Seriøse. Forholder sig til kommentarer i forhold til de biler jeg prøvede. Ekstra service med afhentning ved toget, i forbindelse med at hente bil i forbindelse med et køb. Så mangler du brugt bil, så... Leggi di più

Den service hos Ditautohus i Vamdrup, jeg fik, da jeg købte en ny/brugt bil, kan ikke bedømmes med fem stjerner. Jeg giver firmaet 10 stjerner hvis jeg kunne. Fuld service, anhængertræk og bilen lev... Leggi di più

Da jeg købte min Toyota yaris hybrid hos Ditautohus i oktober, var den med ny forlygte, nye vinterdæk, nye bremser og nysynet. Da vi kom til vinter, fandt jeg ud af, at varmen til bagruden ikke v... Leggi di più

Service på stjerne niveau, Monir yder den ypperste service, samt altid en god fair pris for egen byttebil. Selv småting på den købte bil fixer han, uden det mindste brok. Mine varmeste anbefali... Leggi di più

1. Veicoli e trasporti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Dit Autohus er dit sted at handle biler. Til daglig ledes det af Monir, som efter 15 år i bilbranchen har valgt at hæve service niveauet for nyere brugte biler. Hos Dit Autohus, får du altid en ærlig og professionel rådgivning indenfor bilkøb og bilsalg. Vi har et godt håndplukket udvalg af nyere og brugte biler til salg – og er I på udkig efter en bil, vi ikke lige har på lageret, så kan vi anskaffe den til en ca. efterstræbt-pris. Biler er vores passion. Vi lever af det, og som privatpersoner ved vi, hvad vi ville forvente af en bilforhandler, derfor leverer vi vores biler med samme passion og glæde. En brugt bil behøver ikke at ligne en brugt bil. Vores biler er altid top klargjorte, velplejede og nyservicerede ved levering, så I med glæde kan køre hjem i jeres nye bil efter en god handel. Hos Dit Autohus tager vi gerne din brugte bil i bytte. Vi tilbyder en attraktiv konkurrencedygtig pris for jeres bil, og/eller finansiering af jeres nye bil.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Jeg er endnu en tilfreds kunde hos Ditautohus i Vamdrup

Den korte historie: Jeg har købt en bil hos Ditautohus i Vamdrup. Alt var i orden hvad angår selve bilen. Prisen var fornuftig og den var klar til afhentning 2 dage før aftalt.

Der er dog mere til historien,- nemlig hele oplevelsen ved at handle med Ditautohus. Fra jeg trådte ind ad døren første gang oplevede jeg en ro og imødekommenhed fra Steffen. Ikke nogen store armbevægelser, forkromede brugtvognsforhandler tricks eller upassende glorificering af den bil jeg var interesseret i.
Steffen var lyttende og vi kommunikerede godt.
Dette gjorde sig gældende under hele forløbet. Jeg havde et par spørgsmål da jeg var kommet hjem og fik lynhurtigt svar på mail.

Da jeg hentede bilen var det Monir, der afsluttede handlen og udleverede bilen. Jeg oplevede også her imødekommenhed og professionalisme.

Tak til Ditautohus for en god oplevelse (og en fin bil). Jeg handler helt sikkert gerne her igen.

24 agosto 2018

Super service.

Jeg har købt bil hos ditautohus.dk - og er fuldt ud tilfreds med hele forløbet. Efterfølgende garanti sager behandlet hurtigt og med et smil. Jeg køber min næste bil samme sted.

2 novembre 2015

Uovertruffen service

Jeg må sige at Monir lever fuldt op til sit slogan om at en brugt bil ikke behøver at føles som en brugt bil. Efter mit bilkøb har der aldrig været noget brok eller diskussioner omkring garantireparationer. Alt er lavet til største tilfredstillelse. Man bliver altid mødt med et smil og venlig betjening. Jeg kan varmt anbefale Dit Autohus.

2 febbraio 2014