Valutata 5 stelle su 5

Wat een prachtig bedrijf! De zijden bloemen zijn van uitzonderlijke kwaliteit en zien er levensecht uit. De kleuren zijn schitterend, de afwerking is tot in de kleinste details perfect en ze blijven a... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig, precies zoals het op de website stond en snelle levering. Zijn niet van echt te onderscheiden, mijn vriendin was er heel blij mee. Bedankt voor de goede service.

L'azienda ha risposto

4. Consegna fiori
  5. Progettista floreale
  6. Fiorista all'ingrosso

Scritti dall'azienda

Bij Diseta staan kwaliteit, duurzaamheid en een eerlijke prijs centraal. Wij zijn gespecialiseerd in luxe zijden kunstboeketten die met oog voor detail zijn samengesteld en nauwelijks van echte bloemen te onderscheiden zijn. Onze boeketten brengen blijvende schoonheid in huis en vormen een stijlvolle blikvanger voor elk interieur, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud of verwelking. Wat ons onderscheidt, is de combinatie van de beste kwaliteit materialen met een duurzame productie. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen, streven naar CO₂-neutrale verzending en zorgen ervoor dat onze zijden bloemen jarenlang meegaan. Daarmee kiest u niet alleen voor een prachtig product, maar ook voor een bewuste en verantwoorde aankoop. Bij Diseta geloven we dat luxe niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij onze zijden kunstboeketten aan tegen een eerlijk prijsniveau, zodat u kunt genieten van tijdloze elegantie zonder concessies aan kwaliteit of budget. Of u nu een boeket zoekt voor uw woonkamer, kantoor of als bijzonder cadeau, u bent bij ons verzekerd van een stijlvolle en duurzame keuze. Ontdek de collectie van Diseta en ervaar zelf waarom steeds meer klanten kiezen voor de perfecte balans tussen kwaliteit, duurzaamheid en prijs.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Cadeautip

Goede kwaliteit bloemen. Absoluut zijn geld waard. Echt een aanrader om cadeau te doen.

9 settembre 2025
Non scritta su invito
Logo di Diseta

Risposta di Diseta

Beste Ruben,

Bedankt voor je mooie review. Fijn om te horen :)

Anne L.

prachtig boeket

Ik ben zó blij met mijn nieuwe zijdenboeket! De bloemen ogen ontzettend natuurlijk, met prachtige kleuren en een volle uitstraling. Het geeft direct sfeer in huis en ik hoef me geen zorgen te maken over water geven of dat ze verwelken. De kwaliteit is echt top en je ziet meteen dat het met zorg is gemaakt. Bovendien werd het snel geleverd en mooi verpakt. Dit is voor mij echt een blijvertje!

3 settembre 2025
Non scritta su invito
Logo di Diseta

Risposta di Diseta

Beste Mabel,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw zijden boeket en dat het bijdraagt aan de sfeer in uw huis.

Geniet van uw prachtige boeket :)

Anne L.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più