Snabba leveranser
Har gjort flera beställningar. Det har aldrig varit problem och leveransen har varit inom 24 timmar varje gång!
Råkade få fel vikt på en disc, servicen från deras sida var snabb och det bästa man kunde önskat sig och den nya discen med rätt vikt kom fram 2 dagar senare.
Nästa gång det är dags att handla blir det härifrån om discen jag söker finns i lager här.
Riktigt snabba leveranser. Men det jag ger betyg efter är hur ett företag hanterar något när det väl blir fel av olika anledningar och där måste jag berömma Discexpress något så otroligt.
Favorit butik när det gäller Discgolf.
Jag hade en order som tog en vecka för Postnord att leverera trots att den legat hos Postnord terminal som är ca 15 min bort från mig (att det tog lång tid är Postnords fel inte Discexpress). När jag väl fick hem paketet så insåg jag att det fattades en disc jag beställt och betalat för. Jag kontaktade Discexpress som sedan bad om ursäkt och direkt frågade vilken färg jag ville ha och skickade ut 2st av den modellen utan kostnad. Mänskliga fel kan inträffa vilket inte är konstigt men måste berömma deras support för hur de hanterade situationen.
Utrolig hurtig levering. Er super tilfreds. Priserne på enkelte disce er dog lidt i det høje ende - man vælger selv om man vil handle hos dem. Ville dog ønske sortiment inde for Dynamic Disc og Latitude 64 var lidt større :)
Fantastiskt snabba leveranser, och Otroligt bra kundservice.
Två tummar upp
Mycket snabb leverans, bra och personlig service vid behov! Kan absolut rekommendera!
Otroligt snabba leveranser, jag har fått hem discarna dagen efter beställningen. Bra utbud.
Kan bara rekommendera!
Otroligt snabb leveranstid vid flertalettillfällen. Bra utbud och fenomenal sida. Förstklassigt!
Väldigt snabba leveranser (skickas oftast samma dag som beställning) och bra utbud.
Ingen erfarenhet av support vid strul, men uppdaterar om så sker.
Snabba leveranser, bra utbud och otroligt sympatisk personal/kundservice.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.