaufføren havde pænt flyttet cyklerne. Fornem service. Brændet virker meget tørt og klar til brug. Meget tilfreds

Risposta di DitBraende.dk
Meget fin levering af super tørt…
Meget fin levering af super tørt egetræ. Kan anbefale

Risposta di DitBraende.dk
Altid flink og serviceminded betjening.
Altid flink og serviceminded betjening.
Det er den samme chauffør, og han husker fra gang til gang hvor han skal stille leveringen af brænde. Vi er meget tilfredse.

Risposta di DitBraende.dk
Brænde af høj kvalitet og en god…
Brænde af høj kvalitet og en god leveringsservice

Hurtigt og nemt
Hurtigt og nemt. Venlig og fleksibel chaufør som fik bakset brændet perfekt ind.

Risposta di DitBraende.dk
En god og rar chauffør,der hjalp med at…
En god og rar chauffør,der hjalp med at køre brændet helt til havelågen, trods en lille udfordring.

Branden blev sat under taget
Branden blev sat under taget
helt perfekt
Hurtigt levering også var der bundet så det var super nemt og bærer ind .
Vi har fået fra dem før og vi gør det igen næste gang.

Risposta di DitBraende.dk
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel…
Kom hurtigt og super brænde incl kørsel og levering hvor man vil have sit brænde 🙏🏻💪😎 det er sgu da klasse 🙏🏻😎

Levering til tiden
Levering til tiden, og brændet kørt helt ind i carporten.

God oplevelse
Fik besked om levering pr sms dagen før og alt gik som aftalt.

God oplevelse
God oplevelse, gode priser og godt brænde og hurtig levering.
Chaufføren satte brændet precist som ønsket og savede endda toppen af buret, da det var en smule for højt.
Så top service!

Altid den bedste service
Altid den bedste service, og vil altid bestille fra ditbrænde.dk. Har brugt dette firma i årevis.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.