Displaylager.dk Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Jeg fik et A-skilt med nogle mindre fejl og sendte et par billeder med beskrivelse til Displaylager.dk. Super god oplevelse med hurtig reaktion, kommunikation og ikke mindst, en ny vare blev med det... Leggi di più

Ringede til jer tirsdag over middag og fik bekræftet at I kunne levere den vare som jeg manglede hurtigt. Jeg bestilte varerne om eftermiddagen og i dag to dage senere blev det leveret med GLS. Sup... Leggi di più

Havde et leveringsproblem. Skylden skyldes dog bare lidt it-bøvl 1 efter henvendelse om manglende pakke blev jeg kontaktet og problem løst og fik endda en forklaring på hvorfor der var problemer... Leggi di più

Hurtig levering, hjælpsom og ærlig. Jeg bestilte rammeloster til plakater, og havde bestilt i mørk farve. Ca en time efter, havde jeg mail om at varende ikke på lager. Jeg blev spurgt om jeg ville ve... Leggi di più

1. Negozio di articoli promozionali
  2. Negozio di fornitura per uffici
  3. Negozio di stampe e segnaletica

Informazioni su Displaylager.dk

Display frame

Displaylager Support:

www.displaylager.dk

Gratis levering

Køb for over 800 ekskl. moms og vi leverer din ordre gratis. Ingen ekstra gebyrer eller omkostninger for dig.

Gode priser

Vi bestræber os på at have varerne på lager og kunne levere den vare du ønsker samt at kunne tilbyde markedets bedste pris. dette uanset om du skal bruge 1 stk. eller rigtigt mange.

Dag til dag levering

Bestil inden 14.00 og vi leverer næste hverdag hos dig.

Prisgaranti

Vi giver dig prisgaranti på alle de varer du ser på vores hjemmeside. Finder du varen billigere et andet sted og kan du dokumentere dette så giver vi dig yderligere 2% rabat på varen. På den måde at du som kunde ALTID sikret at du får til billigst mulige pris.

Displaylager.dk

Danmarks førende leverandør inden for:

Gadeskilte

Brochureholdere

Lynhurtig fragt

Dag-til-dag levering

Dag-til-dag levering
Gratis levering når du køber for over 875,- kr. Samtidig har vi dag-til-dag levering.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

52 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtige og superservice.

Selvom jeg var en kunde med mange spørgsmål, blev jeg mødt med tålmodighed og supergod service. Og da jeg modtog et skilt, som var blevet ridset under fragt, fik jeg straks tilbudt et nyt. Det er bare det, man har brug for, når man starter en lille virksomhed op(-:

13 maggio 2024