Discus Dierenspeciaalzaak Recensioni 1.095

TrustScore 4 su 5

4,0

Valutata 1 stelle su 5

Vorige week 4 vissen gekocht bij de winkel in Krimpen aan de Lek. Binnen een week allemaal dood. Werd geholpen door een zeer onbeschofte medewerker Charlotte Hagens. Totaal niet klantvriendelijk en ze... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Discus Almelo geweldig silke heeft er veel verstand van altijd vriendelijk en probeert je niet iets aan te smeren compliment waard ook voor het andere meisje die we niet zo goed kennen de eigenaar h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

In IJmuiden en Velserbroek komen we regelmatig en worden uitstekend geholpen. Zo ook vandaag weer. Onze hond heeft complicaties na zijn castratie. Hij droeg een romper en zo,n grote plastic lampenkap... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had problemen met inloggen, even naar de winkel in Soest gebeld en binnen een paar minuten had ik het hoofdkantoor aan de telefoon. Zeer fijne dame aan de lijn die het probleem helder kreeg en ICT... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di animali

Scritti dall'azienda

Discus is een coöperatieve organisatie met ruim 85 aangesloten dierenspeciaalzaken. Deze Discus winkels worden geleid door zelfstandige ondernemers die met een vooruitstrevende en kritische blik met oprechte liefde voor dieren hun ambities willen waarmaken. De dier- en productkennis is van het hoogste niveau en onze Discus winkels streven naar gezonde en blije huisdieren.

4,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Kattenbak vulling

Werden keurig op de hoogte gehouden van de aankomst van het pakket.
Was alleen jammer dat de bezorger gewoon alles voor de schuurdeur heeft gelegd, omdat mijn man niet vlug genoeg bij de deur was,

11 luglio 2023

Slechte gang van zaken

Een mand besteld en aangegeven dat ik het bij de vestiging in Soest wilde ophalen. Hier hebben ze het pakket geweigerd, waardoor het dagenlang kwijt is geweest. Niet op de hoogte gehouden ook, ik ben zelf maar een speurtocht gestart. Uiteindelijk gevonden bij de Primera 1km verderop…. Mij zien jullie niet meer terug.

10 luglio 2023

Mijn bestelling klopte niet

Mijn bestelling klopte niet, ondanks dat heb ik contact gehad en is de rest nog na gestuurd. Jammer dat het niet hellemaal compleet was maar de sevice was fijn en goed. Ik ben ook netje overal van op de hoogte gehouden.

27 giugno 2023
Valutata 5 stelle su 5

Honden transport wagen met jogger

Snel verzonden, pakket heel aangekomen.
En het is een hele fijne honden fietskar om mee te rijden achter de fiets.
Ook de functie van jogger is erg fijn zodat mijn oude hond niet ver hoeft te lopen maar lekker gereden wordt.

25 giugno 2023

omstandigheden dieren

het verbaast me dat voor een bedrijf dat om de dieren zou geven (bij dierbaar) dat de dieren in zulke omstandigheden verkeren en dat er nog steeds spullen verkocht worden die al langer bekend staan dat niet negatieve gevolgen hebben voor dieren. zoals de spiegel voor de vogels en de hamsterbal om maar ergens mee te beginnen. dat goudvissen vaak met vele verkocht worden in een kleine bak.

het feit dat die vogels niks te doen hebben de hele dag, hangt niks voor ze om iets te doen te hebben. de hamster hebben geen rad. vaak hebben de konijnen nergens om in te schuilen. de hokken zijn ook niet erg groot. dat de vogels ook nog steeds gekortwiekt worden en dat het aanbevolen wordt. veel informatie die gegeven wordt is gedateerd. (zie kortwieken)

dit gebeurd in de discus amsterdam z-o. weet niet of het ergens anders er ook zo aan toe gaat, maar belachelijk dat dit vandaag de dag nog allemaal gebeurd

29 giugno 2023
Non scritta su invito
Logo di Discus Dierenspeciaalzaak

Risposta di Discus Dierenspeciaalzaak

Hallo,

Bedankt voor je review. uiteraard doen we er alles aan om te zorgen dat de dieren in onze winkels een zo fijn mogelijk verblijf hebben. We volgen hierin altijd wet en regelgeving.

We zullen je review met deze winkel bespreken!

Dominique
Team Discus

Bestelling kwam 2 dagen te laat

Bestelling kwam 2 dagen te laat. We hebben extra betaald km het de volgende dag in huis te hebben. Nu moeten we als nog extra naar de winkel

19 giugno 2023
Logo di Discus Dierenspeciaalzaak

Risposta di Discus Dierenspeciaalzaak

Hallo,

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat uw ervaring niet optimaal geweest is.

Ik heb uw order bekeken. Bij de invoer van uw huisnummer heeft u aangegeven waar het pakket bezorgd kan worden. Helaas herkend ons automatische systeem dit niet. We hebben daarom handmatig een aanpassing moeten doen aan de order. Hierdoor is de order 1 dag later geleverd dan oorspronkelijk aangegeven.

Ik wil u adviseren om in het vervolg enkel uw huisnummer te noteren bij het plaatsen van een online bestelling. Bij vrijwel ieder geautomatiseerd systeem zal anders een fout ontstaan.

Dominique
Team Discus

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più