Dissing Hypnose Recensioni 25

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Jeg fik en online håndlæsning og er her en uge efter stadig overrasket over hvor præcis en beskrivelse Vickie gav mig. Den var på så mange måder spot on og har givet mig en forståelse om mig selv som... Leggi di più

Jeg har nu med års mellemrum fået læst hænder online af Vickie og hun er mega dygtig, spot on og alt er formidlet på en kærlig omsorgsfuld måde, jeg bliver helt rørt når jeg læser hvad hun har med, d... Leggi di più

Jeg har for første gang fået lavet en håndlæsning, som foregik online. Jeg er dybt imponeret over hvad Vibeke kunne fortælle om mig, min barndom og de tanker som er i mit sind lige nu. Jeg er stadig o... Leggi di più

Jeg har nu haft en tid til håndlæsning 4 gange, hver gang er blevet aflyst. I min verden er det super useriøst. Hold jer langt væk.

1. Servizio di ipnoterapia

Ved hjælp af hypnose som et stærkt redskab afhjælper jeg mennesker med blokeringer, uhensigtsmæssige handlemønstre eller vaner i et terapeutisk forløb.

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

En fantastisk oplevelse

Jeg har fået lavet en håndlæsning af Vickie. Det var en fantastisk oplevelse, som efterlod mig med en følelse af at blive set, hørt og forstået som menneske. Hun ramte plet med alt hvad hun skrev ☺️ Hun havde lavet en meget grundig og udførlig tekst, hvor man virkelig kunne mærke at hun havde lagt både tid og energi i det. Teksten var skrevet på en meget empatisk måde og man mærkede virkelig hendes omsorgsfulde jeg. Jeg fik nogle råd og vejledning med på min vej, lidt omkring mit liv og lidt omkring min fremtid. Alt i alt en fantastisk oplevelse, som alle burde give sig selv 🤩 Alle mine varmeste anbefalinger med herfra. Vickie er bare fantastisk dygtig 🤩

17 gennaio 2025

Efter 25 års rygning for mit…

Efter 25 års rygning for mit vedkommende og 15 år for min kæreste og et hav af forsøg på rygestop til os begge, drog vi efter anbefalinger en tur ud til Dissing til en uforpligtende snak om hvad hun kunne gøre for os. Ganske gratis snak. Med stor skepsis fra min side takkede vi ja. Intet hokuspokus, blot en snak under hendes vinger. Her næsten 3 måneder henne er både min kæreste og jeg 100% nikotin fri. Det lykkedes hende simpelthen at plante følelsen af at vi er ikke rygere og altid har været det. Har anbefalet alle på min vej at hive fat i hende og nu gør jeg det ligeledes her. Tøv ikke med at få en uforpligtende snak med hende. Det har været et af vores livs bedste træk, hvis ikke det bedste. Bare TAK Dissing

16 gennaio 2025

Jeg har fået lavet en håndlæsning og en…

Jeg har fået lavet en håndlæsning og en blindtegnings læsning hos Dissing Hypnose. Jeg modtog 13 tætskrevne sider som føltes som et direkte spejl, af mig, min aktuelle situation og muligheder. Det har været en utrolig interessant og givende oplevelse, som jeg synes at alle skulle give sig selv. Vickie er utrolig kærlig og præcis i hendes læsning og formidling. Hos Vickie er man i trygge hænder.

10 gennaio 2025

En rørende oplevelse

Jeg er meget rørt over den håndlæsning som jeg har fået af Vickie. Hun skriver så fint og kærligt. Flere gange mærkede jeg et sug tilbage i livet af minder, og jeg blev rørt flere gange, hvor jeg samtidig oplevede en meningsfuldhed og omsorg for mig selv. Jeg var målløs over, hvordan ens liv næsten er beskrevet i sine hænder. Tusind tak for din tid Vickie. Du har mine varmeste anbefalinger.

11 dicembre 2024

Tak for en dejlig håndlæsning Vicky

Vicky har læst i mine hænder og jeg må sige at hun er meget grundig og præcis i sin læsning. Jeg har fået et meget brugbart skriv fra Vicky som jeg kan læse igen og igen og stadig lære af det. Det har været en rigtig god oplevelse, som jeg meget varmt kan anbefale til andre. Tak Vicky ❤️

29 dicembre 2024
Logo di Dissing Hypnose